Merhabalar bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim, benim de neredeyse 1 yıldır olmuyor, geçenlerde bir arkadaş ballı bitkisel macun diye birşeyden bahsetti c-life ballı bitkisel macun. Bende instagramdan sayfayı takip ettim ve çok şaşırdım o kadar çok olumlu dönüş var ki inanamadım. Aranızda bu macunu duyan bilen kullanan var mı?
Hiç duymadım bal çörekotu karışımı yapıyorlar onu biliyorum
canim benim umudum yok zaten canim cunku 4 gun oncesinden cok cok silikte olsa cikiyor benim takildigim tek yer bu belimdeki agri karnimin altindaki agri. Sanki adet gibiyim hsgden once yoktu hsgnin bu kadar uzun sure etkisi kalmasi garip cunku doktor garipti. 24 eylulde oldum hsgden bir hafta sonra gecmisti agrilarim adet donemine girdim yine basladi agrilar ama benim normalde agrim olmazdiYani test yapıp negatif çıktıysa çoksa umutlanma yine umudunu kırmak istemiyorum ama bekle bakalım adetin sökülücek büyük ihtimalle
ben bu macunlardan korkuyorum kist yapiyor yazmislar bazilariMerhabalar bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim, benim de neredeyse 1 yıldır olmuyor, geçenlerde bir arkadaş ballı bitkisel macun diye birşeyden bahsetti c-life ballı bitkisel macun. Bende instagramdan sayfayı takip ettim ve çok şaşırdım o kadar çok olumlu dönüş var ki inanamadım. Aranızda bu macunu duyan bilen kullanan var mı?
Ben çok hastayım artık farketmez gece gündüz 2 gündür anormal derecede baş agrım var :/ hiç bişe gözüm görmüyor artık sıkıldum bebek işinden de vazgeçtim isyan etmek istemiyorum ama olmuyır yani YÖK
Ben duydum canim kiz arkadsimin akrabasi almis 2 yildir olmuyomustu kiz içmiş 2 ay sonra hamile kalmis hmde bir suru kist oldgu halde doktor tup bebek demis normlde ama olmus isteMerhabalar bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim, benim de neredeyse 1 yıldır olmuyor, geçenlerde bir arkadaş ballı bitkisel macun diye birşeyden bahsetti c-life ballı bitkisel macun. Bende instagramdan sayfayı takip ettim ve çok şaşırdım o kadar çok olumlu dönüş var ki inanamadım. Aranızda bu macunu duyan bilen kullanan var mı?
Ben duydum canim kiz arkadsimin akrabasi almis 2 yildir olmuyomustu kiz içmiş 2 ay sonra hamile kalmis hmde bir suru kist oldgu halde doktor tup bebek demis normlde ama olmus iste
evet canım pko için ama idrar testi yaptım bu akşam negatif artık umudum kalmafıInslalh vardir hamilesindir canim sogan kuru kist icinmi
Bnaa doktor esim icin ceviz yesin dediAcaba macunun çerğinde ne var.. bende bugün aktarma bir macuna baktım Çin'de arı sütü polen ginsgteng falan bir sürü şey vardı çakşır mı içirsem bunu mı karar veremedim.. ben eşim için baktım tabi
Yaptin mi hadi insallah birimizzin yuzu gulsunAy kızlar test yapicam valla 3 gün geçti resmen eşimi bekliyor yorum
Keci boynuzu suyu yapicam bende arkadsim soledi esime sperm harektliligi biraz yavs geldiAcaba macunun çerğinde ne var.. bende bugün aktarma bir macuna baktım Çin'de arı sütü polen ginsgteng falan bir sürü şey vardı çakşır mı içirsem bunu mı karar veremedim.. ben eşim için baktım tabi
Hic belli olmaz kuzum gun dogmadan neler dogarevet canım pko için ama idrar testi yaptım bu akşam negatif artık umudum kalmafı
Yok canım eşim test alacaktı açık eczane bulamamış bende çıkıp almaya üşendim kaç gündürYaptin mi hadi insallah birimizzin yuzu gulsun
inşallah canım benim hayırlısı artıkHic belli olmaz kuzum gun dogmadan neler dogar
Arı sütü ben polen çok iyiymiş hamile kalmak içinAcaba macunun çerğinde ne var.. bende bugün aktarma bir macuna baktım Çin'de arı sütü polen ginsgteng falan bir sürü şey vardı çakşır mı içirsem bunu mı karar veremedim.. ben eşim için baktım tabi
Kızzz bebeğim ne yaptınAy kızlar test yapicam valla 3 gün geçti resmen eşimi bekliyor yorum
Benim eşim yiyor onu kuuzum hatta bende yiyorum :)Kızlar bal tarçın çörek otu tarifi varsa yazın ölçeği felan eşim e de yedirsem birşey olurmu ?