Kan testi yaptir derim gebelik ise cikar onda )Mrb umarim bakarsiniz buraya.. su an ben de normalden az akintiyla kanamayla adet oldum 3 gun gecikmisti. Adetim yani 30. Gun adet oldum. Normal adetlerim 26,27 gunde bir olurdu.. Pembemsi kahve hafif agrili.. bir kanama yasiyorum bir pedi tam doldurmadim. Peceteye baktigimda kipkirmizi kan yok hafif pembe kahve tonunda. Dun gebelik testi negatifti.. gec dollenme ve yumurtlama ile benim gibi ayni durumu yasayip kanamasi durup hamile oldugunu ogrenen var mi nolur biri bana bilgi versin
Olabilir canım sadece cumartesi degerlendirdik inşallah tutunmustur bebisim
Mrb umarim bakarsiniz buraya.. su an ben de normalden az akintiyla kanamayla adet oldum 3 gun gecikmisti. Adetim yani 30. Gun adet oldum. Normal adetlerim 26,27 gunde bir olurdu.. Pembemsi kahve hafif agrili.. bir kanama yasiyorum bir pedi tam doldurmadim. Peceteye baktigimda kipkirmizi kan yok hafif pembe kahve tonunda. Dun gebelik testi negatifti.. gec dollenme ve yumurtlama ile benim gibi ayni durumu yasayip kanamasi durup hamile oldugunu ogrenen var mi nolur biri bana bilgi versin
Canım benim kanamam adetten önce olmuştu ve ben adet oluyorum zannetmiştim ve benimde kahverengi akıntım olmuştu 4 gün ped doldurmayacak şekilde. Seninde yerleşme kanaması gibi duruyor idrarda çıkması için erken olabilir. Kan testi dene en net sonuç oradan alırsın.Mrb umarim bakarsiniz buraya.. su an ben de normalden az akintiyla kanamayla adet oldum 3 gun gecikmisti. Adetim yani 30. Gun adet oldum. Normal adetlerim 26,27 gunde bir olurdu.. Pembemsi kahve hafif agrili.. bir kanama yasiyorum bir pedi tam doldurmadim. Peceteye baktigimda kipkirmizi kan yok hafif pembe kahve tonunda. Dun gebelik testi negatifti.. gec dollenme ve yumurtlama ile benim gibi ayni durumu yasayip kanamasi durup hamile oldugunu ogrenen var mi nolur biri bana bilgi versin
Canım 1 ped dolmadan hijyen açısından ikinci pedi kullandım peçeteye hiç kırmızı kan gelmiyor hep pembe tonda. Hala yerleşme kanaması diyebilir miyiz canım yarın kan testi vericemCanım benim kanamam adetten önce olmuştu ve ben adet oluyorum zannetmiştim ve benimde kahverengi akıntım olmuştu 4 gün ped doldurmayacak şekilde. Seninde yerleşme kanaması gibi duruyor idrarda çıkması için erken olabilir. Kan testi dene en net sonuç oradan alırsın.
İnşallah canım inşallah çok bekledim ben adet olmamayı. Çok hafif sancım var öğlen başladığndn beri kanamaÜstüne görme dediklerinden olabilir canım
Bi hesaptan 7 bi hesaptan 10 gun var bata canım ne belirtin varKızlar bat a ne kadar kaldı ? Belirtileri kıyaslayalımbenim bata 9 gün var
Benimde 8 gün var canım .şuan bende bel ağrısı sürekli var . Göğüs de dolgunluk birde en ufak ev işinde full kalp çarpıntısı ve nefes alama. Sende neler varKızlar bat a ne kadar kaldı ? Belirtileri kıyaslayalımbenim bata 9 gün var
Benimde göğüslerde ağrı, kremsi akıntı, idrarda koyuluk , fazla ayakta kalınca belimin ortası ağrıyor ve az az da kasıgıma ağrılar vuruyor. İnş güzel günlerin habercisidirBenimde 8 gün var canım .şuan bende bel ağrısı sürekli var . Göğüs de dolgunluk birde en ufak ev işinde full kalp çarpıntısı ve nefes alama. Sende neler var
Yani toplamda bir pet dolmuyordur. Canım adet gibi değil diyorsun yerleşme kanaması olabilir inşallahta öyledir . Hadi yaptırsan bize hayırlı haberler verCanım 1 ped dolmadan hijyen açısından ikinci pedi kullandım peçeteye hiç kırmızı kan gelmiyor hep pembe tonda. Hala yerleşme kanaması diyebilir miyiz canım yarın kan testi vericem
O nasıl oluyor canısı. Düzensiz mi edetin.Bi hesaptan 7 bi hesaptan 10 gun var bata canım ne belirtin var
Aynen canım şifa Allahtan şifamızı tez zamanda verir inşallahMerhaba canım. Rabbim hayırlı sını versin. Amin. Ersağ üyesiyim, hayıt ve maca diye gıda takviyesi var bunları tavsiye ederim im. Kullananlar çpk memnun kaldılar. Şifa Allah tan...
İnşallah canım benim akintim yapışkan şeffaf boşuna umutlanmiyorum dur inşallahBenimde göğüslerde ağrı, kremsi akıntı, idrarda koyuluk , fazla ayakta kalınca belimin ortası ağrıyor ve az az da kasıgıma ağrılar vuruyor. İnş güzel günlerin habercisidir
Sen yine de kendini her iki ihtimale karşı hazırla canım. Ben bu ayda yoktur diyip diyip duruyorumİnşallah canım benim akintim yapışkan şeffaf boşuna umutlanmiyorum dur inşallah
Benim aklımdan bile geçmiyordu bir gece uyuyamadım sabah iki saat uyuyup uyanınca gogusta agri dolgunluk görünce acaba mi dedim bugün test yapcam ya dayanamayipSen yine de kendini her iki ihtimale karşı hazırla canım. Ben bu ayda yoktur diyip diyip duruyorum
hadi hayırlısı olur inşallah çift çizgi görürsünBenim aklımdan bile geçmiyordu bir gece uyuyamadım sabah iki saat uyuyup uyanınca gogusta agri dolgunluk görünce acaba mi dedim bugün test yapcam ya dayanamayip
Tabikide canım . Tabi çıkarsa bata çok var :)hadi hayırlısı olur inşallah çift çizgi görürsünsonucu bizede söyle
Bata çok varsa negatifi görsende ümidini kaybetme kırmızılara gelene kadar Ümit var demektir : ) benimde 8gün var ben cesaret edemiyorum : )Tabikide canım . Tabi çıkarsa bata çok var :)