Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım napıyorsunuz nasılsınız ? Ben hiç iyi değilim ya hiç olmadığım kadar mutsuzum olmuyor hiç birşey . Sabretmek ten yoruldum artık

Canlarım napıyorsunuz nasılsınız ? Ben hiç iyi değilim ya hiç olmadığım kadar mutsuzum olmuyor hiç birşey . Sabretmek ten yoruldum artık
Her gecenin bir sabahı vardır canım benim. Bak bu sayfada senin gibi bekleyen insanlarla dolu. Ve niceleri . Sen umudunu kaybedersen 1.o geriden gelirsin. Umut her zaman yüreğimizde olsun. Hepimiz Bekliyoruz o günü sabırsızlıkla ama kafaya taktıkça olmuyor. Bir salsak aslında o ay olacak ta . Aklımızdan çıkartamıyoruz. Olmamayışının bir sebebi de stres maalesef : (

Bizede bir yıl oldu ama hala bı bebişimiz yok
Yoruldum artık rabbim bizi bunla imtihan etmese keske
Bende aynı şekilde etrafmdakilern kafaya takma demesi sabret demesi içinden cikilmaz bı durum gibi
Hiç sorma ben birşey diyemiyorumda sadece istemiyorum diyorum hep
Stres yapamıyordum ama çevremde yeni evlenenler hemen hamile kaldı zoruma gidiyor artik
Aynen öyle takmıyorum derken dahi takyorum yatyorum aklımda kalkıyorum aklımda ne olacak bu halimiz bilmiyorum beklemek çok zor rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin canım amin rabbim sesimizi duyar insallah
Amin canım aynı durum bende de var. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bugünler de geçecek
Geçecek mi hiç bilmiyorum ya

Benimde çevremdeki insanlar doğuruyor hatta 2. Sini doğuruyor. Hatta sen düşünnüyormusun soruları havada uçuşuyor. Psikolojikmen çökertiyorlar insanı sözde destek verenler bile. Ama yapacak bişy yok çevre ile yaşıyoruZ. Görmemek duymamak olmuyor. Sen sabır diyip Allah’a bırakacaksın. 2.side doktoruna. Elbet vücudunun en güzel zamanında gerçekleşecek mucizen. Ben inanıyorum

O kadar umutsuzum ki doktora bile gitmeyi bıraktım artık . Dikkatimi tek şey çekiyor kuzum ilişki sonrası idrara bir kaç saat sonra çıkmama rağmen içerde kalan spermler bile idrarla atılıyor sanki hiç gitmiyor rahme böyle olunca da canım çok sıkılıyor

Sana öyle geliyordur canım benim . Fazlası atılıyor orada spermler pusu kurmuş yumurtayı bekliyorlar : ) doktorlar öyle diyor ayağa kalktığınızda gelen akıntılar spermden geriye kalanlar. Bende de öyle oluyor. Ben bu ara yastık koyuyorum altıma ilişki sırasında ve bitikten sonra ayaklarımı duvara koyuyorum yarım saat öyle bekliyorum. Gerçi boş gebeliğimde hiç böyle bişyler yapmamıştım umudu kestiğim bir ayda olmuştu.

Boş gebelik mi yaşadın ben mi yanlış anladim. Bide bu yumurtalar eğer tüpler tıkalı ise nasıl adet görüyoruz biliyor musun sonuçta yumurta rahme dusunce ve döllenme olmayınca adet oluyoruz diye biliyorum ben

Evet canım bir boş gebeliğim oldu. Canım maalesef bunu bilmiyorum. Doktora gidecek olan arkadaşlar aslında senin adına doktoruna sorabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…