Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl sevindim canım çok şükür birimiz daha muradına erdi Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin .ben bekleme surecindeyim canım kafam karışık ne yapacagimi bilmediğim bir şekilde bekliyorum
Selam canım, galiba evet pozitif çıktı testte, doktor 10 gün sonra gel dedi, henüz keseyi göremedik. İnşallah sağlıklı devam eder, sen nasılsın, umarım her şey yolundadır.

Nasıl sevindim canım çok şükür birimiz daha muradına erdi Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin .ben bekleme surecindeyim canım kafam karışık ne yapacagimi bilmediğim bir şekilde bekliyorum
Allah razı olsun canım benim, Allah senin de gönül muradını versin en hayırlı zamanda, inşallah hiç belli olmaz müjdeyle gelirsin, sen içini ferah tut:KK200:

Hadi hakkında hayırlısı canım. Bende doktorumu değiştiricem bilindik biri galiba özelde bakalım ne olcak
Hayırlısı olur inşallah canım. Bende özele gidiyorum ama gereken tahliller yapılmıyor. Ben artık doktora felan da gitmicem ya Allah verirse hayırlı vakitte olur

Bir kaç gündür yaptığım testler kızlar . Sadece sabah yapıyorum acaba günde iki defa yapmak mı daha saglikli

Eklentiler

• IMG_20190211_085816.jpg
    IMG_20190211_085816.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 37
Bir kaç gündür yaptığım testler kızlar . Sadece sabah yapıyorum acaba günde iki defa yapmak mı daha saglikli

Reglimize 3 gün kaldı yumurtlama bence olmaz ben yumurtladığm günü hem programdan hemde kasık ağrımdan anlıyorum 31 ocakta yumurtladım gerçi o günü değerlendiremedim ama sendeki o ikinci çizgi başka nedenden olabilir :)

Reglimize 3 gün kaldı yumurtlama bence olmaz ben yumurtladığm günü hem programdan hemde kasık ağrımdan anlıyorum 31 ocakta yumurtladım gerçi o günü değerlendiremedim ama sendeki o ikinci çizgi başka nedenden olabilir :)

Ovulasyon testlerinin kullanma kılavuzundada adet başlangıcını sayarak 14. Günden itibaren yapın yazıyordu galiba tam hatırlayamadım

Canım gebelik testi negatif çıkınca başladım yapmaya belli olmuyor bazı insanlar adet günü yumurtluyor mesela .

Ahhh keşke eee :KK55: o günler uzak gibi geliyor

Gönderdiğin bir testte ikinci çizgiyi ben gördüm senden umutluyum bu ay burada okumuştum ovulasyon testinden hamile olduğunu öğrenenler en erken onda çıkıyor diyorlar :)

Canım buda bugün ku test bir saat sonra belirdi

Eklentiler

• IMG_20190211_123246.jpg
    IMG_20190211_123246.jpg
    182,9 KB · Görüntüleme: 41
Yarın yaptıracağım canım ama bat geçmedi daha negatif çıkarsa diye korkuyorum . Bide hemen çıkmıyor ki çizgiler bir saat sonra çıkıyor

15 dkdan sonra dikkate almayın diyorlar kuzum ama geçen aydan önceki ay tek çizgi çıktı saatler sonrada tek çizgiydi geçen ay tek çizgi çıkıp 2 saat sonra ikinci çizgim belirmişti yani yoksa hiç çıkmıyor o ikinci çizgi saate takılma burada bir çok insan var saatler sonra çıkıpta hamile olan. Kanda varsa eğer çıkar canım çünkü yumurtlamadan 10 gün sonra kan değerin yükselmeye başlıyormuş yani bizim adet zamanımıza göre bu günlerde kesin çıkar en erken test kan testidir

15 dkdan sonra dikkate almayın diyorlar kuzum ama geçen aydan önceki ay tek çizgi çıktı saatler sonrada tek çizgiydi geçen ay tek çizgi çıkıp 2 saat sonra ikinci çizgim belirmişti yani yoksa hiç çıkmıyor o ikinci çizgi saate takılma burada bir çok insan var saatler sonra çıkıpta hamile olan. Kanda varsa eğer çıkar canım çünkü yumurtlamadan 10 gün sonra kan değerin yükselmeye başlıyormuş yani bizim adet zamanımıza göre bu günlerde kesin çıkar en erken test kan testidir
İnşallah canım yarın öğreneceğim var mı yok mu inşallah rabbim hayırlı sini nasip eder

Bence bi sabah bir akşam yap canım öyle daha da emin olursun. Hiç değilse ne zaman çatladıgını anlarsın. Arasından 8 saat geçmesi gerekiyor.
Canım sabah sekiz öğleden sonra iki dört arası diyorlar bende sadece sabah yapıyorum sürekli ama dediğin gibi yapmak daha mantıklı geldi

X