Valla test almaya üşendim dedim eşime al diye bir tane açık eczane bulamamış iş çıkışı :)) geçti bakalım günumKızzz bebeğim ne yaptın
[/QUOTE]Valla test almaya üşendim dedim eşime al diye bir tane açık eczane bulamamış iş çıkışı :)) geçti bakalım günum
Belli bir ölçeği var mı canım çörek otu aldırdım eşimeşekerli şeyleri de hiç sevmem
Belirtin varmi
Aşırı başarım var bir buçuk haftadır her gün ağrıyor bide görme bozukluğu başka belirtim yok canım
Bebeğim bide buna Metal kaşık kullanmixaksın tahta kaşıkla karıştırıp yiceksin
Vallaaahi bende bilmiyorum hiç öyle şeyler aklıma getirmiyorum bebek mebek yooh diyorum :)) ama bu baş agrosı beniiii öldürdü kaç gündür heriiiiifiiiiiimüüüü görmez oldu gözümmm :)
Vallaaahi bende bilmiyorum hiç öyle şeyler aklıma getirmiyorum bebek mebek yooh diyorum :)) ama bu baş agrosı beniiii öldürdü kaç gündür heriiiiifiiiiiimüüüü görmez oldu gözümmm :)
Benimki hiç bişe demiyor acaba niye agrıyor başın oda bebeğe yormuyor benim gibi :) adam heveslenmek istemiyor ben anlıyorum ama :) üzülüyor içten içeValla bende de durum aynı eşim oldu mu bu defa acep diyip duruyor bide bulantı varmi basın dönüyor mu diyo benden bilgili nasıl bir çocuk aşkıysa gözü beni görmüyor
Kız bizden başka kimse konuşmuyor nerede bu listedekiler neler yaptılar hiç yazan yok .bundan 5yil sonra bunları okuyup gulcez hep beraber inşallahBenimki hiç bişe demiyor acaba niye agrıyor başın oda bebeğe yormuyor benim gibi :) adam heveslenmek istemiyor ben anlıyorum ama :) üzülüyor içten içe
Kız bizden başka kimse konuşmuyor nerede bu listedekiler neler yaptılar hiç yazan yok .bundan 5yil sonra bunları okuyup gulcez hep beraber inşallah
Onlar çalışma yapıyor herhal :))))5 yıl çooook :) hamile kaldıktan sonra bakıp bakıp vay be diyelim inşalllah
Aynen ya biri çıksa dese balgozlu mesela senSuana kadar gruptan hamile kalan hiç olmadı sanırım biri önden bi başlasa sırasıyla peşinden gelir bebişler belki
Biraz daha beklicem bakalım belki baslar reglim adetten 2 gün önce öğleden sonra test yapmıştım negatifti inofolic kullanıorum acaba o mu lekelenmelerin sebebi bi türlü sökülmüyor anlamadım baslamadıkça insan umutlanıo amaAynen ya biri çıksa dese balgozlu mesela sencanım yerleşme kanaması dir belki