- 18 Haziran 2018
- 74
- 27
- 38
Hamilelige engel simdilik bir sorun yok diyor doktorum. Ama tedaviylede birkac ay olmazsa, baska tedavilerle zaman kaybetme direk tup bebek yap dedi en son. Beklemedeyiz iste. (Amin canım. Doktorlar ne diyor peki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelige engel simdilik bir sorun yok diyor doktorum. Ama tedaviylede birkac ay olmazsa, baska tedavilerle zaman kaybetme direk tup bebek yap dedi en son. Beklemedeyiz iste. (Amin canım. Doktorlar ne diyor peki ?
Sorun yoksa neden tüp bebek ? Bende 1 senedir istiyorum ve bana böyle bişy denilmedi. Benim yaş26Hamilelige engel simdilik bir sorun yok diyor doktorum. Ama tedaviylede birkac ay olmazsa, baska tedavilerle zaman kaybetme direk tup bebek yap dedi en son. Beklemedeyiz iste. (
Benim yas 32. Yastan dolayidir buyuk ihtimal. Sen kac aydir bebek istiyorsun.Sorun yoksa neden tüp bebek ? Bende 1 senedir istiyorum ve bana böyle bişy denilmedi. Benim yaş26
10 ay oldu herhalde . Benim bu süreçte bir boş gebeliğim olduBenim yas 32. Yastan dolayidir buyuk ihtimal. Sen kac aydir bebek istiyorsun.
Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla tekrar nasip etsin. Cok sıkıntılı bir surec. Sabretmekten baska caremiz yok..10 ay oldu herhalde . Benim bu süreçte bir boş gebeliğim oldu
Benim sağlık ocağında bir doktorum var. Konuşuyorum olmuyor ne yapmam lazım diye biraz dertleştik. O kendi yaşadığını anlattı sanada anlatıyım. Doktorum da 35 li yaşlarında 2 senelik evlilerdi ozamnlar bunlar deneyip deneyip olmuyormuş ve artık boşanmaya kadar gitmiş bu arada tedavide oluyormuş en son çare tüp bebek merkezine gitmiş oradaki doktorda senin ve eşinin bir problemi yok bence biraz daha beklemelisin demiş ama evliliğinde pürüzler meydana geldiği için ilişki pek fazla yokmuş. Sonrasında 2,3 ay sonra barışıyorlar ve hiç kafasını takmadığı o ayda hamile kalıyor. Şimdi ise maş 1 yaşına girecek oğlu. Bana tavsiyesi hiç takma stres yapma oldu . Tabi takmamak elde değil heleki zaman akıp giderken ...Benim yas 32. Yastan dolayidir buyuk ihtimal. Sen kac aydir bebek istiyorsun.
aynen oyle cnm. Takmamakla alakali. Birseyi cok istersen o senin imtihanin olur ya, o hesap. Benim doktorda bukadar cok kafaya takar stees yaparsan olmaz zaten dedi. Ama iste elde degil.. suan bile agliyorum..Benim sağlık ocağında bir doktorum var. Konuşuyorum olmuyor ne yapmam lazım diye biraz dertleştik. O kendi yaşadığını anlattı sanada anlatıyım. Doktorum da 35 li yaşlarında 2 senelik evlilerdi ozamnlar bunlar deneyip deneyip olmuyormuş ve artık boşanmaya kadar gitmiş bu arada tedavide oluyormuş en son çare tüp bebek merkezine gitmiş oradaki doktorda senin ve eşinin bir problemi yok bence biraz daha beklemelisin demiş ama evliliğinde pürüzler meydana geldiği için ilişki pek fazla yokmuş. Sonrasında 2,3 ay sonra barışıyorlar ve hiç kafasını takmadığı o ayda hamile kalıyor. Şimdi ise maş 1 yaşına girecek oğlu. Bana tavsiyesi hiç takma stres yapma oldu . Tabi takmamak elde değil heleki zaman akıp giderken ...
Ah lütfen ağlama. Güçlü durman gerek. Senin bir sorunun yok ne güzel ya sorunları olanlar ne yapsın peki. Yapma bu kötülüğü kendine , bir gün kucağın dolduğunda hesap sorarsın miniğine beni çok beklettin diye benim bir tanıdığım var 17 seneden beri çocuğu olmuyordu 4.5 defa tüp bebek denedi. Ve 6.sında tuttu. Eğer olmuyorsa çareleri var heleki sağlıklı bir kadınsın sen . Elbet olacak buna inanaynen oyle cnm. Takmamakla alakali. Birseyi cok istersen o senin imtihanin olur ya, o hesap. Benim doktorda bukadar cok kafaya takar stees yaparsan olmaz zaten dedi. Ama iste elde degil.. suan bile agliyorum..
Cnm ya cok iyi geldi soylediklerin. Allah razi olsun. Bazen cevrende seni anlayan birilerini bulamiyorsun. Anlamiyorlar. Oyuzden buraya uye oldum. Yalniz olmadimi gordum.. gercekten cok trsekkur ederim.Ah lütfen ağlama. Güçlü durman gerek. Senin bir sorunun yok ne güzel ya sorunları olanlar ne yapsın peki. Yapma bu kötülüğü kendine , bir gün kucağın dolduğunda hesap sorarsın miniğine beni çok beklettin diye benim bir tanıdığım var 17 seneden beri çocuğu olmuyordu 4.5 defa tüp bebek denedi. Ve 6.sında tuttu. Eğer olmuyorsa çareleri var heleki sağlıklı bir kadınsın sen . Elbet olacak buna inan
İyi geldiyse ne mutlu bana. Ah o çevreler yok mu zaten en çok stresi çektirenler . Ben artık takmıyorum onları çocuk düşünmüyormusunuz sorusuna düşünmüyorum diyorum ağızlarını kapatıp duruyorum. Beni Düşündüklerinden sormadığını o kadar çok iyi biliyorum kiCnm ya cok iyi geldi soylediklerin. Allah razi olsun. Bazen cevrende seni anlayan birilerini bulamiyorsun. Anlamiyorlar. Oyuzden buraya uye oldum. Yalniz olmadimi gordum.. gercekten cok trsekkur ederim.
En iyisini yapiyorsun. Cocuk yapip yapmamak elaleme dert olmus zaten. InsAllah en kisa zamanda hayirli bir haber alirsin.İyi geldiyse ne mutlu bana. Ah o çevreler yok mu zaten en çok stresi çektirenler . Ben artık takmıyorum onları çocuk düşünmüyormusunuz sorusuna düşünmüyorum diyorum ağızlarını kapatıp duruyorum. Beni Düşündüklerinden sormadığını o kadar çok iyi biliyorum ki
Aynen bir ilişkimize karışmamışlardı Onu da yapıyorlar artık sen yumurta takibi yaptırdın mı peki yumurta oluşumu var mı?En iyisini yapiyorsun. Cocuk yapip yapmamak elaleme dert olmus zaten. InsAllah en kisa zamanda hayirli bir haber alirsin.
Amin çok amin . En kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin AllahımEn iyisini yapiyorsun. Cocuk yapip yapmamak elaleme dert olmus zaten. InsAllah en kisa zamanda hayirli bir haber alirsin.
Bu ay femara ilaca baslatti doktor 3 tane yumurta olusmustu. Gecen hafta gittigimdede kendiliginden catlamisti. Sonrasindada duphaston verdi. Ve sonuc bugun itibariyle husran :))Aynen bir ilişkimize karışmamışlardı Onu da yapıyorlar artık sen yumurta takibi yaptırdın mı peki yumurta oluşumu var mı?
Bende ilk defa doktora giderek yumurta takibine başladım benimde ilaçsız bir tane 21mmlik yumurtam oluşmuştu. 5 gün önce küçük bir tane var demişti ben yine bu kulüpten okuduğum bir kürü uyguladım toplam beş gün .beş gün sonra gittiğimde 21 e ulaştığını söyledi. Bakalım hakkımızda hayırlısı ne zaman kavuşacaz yavrularımıza Allah fazla kucağımızı boş bırakmasınBu ay femara ilaca baslatti doktor 3 tane yumurta olusmustu. Gecen hafta gittigimdede kendiliginden catlamisti. Sonrasindada duphaston verdi. Ve sonuc bugun itibariyle husran :))
Ay hadi insAllahhh guzel haberler verirsin. Allah kerim. Umudumuzu kaybetmiyelimm..Bende ilk defa doktora giderek yumurta takibine başladım benimde ilaçsız bir tane 21mmlik yumurtam oluşmuştu. 5 gün önce küçük bir tane var demişti ben yine bu kulüpten okuduğum bir kürü uyguladım toplam beş gün .beş gün sonra gittiğimde 21 e ulaştığını söyledi. Bakalım hakkımızda hayırlısı ne zaman kavuşacaz yavrularımıza Allah fazla kucağımızı boş bırakmasın
Bende bu ay ilk defa femara kullandm çatlatma iğnesi yapildi 4 Şubat'ta kan testi verecegim dua edin luftennBu ay femara ilaca baslatti doktor 3 tane yumurta olusmustu. Gecen hafta gittigimdede kendiliginden catlamisti. Sonrasindada duphaston verdi. Ve sonuc bugun itibariyle husran :))