- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 32
Belkide vücut gebeliğe hazırlıyordur kendini canım bu ay olmazsa gelecek aya inşallah olur.Ayy kıız nasıl pıhtı bu bilmiyorum ben hayatımda böyle bişi yaşamadım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide vücut gebeliğe hazırlıyordur kendini canım bu ay olmazsa gelecek aya inşallah olur.Ayy kıız nasıl pıhtı bu bilmiyorum ben hayatımda böyle bişi yaşamadım ya
İnşallah canım benim inşallah bi daha ki aya hepimiz güzel haberler alalımBelkide vücut gebeliğe hazırlıyordur kendini canım bu ay olmazsa gelecek aya inşallah olur.
İnşallah canımcımİnşallah canım benim inşallah bi daha ki aya hepimiz güzel haberler alalım
Ayy kıız nasıl pıhtı bu bilmiyorum ben hayatımda böyle bişi yaşamadım ya
Ben izne çıktıgım için çok giremiyorum memlekete gittim :) arada bakıyorum cinsiyet kızdı benim Hale’n aynı 2li3 lü testler falan derken zaman geçiyor siz napıyırsunuz
Bende bu ay umutluydum biraz bekliyorum .sorun yok demi testlerdeBen izne çıktıgım için çok giremiyorum memlekete gittim :) arada bakıyorum cinsiyet kızdı benim Hale’n aynı 2li3 lü testler falan derken zaman geçiyor siz napıyırsunuz
BdkjdgdMerhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1- Limon11 . 16 ay
2- N nouvellemariee . 3ay
3- @pelinimben 18ay
4- @Sseerraayy 15ay
5- @Balgozlu55 15ay
6- @papatyakokankadin 14 ay
7- @Merveaydin1 . 15 ay
8- @Sweet03 . 27ay
9- @dombili_xl . .15ay
10- @kahvecibaby . .16ay
11- @Aschi 15 ay
12- @Sinemsara07 . 14 ay
13- @alsah .22ay
14- Hayallerimsin .13ay
15- @Sem0510 . 16 ay
16- @yaprakali . 17 ay
17- @Azzkrc . 12 ay
18- @Blueangel34 . 13ay
19- @Sebepsonuc . 15ay
20- @elif382 . 27 ay
21- @Nurlana14 . 16 ay
22- @diligecmisinsan00 . 39 ay
23- @Delfin_ . 19ay
24- @ipeek35 . 10ay
25- @damlaozcan0666 .. 26ay
26- @ - Pudra Pembe - . 16 ay
27- @dileksed . 20ay
28- @Glyzz . 13 ay
29- @2015umut . 18ay
30- @Bebybenb . a 10 ay
31- @Huzur45 . 15ay
32- @ebrargelin . 21 ay
33- @eeesssrrraaa_45 . 13 ay
34- @lifedoesntwait . 14ay
35- @balbocegi35 . 5,5ay
36- @ Canm Talham . . 3 yil
37- @Papatya161 . . 14 ay
38- @ozu25 . 14ay
39- @Sadece02matilda . 14ay
40- @Aselceren . 10 ay
HAMİLE OLANLAR
1- E Ebr111 . gebe
topigimizin ilk hamiş annesi
2- Elfesya35 . gebe
3- embytn . gebe
4- beri35 . Gebe
Yerleşme kanamasında da kahverengi akıntı gelir canım. Eğer ki adet olmazsan test yapMerhabalar ben 3 yıllık evliyim tedavi oluyorum gebe kalmak için benm kahverengi kan geldi adet olacaktım ogun ama kahverengi kan geldi ve iki gün sürdü sizce kahverengi kan ne için gelir doktorum da adet olduktan sonra gel deyo yapacağımı bilmiyorum
Ayyy unuturmuyumm canım :) az üzülmedim zamanında burda sizlerle kafam dağıldı hep dua ediyorum buradaki herkese Allah bebiş nasip etsin diye:) canım benim 10+5 oldu Allah'ın izniyle haftaya Dr randevum var inşallah sağlıklıdır tek istedigim bu cinsiyette belki belli olur haftaya
İnşallah canım benim artık hep gülAyyy unuturmuyumm canım :) az üzülmedim zamanında burda sizlerle kafam dağıldı hep dua ediyorum buradaki herkese Allah bebiş nasip etsin diye:) canım benim 10+5 oldu Allah'ın izniyle haftaya Dr randevum var inşallah sağlıklıdır tek istedigim bu cinsiyette belki belli olur haftaya
Öncesinde bir-iki saat sıvı almayıp yaparsan sorun olmaz canım, hatta wc’ye de bir-iki saat önce giriyordum ben en son.Kızlar ben bugünden itibaren ovulasyon testi yapmaya karar verdim. Gebelik testi negatif çıkıyor sürekli . elli adet var. Bugün sabah yedide sıvı alımını bıraktım ama kahvaltı yaptım öncesinde sıkıntı olmaz demi . On dk içinde çıkan sonucu göz önünde bulunduruyoruz galiba bide aşırı su içen biriyim sonucu yaniltirmi ?
Bir saat önce bıraktım sıvı alımını wc gittim canım . Bu ay çok iyi takip edeceğim artık . Sen naptın kuzumÖncesinde bir-iki saat sıvı almayıp yaparsan sorun olmaz canım, hatta wc’ye de bir-iki saat önce giriyordum ben en son.
Aminn kuzum Allah hepinize nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah :)İnşallah canım benim artık hep gül
Benim henüz çok yeni canım, adetim 4 gün gecikti, beta artışı devam ediyor, inşallah her şey güzel olur.Bir saat önce bıraktım sıvı alımını wc gittim canım . Bu ay çok iyi takip edeceğim artık . Sen naptın kuzum
Kızlar ben bugünden itibaren ovulasyon testi yapmaya karar verdim. Gebelik testi negatif çıkıyor sürekli . elli adet var. Bugün sabah yedide sıvı alımını bıraktım ama kahvaltı yaptım öncesinde sıkıntı olmaz demi . On dk içinde çıkan sonucu göz önünde bulunduruyoruz galiba bide aşırı su içen biriyim sonucu yaniltirmi ?
Benimde kimyasalda adetim 3 gün geçince çift çizgi çıkmıştı ovulasyon testinde senin bat ne zamandı canım
Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin canım benim . Çok sevindim .ekliyor muyuz gebe listesine seniBenim henüz çok yeni canım, adetim 4 gün gecikti, beta artışı devam ediyor, inşallah her şey güzel olur.