Insallah Rabbim hayirlisini versin hepimize. Olmayacak diye birsey yok vardir bir vakti tip ilerledi cok sükür yardimci yöntemler var Allahtan bende ondan yararlandim.Hayır yok ilk olacak :) o yüzden fazla sabırsızdım ilk başlarda ama 1 sene doldu bitti elinden birşey gelmeyince sabretmeyi öğreniyormuş insan :)
Evet canım bende öyle düşünüyorum ama çok da üzülüyorum düşünme etme diyorlarda mümkün değilki ay sonu adet yaklaşınca hep aklım onda oluyor sonra hazin son tabiki ağlamak istemiyorum diyorum elimde olmuyor hayırlısı diyorum hep rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin bize deInsallah Rabbim hayirlisini versin hepimize. Olmayacak diye birsey yok vardir bir vakti tip ilerledi cok sükür yardimci yöntemler var Allahtan bende ondan yararlandim.
Evt cnm bende yasadim malesef bunlari,bekleyip sonra huzun yasamak gercekten Cok zor.hatta bir kac defa doktorumun yaninda kendimi tutamadim gözümden akti,aglayarak ciktim odadan.insan ister istemez üzülüyor,bende artik bunu yasamayaym diye dedim asilamaya gecelim.seninde durumun varsa eger bir üst tedaviye gec derim cnm.Evet canım bende öyle düşünüyorum ama çok da üzülüyorum düşünme etme diyorlarda mümkün değilki ay sonu adet yaklaşınca hep aklım onda oluyor sonra hazin son tabiki ağlamak istemiyorum diyorum elimde olmuyor hayırlısı diyorum hep rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin bize de
Bu ay 1 senemiz doluyor aşılama deneyeceğim bende artık yaşım geçiyor beklemek istemiyorum inş hayırlısıyla olur bebeğimiz . Çok teşekkür ederim canım :)Evt cnm bende yasadim malesef bunlari,bekleyip sonra huzun yasamak gercekten Cok zor.hatta bir kac defa doktorumun yaninda kendimi tutamadim gözümden akti,aglayarak ciktim odadan.insan ister istemez üzülüyor,bende artik bunu yasamayaym diye dedim asilamaya gecelim.seninde durumun varsa eger bir üst tedaviye gec derim cnm.
Olur insallah cnm icini ferah tut.bende senin gibi düsündüm ins ilk asilaman tutar,Ama tutmayacak olursada sakin Ara verme,sansin artiyor pes pese yapilinca. Verirsin ins bize mutlu haberleriBu ay 1 senemiz doluyor aşılama deneyeceğim bende artık yaşım geçiyor beklemek istemiyorum inş hayırlısıyla olur bebeğimiz . Çok teşekkür ederim canım :)
canim bana doktor bugun asilama tutmazaa bir iki ay kendin dene ilaclarin etkisi devam eder dedi sonra asilama yapariz dedi tutmazsa ne zaman yapayim tekrarOlur insallah cnm icini ferah tut.bende senin gibi düsündüm ins ilk asilaman tutar,Ama tutmayacak olursada sakin Ara verme,sansin artiyor pes pese yapilinca. Verirsin ins bize mutlu haberleri
İnşllh canım :) sende inş sağ salim bebeğine kavuş :)Olur insallah cnm icini ferah tut.bende senin gibi düsündüm ins ilk asilaman tutar,Ama tutmayacak olursada sakin Ara verme,sansin artiyor pes pese yapilinca. Verirsin ins bize mutlu haberleri
insallah tutar cnm hic öyle düsünme. Ama tabi olmayacak olursa bence Ara verme.benim ilk asilamam tutmadi hemen 2.asilamayi yaptim bir sonraki ay hic beklemedim kimyasal gebelik gecirdim.bir ay bekleme spresi verdi Doktor düsük yaptiktan sonra.bir ay bekledikten sonraki ayda diger 3.asilamami yaptim cnm.etkisi oldugu icin ztn tekrar asilama yapilirsa tutma ulasiligi daha yüksek oluyormus diye okumusfum cnm internetde,bunu doktorumda onayladi.ki doktorum kendi Alaninda cok iyi,Hatta tüp bebek uzmani ayni zamanda bilgisinin oldugugnu düsünüyorum.canim bana doktor bugun asilama tutmazaa bir iki ay kendin dene ilaclarin etkisi devam eder dedi sonra asilama yapariz dedi tutmazsa ne zaman yapayim tekrar
Aminn canim Allah razi olsun.:)İnşllh canım :) sende inş sağ salim bebeğine kavuş :)
Canım sen hangi ildesin doktorun kim :)insallah tutar cnm hic öyle düsünme. Ama tabi olmayacak olursa bence Ara verme.benim ilk asilamam tutmadi hemen 2.asilamayi yaptim bir sonraki ay hic beklemedim kimyasal gebelik gecirdim.bir ay bekleme spresi verdi Doktor düsük yaptiktan sonra.bir ay bekledikten sonraki ayda diger 3.asilamami yaptim cnm.etkisi oldugu icin ztn tekrar asilama yapilirsa tutma ulasiligi daha yüksek oluyormus diye okumusfum cnm internetde,bunu doktorumda onayladi.ki doktorum kendi Alaninda cok iyi,Hatta tüp bebek uzmani ayni zamanda bilgisinin oldugugnu düsünüyorum.
canim bu ay tutmazsa mart dedi en erken maddiyatta zorlar iki ay ust uste canim bilemedimki simdi tam 1.500 tl tuttu asilama beniminsallah tutar cnm hic öyle düsünme. Ama tabi olmayacak olursa bence Ara verme.benim ilk asilamam tutmadi hemen 2.asilamayi yaptim bir sonraki ay hic beklemedim kimyasal gebelik gecirdim.bir ay bekleme spresi verdi Doktor düsük yaptiktan sonra.bir ay bekledikten sonraki ayda diger 3.asilamami yaptim cnm.etkisi oldugu icin ztn tekrar asilama yapilirsa tutma ulasiligi daha yüksek oluyormus diye okumusfum cnm internetde,bunu doktorumda onayladi.ki doktorum kendi Alaninda cok iyi,Hatta tüp bebek uzmani ayni zamanda bilgisinin oldugugnu düsünüyorum.
Anladim cnm,Evt malesef Pahali islemler.hayirlisi sende Mart da yaptirirsin Ama Belkide hic gerek kalmiyacak,bu Ay ins tutmustur!canim bu ay tutmazsa mart dedi en erken maddiyatta zorlar iki ay ust uste canim bilemedimki simdi tam 1.500 tl tuttu asilama benim
Bursadanim cnm yazdim sana özelden gördünmüCanım sen hangi ildesin doktorun kim :)
insallah canim ne bileyim cok okudum ilk asilama tutmaz diye ondan sanirim canimAnladim cnm,Evt malesef Pahali islemler.hayirlisi sende Mart da yaptirirsin Ama Belkide hic gerek kalmiyacak,bu Ay ins tutmustur!
Kismet cnm belli olmaz hic Allahtan ümidini Kesme Seninsallah canim ne bileyim cok okudum ilk asilama tutmaz diye ondan sanirim canim
İnşallah çok güzel, kaderide kendi gibi güzel olur inşallah kuzum çok sevindim :)EVRT kızım oluyor canım :)
Amin canım.Kizlar iyi geceler. Ben siteye yeni uye oldum. Goruyorum ki yalniz degilim. Bizde 15 aydir bebek istiyoruz malesef rabbim nasip etmedi. 3 aydir tedavi goruyorum ve sonuc yine ayni. Rabbim hepimizin kucagini bos birakmasin hayirli evlat nasip etsin. Cok stresli bir surec..(