Canım benim resimlerde pek belli olmuyor . Sen gördüysen çizgiyi vardır herhalde ama daha yenidir. Sabah İlk idrarınla birde dene . Hadi inşallah yaKizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :)
Birinde hayalet çizgi var canım testin varsa sabah tekrarlaKizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :)
Vala canım normalde 29 gun en fazla 30 31 günü buluyor döngüm ama bu ay ovu testi yaptım 2 subatta pik oldu snrm ondan gecikicek uzayacak döngü biraz dahaO nasıl oluyor canısı. Düzensiz mi edetin.
Kuzum 2 pedi doldurdum dünden beri umudum kalmadı ama çok ağrısız hafif geçiyor kanama siyaha yakın kahve olduYani toplamda bir pet dolmuyordur. Canım adet gibi değil diyorsun yerleşme kanaması olabilir inşallahta öyledir . Hadi yaptırsan bize hayırlı haberler ver
Kuzum 2 pedi doldurdum dünden beri umudum kalmadı ama çok ağrısız hafif geçiyor kanama siyaha yakın kahve oldu
Sağol canım sağol eksik olma Rabbim herkese nasip etsn O isterse herşey olurÜzme kendini önümüzde daha çok vakit var elbet bir gün bizde anne olacağız
Sağol canım sağol eksik olma Rabbim herkese nasip etsn O isterse herşey olur
Normalde Pikten 14 gün sonra adet geliyor canım . İnşlalah olmazsında güzel haberler alırızVala canım normalde 29 gun en fazla 30 31 günü buluyor döngüm ama bu ay ovu testi yaptım 2 subatta pik oldu snrm ondan gecikicek uzayacak döngü biraz daha
Olursanda sıkıntı yapma canım belki martta’da gelmek istiyordur miniğinSivilce çıkmaya başladı bu ayda benden umut yok hasta olacağım heralde
İnşALLAH cnm hyrlisi bklmNormalde Pikten 14 gün sonra adet geliyor canım . İnşlalah olmazsında güzel haberler alırız
Merhabalar;Canım benim kanamam adetten önce olmuştu ve ben adet oluyorum zannetmiştim ve benimde kahverengi akıntım olmuştu 4 gün ped doldurmayacak şekilde. Seninde yerleşme kanaması gibi duruyor idrarda çıkması için erken olabilir. Kan testi dene en net sonuç oradan alırsın.
Olursanda sıkıntı yapma canım belki martta’da gelmek istiyordur miniğin
Canım ben hüsrana alıştığım için biraz yapmakta tereddüt yaşadım ve adetimin geçmesini bekledim adet tarihinden3 gün sonra yaptım tam net olmasada ikinci çizgiyi görmüştüm.Merhabalar;
Benim de normalde adet günümde kahverengi akıntılarım olurdu fakat 2 gün sonra kırmızıya dönerdi. Dün net kırmızı gelme günüydü fakat hala sadece lavaboya gidince kahverengi siyahımsı akıntı geliyor. Sizin de böyle olmuş sanırım ne zaman test yaptınız acaba?
Görüyorum çok ince hayalet çizgi ama pembe ve hemen çıkmadı zaten iki saat sonra baktığımda vardıCanısı ben göremedim de sen görebiliyormusun fotodan belli olmuyor.
Görüyorsan Demekki daha yeni canım benim 2 gün sonra tekrar dene hadi inşallah yaGörüyorum çok ince hayalet çizgi ama pembe ve hemen çıkmadı zaten iki saat sonra baktığımda vardı
Hayırlısı ile inşallah canım inşallah .Görüyorsan Demekki daha yeni canım benim 2 gün sonra tekrar dene hadi inşallah ya