Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
embytn embytn Elfesya35 Elfesya35 beri35 beri35 canlarım nerdesiniz . Hamile kaldınız unuttunuz bizi . Meleklerim nasıl cinsiyet öğrenen varmı bu arada E Ebr111 kızı olacak inşallah :KK36:
Ben izne çıktıgım için çok giremiyorum memlekete gittim :) arada bakıyorum cinsiyet kızdı benim Hale’n aynı :KK70: 2li3 lü testler falan derken zaman geçiyor siz napıyırsunuz

Ben izne çıktıgım için çok giremiyorum memlekete gittim :) arada bakıyorum cinsiyet kızdı benim Hale’n aynı :KK70: 2li3 lü testler falan derken zaman geçiyor siz napıyırsunuz
Bende bu ay umutluydum biraz bekliyorum .sorun yok demi testlerde

:anneadayı::KK200:Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun:emir_bebek:
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem

ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM :KK200:

1- Limon11 Limon11 . 16 ay
2- N nouvellemariee . 3ay
3- @pelinimben 18ay
4- @Sseerraayy 15ay
5- @Balgozlu55 15ay
6- @papatyakokankadin 14 ay
7- @Merveaydin1 . 15 ay
8- @Sweet03 . 27ay
9- @dombili_xl . .15ay
10- @kahvecibaby . .16ay

11- @Aschi 15 ay
12- @Sinemsara07 . 14 ay
13- @alsah .22ay
14- Hayallerimsin Hayallerimsin .13ay
15- @Sem0510 . 16 ay
16- @yaprakali . 17 ay
17- @Azzkrc . 12 ay
18- @Blueangel34 . 13ay
19- @Sebepsonuc . 15ay
20- @elif382 . 27 ay
21- @Nurlana14 . 16 ay
22- @diligecmisinsan00 . 39 ay
23- @Delfin_ . 19ay
24- @ipeek35 . 10ay
25- @damlaozcan0666 .. 26ay
26- @ - Pudra Pembe - . 16 ay
27- @dileksed . 20ay
28- @Glyzz . 13 ay
29- @2015umut . 18ay
30- @Bebybenb . a 10 ay
31- @Huzur45 . 15ay
32- @ebrargelin . 21 ay
33- @eeesssrrraaa_45 . 13 ay
34- @lifedoesntwait . 14ay
35- @balbocegi35 . 5,5ay
36- @ Canm Talham . . 3 yil
37- @Papatya161 . . 14 ay
38- @ozu25 . 14ay
39- @Sadece02matilda . 14ay
40- @Aselceren . 10 ay

HAMİLE OLANLAR:anneadayı:
1- E Ebr111 . gebe :anneadayı::emir_bebek:
topigimizin ilk hamiş annesi:KK200:
2- Elfesya35 Elfesya35 . gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:
3- embytn embytn . gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
4- beri35 beri35 . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
Bdkjdgd

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim tedavi oluyorum gebe kalmak için benm kahverengi kan geldi adet olacaktım ogun ama kahverengi kan geldi ve iki gün sürdü sizce kahverengi kan ne için gelir doktorum da adet olduktan sonra gel deyo yapacağımı bilmiyorum

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim tedavi oluyorum gebe kalmak için benm kahverengi kan geldi adet olacaktım ogun ama kahverengi kan geldi ve iki gün sürdü sizce kahverengi kan ne için gelir doktorum da adet olduktan sonra gel deyo yapacağımı bilmiyorum
Yerleşme kanamasında da kahverengi akıntı gelir canım. Eğer ki adet olmazsan test yap

embytn embytn Elfesya35 Elfesya35 beri35 beri35 canlarım nerdesiniz . Hamile kaldınız unuttunuz bizi . Meleklerim nasıl cinsiyet öğrenen varmı bu arada E Ebr111 kızı olacak inşallah :KK36:
Ayyy unuturmuyumm canım :) az üzülmedim zamanında burda sizlerle kafam dağıldı hep dua ediyorum buradaki herkese Allah bebiş nasip etsin diye:) canım benim 10+5 oldu Allah'ın izniyle haftaya Dr randevum var inşallah sağlıklıdır tek istedigim bu :KK43: cinsiyette belki belli olur haftaya

Ayyy unuturmuyumm canım :) az üzülmedim zamanında burda sizlerle kafam dağıldı hep dua ediyorum buradaki herkese Allah bebiş nasip etsin diye:) canım benim 10+5 oldu Allah'ın izniyle haftaya Dr randevum var inşallah sağlıklıdır tek istedigim bu :KK43: cinsiyette belki belli olur haftaya
İnşallah canım benim artık hep gül :KK36:

Kızlar ben bugünden itibaren ovulasyon testi yapmaya karar verdim. Gebelik testi negatif çıkıyor sürekli . elli adet var. Bugün sabah yedide sıvı alımını bıraktım ama kahvaltı yaptım öncesinde sıkıntı olmaz demi . On dk içinde çıkan sonucu göz önünde bulunduruyoruz galiba bide aşırı su içen biriyim sonucu yaniltirmi ?

Kızlar ben bugünden itibaren ovulasyon testi yapmaya karar verdim. Gebelik testi negatif çıkıyor sürekli . elli adet var. Bugün sabah yedide sıvı alımını bıraktım ama kahvaltı yaptım öncesinde sıkıntı olmaz demi . On dk içinde çıkan sonucu göz önünde bulunduruyoruz galiba bide aşırı su içen biriyim sonucu yaniltirmi ?
Öncesinde bir-iki saat sıvı almayıp yaparsan sorun olmaz canım, hatta wc’ye de bir-iki saat önce giriyordum ben en son.

Benimde kimyasalda adetim 3 gün geçince çift çizgi çıkmıştı ovulasyon testinde :KK70: senin bat ne zamandı canım

X