- 8 Mart 2016
- 338
- 211
- 27
İnşallah canım yarın öğreneceğim var mı yok mu inşallah rabbim hayırlı sini nasip eder
Sen güzel sonuçlarla gel bence daha gerek kalmıcak takibeCanım sabah sekiz öğleden sonra iki dört arası diyorlar bende sadece sabah yapıyorum sürekli ama dediğin gibi yapmak daha mantıklı geldi
İnşallah canimSen güzel sonuçlarla gel bence daha gerek kalmıcak takibe
Kuzum benim Testler den daha net var gibiCanım bi baksana varmı bişyler ben az pembelik gördüm sankiLimon11
Inşallah kuzum ya . Valla ben tekrar test yaptım negatif bende hiç umut yok gibi .Umutlandırma beni lütfenilk baktığımda yoktu 1 saat sonra belirdi . şuan seninle aynı şeyleri yaşıyorum lütfen hamileyim de bana
Benimde 2 var canım olsa çıkardı sanırımHadi ya erkendir belki Bata kaç gün var . Bende de kesin yok hiç o modda değilim çünkü benim bata 2 var
Yarın kesin kan testi yaptırıyoruz canım esimde bende çok yüksek tuttuk beklentiyi . Rabbim hayırlısını versin hepimize1 kala deniyelim sonra umudumuzu bu ay kaybederiz. Kendimizi gelecek aya hazırlarız.
Umutlandırmak istemem ama ikinizdede pozitifi görüyorum benzaten hamile değilseniz eğer psikolağa gideceğim galiba psikolejim bozuldu herşeyi çift görüyorum
Ah bu eşler ya valla onlar bizden daha heyecanlı benim eşimde beni teselli edip duruyor. Tamam Ozaman yarın kan testi veriyoruZ. Ama ben sağlık ocağında vericem bir gün sonra çıkar sonucuYarın kesin kan testi yaptırıyoruz canım esimde bende çok yüksek tuttuk beklentiyi . Rabbim hayırlısını versin hepimize
Olsa net çıkardı ya bat surda ne kaldı off off
Ben özelde vereceğim aynı gün çıkar heralde. Aman geç çıksın pozitif çıksın yeter valla . Sende belirti varmi canım ben bütün belirtileri kaybettim resmenAh bu eşler ya valla onlar bizden daha heyecanlı benim eşimde beni teselli edip duruyor. Tamam Ozaman yarın kan testi veriyoruZ. Ama ben sağlık ocağında vericem bir gün sonra çıkar sonucu
Dua edin bana kızlar hayırlı evlat nasip etsin rabbim hepimizeOrasıda öyle ama olmasa o silik çizgiler neden çıksın ki :) senin yarın kesinleşecek inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin aramıza bu topik hepimize şans getirecek :)
Dua edin bana kızlar hayırlı evlat nasip etsin rabbim hepimize
Yok kuzum çok şükür herşey yolunda sen ne yaptınBende bu ay umutluydum biraz bekliyorum .sorun yok demi testlerde
Aynen canım geç olsun temiz olsunBen özelde vereceğim aynı gün çıkar heralde. Aman geç çıksın pozitif çıksın yeter valla . Sende belirti varmi canım ben bütün belirtileri kaybettim resmen