- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 28
Öyle canım kafama göre hareket etmek istemiyorum ..Iyi yapmissn cnm bosver. Yarin duruma gore dokyora danisarak alirsin agri kesiciyi.
Ya gercekten bu zamanda iyi doktorda bulmak zor. Ozele gitsen para tuzagi devlete gitsen ilgilenmiyolar. Isimiz Allaha kalmis
Allah doktorunu rast getirsin. Şuan o kadar tatlı bir doktora gidiyorum ki. Lanet olsun diğer doktora yaniOlur mu canıım herşeyi onlar bilir ama bilinçlendirilmezler ama ne de olsa kobay niyetine bizler kullanılıyoruz işte ..
Aynen kuzum benim gittiğimde özeldi işte ..Benim dediğim özel birde
İştw canım burda özelde bir doktor var ama ona hiç randevu yokAllah doktorunu rast getirsin. Şuan o kadar tatlı bir doktora gidiyorum ki. Lanet olsun diğer doktora yani
Süper Ozamanİştw canım burda özelde bir doktor var ama ona hiç randevu yokzar zor onun gibi çok iyi olan bi doktora şansa sıra buldum yani ..
İnşallah canım inşallah.. Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu tez zamanda inşallahSüper Ozamanhadi hayırlı haberlerle gel yarın yaz bize
Çok çok amin tüm bekleyenlere içinde de bizede Tez zamanda : )İnşallah canım inşallah.. Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu tez zamanda inşallah
Aynı durumu yaşamınız canım . Şimdi iyiyim ya iyi olmak zorundayım sıkıntı dan şuan belim fena ağrıyor. Yada taş düşünüyorumYalniz degilsin cnm emin ol. Bende burda yalniz olmadigimi gordum. Bu ay umutla bekletken adet oldum. Kendimi uzmemek icin cok telkinde bulundum tam moral olarak duzeldim derken uzun zamandir konusmadihim.arkadasim watsaptan yazmazmi bana . Sana mujdeli haberim var hamileyim diye. Kendimi tutamadim 3 gun boyunca aglayip durdum. Arkadasin adina sevindim.ama kendimide cok eksik hissettim. Nasil bir imtihandan geciyorum diye cok uzuldum. Olmicak dite bisey yok Allah kerimm
Canim gittinmi doktora?İnşallah canım inşallah.. Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu tez zamanda inşallah
Sonuc ne guzel haber varmiEvet canıım gittiim bugünznrass
Güzel duyguların habercisidir inş canım ya.Kizceler toplanin birşey dicem :) dün canımı çok sıktim biliyorsunuz ardından bel ağrısı başladı kasiklarim da ağrıdı ama belim gibi değil tas düşünüyorum dedim kesin ama sağ kasıkta hafif ağrımaya baslayinca is degisti .sabah uyuya kalmışım ve uyandığımda göğüs hassasiyeti ve bir beden büyümüş resmen . Ne diyorsunuz varmıdır ihtimal . Test im yok bir kaç güne gelecek sipariş verdim en son ilişki tarihi cumartesi bat 14
Evet sonuç nedir . İnşallah güzel haber verirsin canım sevinmeye ihtiyacımız varEvet canıım gittiim bugünznrass
İnşallah canım kendimi çok umitlendirmek istemiyorum ama göğüs hassasiyeti hiç olmaz bende normalde belim uyuşuk gibi sürekli de akintim var acep yumurtam mi çatladigi için böyle bilemedimGüzel duyguların habercisidir inş canım ya.Hadi güzel haberler verelim bu ay benimde bat 15
Canım benimde bu ay göğüslerim erken ağrımaya başladı baya ağrısı var. Halada devam ediyor. Bunu doktora sorduğumda evet olabilir dedi çatlama sırasında hormonlar tavan yapıyormuş.İnşallah canım kendimi çok umitlendirmek istemiyorum ama göğüs hassasiyeti hiç olmaz bende normalde belim uyuşuk gibi sürekli de akintim var acep yumurtam mi çatladigi için böyle bilemedim
Olabilir canım sadece cumartesi degerlendirdik inşallah tutunmustur bebisimCanım benimde bu ay göğüslerim erken ağrımaya başladı baya ağrısı var. Halada devam ediyor. Bunu doktora sorduğumda evet olabilir dedi çatlama sırasında hormonlar tavan yapıyormuş.
İnşallah canımOlabilir canım sadece cumartesi degerlendirdik inşallah tutunmustur bebisim