Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
embytn Elfesya35 beri35 canlarım nerdesiniz . Hamile kaldınız unuttunuz bizi . Meleklerim nasıl cinsiyet öğrenen varmı bu arada E Ebr111 kızı olacak inşallah
Ben izne çıktıgım için çok giremiyorum memlekete gittim :) arada bakıyorum cinsiyet kızdı benim Hale’n aynı 2li3 lü testler falan derken zaman geçiyor siz napıyırsunuz

Ben izne çıktıgım için çok giremiyorum memlekete gittim :) arada bakıyorum cinsiyet kızdı benim Hale’n aynı 2li3 lü testler falan derken zaman geçiyor siz napıyırsunuz
Bende bu ay umutluydum biraz bekliyorum .sorun yok demi testlerde

Bdkjdgd

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim tedavi oluyorum gebe kalmak için benm kahverengi kan geldi adet olacaktım ogun ama kahverengi kan geldi ve iki gün sürdü sizce kahverengi kan ne için gelir doktorum da adet olduktan sonra gel deyo yapacağımı bilmiyorum

Yerleşme kanamasında da kahverengi akıntı gelir canım. Eğer ki adet olmazsan test yap

embytn Elfesya35 beri35 canlarım nerdesiniz . Hamile kaldınız unuttunuz bizi . Meleklerim nasıl cinsiyet öğrenen varmı bu arada E Ebr111 kızı olacak inşallah
Ayyy unuturmuyumm canım :) az üzülmedim zamanında burda sizlerle kafam dağıldı hep dua ediyorum buradaki herkese Allah bebiş nasip etsin diye:) canım benim 10+5 oldu Allah'ın izniyle haftaya Dr randevum var inşallah sağlıklıdır tek istedigim bu cinsiyette belki belli olur haftaya

İnşallah canım benim artık hep gül

Kızlar ben bugünden itibaren ovulasyon testi yapmaya karar verdim. Gebelik testi negatif çıkıyor sürekli . elli adet var. Bugün sabah yedide sıvı alımını bıraktım ama kahvaltı yaptım öncesinde sıkıntı olmaz demi . On dk içinde çıkan sonucu göz önünde bulunduruyoruz galiba bide aşırı su içen biriyim sonucu yaniltirmi ?

Öncesinde bir-iki saat sıvı almayıp yaparsan sorun olmaz canım, hatta wc’ye de bir-iki saat önce giriyordum ben en son.

Benimde kimyasalda adetim 3 gün geçince çift çizgi çıkmıştı ovulasyon testinde senin bat ne zamandı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…