- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 32
Yine bakınca buraya yaz yada git yarın hemen kan ver ben senden daha çok heyecanlandım böyle paylaşımları seviyorumHayırlısı ile inşallah canım inşallah .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bakınca buraya yaz yada git yarın hemen kan ver ben senden daha çok heyecanlandım böyle paylaşımları seviyorumHayırlısı ile inşallah canım inşallah .
Ay var bence canım hadi inşallah sağlıkla devam ederHayırlısı ile inşallah canım inşallah .
Canım kanda hemen çıkmaz diye biliyorum idrarda çıkıyor ilk . İnşallah ya vardır . Hiç umudum yoktu benim bu ay .Yine bakınca buraya yaz yada git yarın hemen kan ver ben senden daha çok heyecanlandım böyle paylaşımları seviyorum
İnşallah canım bat a var daha amaAy var bence canım hadi inşallah sağlıkla devam eder
Delirme kanda çıkıyor ilk : )Canım kanda hemen çıkmaz diye biliyorum idrarda çıkıyor ilk . İnşallah ya vardır . Hiç umudum yoktu benim bu ay .
Tam tersi sanıyordum ben ya zaten ayın 11 randevu almış kocacim bana sormadan beklicem zaten bir kaç gün kaldıDelirme kanda çıkıyor ilk : )
Düşünceli eş işte : ) aferin ona hep böyle olsunlar : ) ben ilk öğrendiğimde kese gözükmemişti ve benden kan testi istemişti . Eğer kese gözükmezse de korkma. Kan testinde çıkıyor. Ben kontrolden 1 hafta sonra gittim kese yeni gözükmüştü. Ama tabi sonu boş gebelikti. Sana doktorun bunları açıklar canım her ihtimali söyler. Söylemezlerse sen sor. Bana hiç bir açıklama yapmamışlardı.Tam tersi sanıyordum ben ya zaten ayın 11 randevu almış kocacim bana sormadan beklicem zaten bir kaç gün kaldı
Canım özele bildiğimiz bir doktora gideceğiz . Eşim sağolsun çocukla kafayı bozdu o variskolselden ameliyat oldu şimdi sıra sende diyor :) ilerde çocuğum olursa bu annen senin için hiç çabalamadi diyeceğim diye tutturdu :) bende el mecbur gidicem moralim bozuluyor diye gitmek istemiyorum hiç tam bir haftadır doktor a gidilecek gidilmeyecek davası var evde :)) ve sonunda emri vaki ile gidicemDüşünceli eş işte : ) aferin ona hep böyle olsunlar : ) ben ilk öğrendiğimde kese gözükmemişti ve benden kan testi istemişti . Eğer kese gözükmezse de korkma. Kan testinde çıkıyor. Ben kontrolden 1 hafta sonra gittim kese yeni gözükmüştü. Ama tabi sonu boş gebelikti. Sana doktorun bunları açıklar canım her ihtimali söyler. Söylemezlerse sen sor. Bana hiç bir açıklama yapmamışlardı.
Benimde bildiğim özel bir doktordu oysaki işi başından aşkındı ve büyük bir hata yaptı . Ahaha demek öyle diyor : ) Aman boşver ya git ne olacak olsun yeterki bu sefer hayırlı haberlerle geleceksiniz inşallahCanım özele bildiğimiz bir doktora gideceğiz . Eşim sağolsun çocukla kafayı bozdu o variskolselden ameliyat oldu şimdi sıra sende diyor :) ilerde çocuğum olursa bu annen senin için hiç çabalamadi diyeceğim diye tutturdu :) bende el mecbur gidicem moralim bozuluyor diye gitmek istemiyorum hiç tam bir haftadır doktor a gidilecek gidilmeyecek davası var evde :)) ve sonunda emri vaki ile gidicem
Kızlar var mı dersiniz bata 9 yada 8gun kaldı .
İnşallah canım inşallah ya bende görüyorum ama acaba öyle mi görmek istediğim için görüyorum diye düşünmekten kafayı yedimAh canımm ikinci çizgi çok net görünüyor :))))
İnşallah canım inşallah ya bende görüyorum ama acaba öyle mi görmek istediğim için görüyorum diye düşünmekten kafayı yedim
Ben neden göremedim ki ya mavi renkli kısımla kırmızı çizginin ortasında inçe bir şerit var onu mu kast ediyorsunuz. O aletin aparat yeri değil mi.Ah canımm ikinci çizgi çok net görünüyor :))))
Ben neden göremedim ki ya mavi renkli kısımla kırmızı çizginin ortasında inçe bir şerit var onu mu kast ediyorsunuz. O aletin aparat yeri değil mi.
Benim görmem önemli değil zaten olsun yeterYok yok oradan değil öbür c t hizasında görüyorum :) Allahım artık bütün herşeyi çift görmeye başladım herhalde
İlginç baya da sürdü lekelenmen Gebelik testi yaptın mı peki canım.Kızlaar tahlil sonuçlarım tertemiz hormon tesyi yapılmıştı zaten.. fakat kahveler gala devam kırmızıya dönmediler .. bat a da son 1veya 2 diyorum ama doktor hastalanmış gibi duruyorsun dedi ama neden o zaman kırmızıya dönmedi bu kahveler .. ? Kafamda deli sorulaaar
Yaptım canıım bişi yook ama kahvelerin içinde parçalar gelmeye başladı korkulacak bişey mi bilmiyorumİlginç baya da sürdü lekelenmen Gebelik testi yaptın mı peki canım.