Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz bebeğim ne yaptın
Valla test almaya üşendim dedim eşime al diye bir tane açık eczane bulamamış iş çıkışı :)) geçti bakalım günum

Belli bir ölçeği var mı canım çörek otu aldırdım eşime şekerli şeyleri de hiç sevmem[/QUOTE]

Ruyapolat

Aşırı baş ağrısı var bir buçuk haftadır her gün ağrıyor bide görme bozukluğu başka belirtim yok canım

Son düzenleme:
Aşırı başarım var bir buçuk haftadır her gün ağrıyor bide görme bozukluğu başka belirtim yok canım
  • 12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal tarif bu kuzum rastgelsin :))))))))))))))
[/QUOTE]
Kızzzz bende ölüyorum 3 gündür baş agrısı dan hatta bugün acile gitcektim nerdeyse en son dua ede ede majezik içtim arkadaşlar yemeğe çağırdı bulantıdan yemek yemedim takvime göre yumoş günüm

Belirtin varmi[/QUOTE]
Rüyaaaa bebeğim nasılsın ? Konuşamadık senle :) çok

Vallaaahi bende bilmiyorum hiç öyle şeyler aklıma getirmiyorum bebek mebek yooh diyorum :)) ama bu baş agrosı beniiii öldürdü kaç gündür heriiiiifiiiiiimüüüü görmez oldu gözümmm :)

Valla bende de durum aynı eşim oldu mu bu defa acep diyip duruyor bide bulantı varmi basın dönüyor mu diyo benden bilgili nasıl bir çocuk aşkıysa gözü beni görmüyor

Valla bende de durum aynı eşim oldu mu bu defa acep diyip duruyor bide bulantı varmi basın dönüyor mu diyo benden bilgili nasıl bir çocuk aşkıysa gözü beni görmüyor
Benimki hiç bişe demiyor acaba niye agrıyor başın oda bebeğe yormuyor benim gibi :) adam heveslenmek istemiyor ben anlıyorum ama :) üzülüyor içten içe

Benimki hiç bişe demiyor acaba niye agrıyor başın oda bebeğe yormuyor benim gibi :) adam heveslenmek istemiyor ben anlıyorum ama :) üzülüyor içten içe
Kız bizden başka kimse konuşmuyor nerede bu listedekiler neler yaptılar hiç yazan yok .bundan 5yil sonra bunları okuyup gulcez hep beraber inşallah

Benim bi gün aZcık bi leke geldi saat 2gibi devamı yok akşam üstü peçete minnak bişey geldi adam akıllı ne zaman gelecek bekliorum

Kızlar merhaba
Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bende 1 yıldır güzel haberi alabilmek için bekliyorum sizler gibi. Biz yaklaşık 3 ay önce eşimde sperm DNA hasarı oldugunu öğrendik tedaviyle normal değerlere döndü. Doktor tedaviyi bitirirken normal yollarla cocugumuzun olabilceğini ama beklemek istemezsekte tüp bebek önerdiğini söyledi. (Ben acelemiz olmadığını tüp bebek gibi hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bir sürece girmek için biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum)
Eşimin sonuçlarınıda alıp kadın doğuma gittim doktorum böyle bi durumda eger sıkıntı giderilmişse 3 ila 6 ay arasında gebelik oluşması gerektiğini söyledi. Yaptığı muayenede bu ay stresten yumurtlamadığımı söyledi regli oldugumda klomene baslamamı önerdi. Henüz regli olmadım 2 gün gecikti tabi kesin oda strestendir bakalım bide klomenle deneyelim önümüzde ay neler olucak..

Aynen ya biri çıksa dese balgozlu mesela sen canım yerleşme kanaması dir belki
Biraz daha beklicem bakalım belki baslar reglim adetten 2 gün önce öğleden sonra test yapmıştım negatifti inofolic kullanıorum acaba o mu lekelenmelerin sebebi bi türlü sökülmüyor anlamadım baslamadıkça insan umutlanıo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…