Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim, benim de neredeyse 1 yıldır olmuyor, geçenlerde bir arkadaş ballı bitkisel macun diye birşeyden bahsetti c-life ballı bitkisel macun. Bende instagramdan sayfayı takip ettim ve çok şaşırdım o kadar çok olumlu dönüş var ki inanamadım. Aranızda bu macunu duyan bilen kullanan var mı?

Hiç duymadım bal çörekotu karışımı yapıyorlar onu biliyorum

Hiç duymadım bal çörekotu karışımı yapıyorlar onu biliyorum

Anladım bunun içinde de adaçayı, aslanpençesi, civanperçemi, çörek otu, hayıt tohumu ve özel çam balı varmış. Ben bu macundan almayı düşünüyorum, benim de çikolata kistim var. İnsta sayfasında inceleyin isterseniz eminim sizde şaşıracaksınız, inşallah bana umut olursa herkese tavsiye edeceğim denemekte fayda var diye düşünüyorum umarım etkili olur, şifa bulmanız dileklerimle..

Yani test yapıp negatif çıktıysa çoksa umutlanma yine umudunu kırmak istemiyorum ama bekle bakalım adetin sökülücek büyük ihtimalle
canim benim umudum yok zaten canim cunku 4 gun oncesinden cok cok silikte olsa cikiyor benim takildigim tek yer bu belimdeki agri karnimin altindaki agri. Sanki adet gibiyim hsgden once yoktu hsgnin bu kadar uzun sure etkisi kalmasi garip cunku doktor garipti. 24 eylulde oldum hsgden bir hafta sonra gecmisti agrilarim adet donemine girdim yine basladi agrilar ama benim normalde agrim olmazdi

Merhabalar bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim, benim de neredeyse 1 yıldır olmuyor, geçenlerde bir arkadaş ballı bitkisel macun diye birşeyden bahsetti c-life ballı bitkisel macun. Bende instagramdan sayfayı takip ettim ve çok şaşırdım o kadar çok olumlu dönüş var ki inanamadım. Aranızda bu macunu duyan bilen kullanan var mı?
ben bu macunlardan korkuyorum kist yapiyor yazmislar bazilari

Inan ben herseyden vazgctim sebpsz kavgalar huzrsuzluklar canima tak etti vermiyosa vardir bi hayir diyourm artik sıkldim ağlamaktan bos yere bisilere kapilmaktan
Ben çok hastayım artık farketmez gece gündüz 2 gündür anormal derecede baş agrım var :/ hiç bişe gözüm görmüyor artık sıkıldum bebek işinden de vazgeçtim isyan etmek istemiyorum ama olmuyır yani YÖK

Ben duydum canim kiz arkadsimin akrabasi almis 2 yildir olmuyomustu kiz içmiş 2 ay sonra hamile kalmis hmde bir suru kist oldgu halde doktor tup bebek demis normlde ama olmus iste

Ben duydum canim kiz arkadsimin akrabasi almis 2 yildir olmuyomustu kiz içmiş 2 ay sonra hamile kalmis hmde bir suru kist oldgu halde doktor tup bebek demis normlde ama olmus iste

Acaba macunun çerğinde ne var.. bende bugün aktarma bir macuna baktım Çin'de arı sütü polen ginsgteng falan bir sürü şey vardı çakşır mı içirsem bunu mı karar veremedim.. ben eşim için baktım tabi

Ay kızlar test yapicam valla 3 gün geçti resmen eşimi bekliyor yorum

Kızlar bal tarçın çörek otu tarifi varsa yazın ölçeği felan eşim e de yedirsem birşey olurmu ?

Kızlar ben Ankara'da yaşıyorum . Ulus ta bayağı bi meşhur baharatçı var İstanbul baharat diye bilenler bilir.
Eşimin kuzeni tavsiye etmişti . O da kullanmış bu macunu
buranın sahibi test sonuçlarına bakıyor (Çok çok anladığını zannetmiyorum ama tecrübesine güvendim )
Anlatıyor uzun uzun macunun içeriği ve yararlarını
Bir liste veriyor yaptırmak isterseniz diye ortalama bir fiyat çıkarıyor isterseniz yaptırıp alıyosunuz .(fiyatı bize tuzlu gelmişti biraz)
Çay karışımı da var belli günlerde eşinizle beraber içiyorsunuz macunla birlikte
Biz kullandık bu ay eğer hamile kalırsam kalan macunumu da buradan bir arkadaşa göndermek isterim :)

X