Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyaaaa bebeğim nasılsın ? Konuşamadık senle :) çok[/QUOTE]
Bebegimmm adetim biteli 4 gun oldu asiri migdem bulanio goguslerim acio seffaf akinti bel agrisi sanki yumurtlamam olcak gibi hissediorm sende ne var ne yok

Vallaaahi bende bilmiyorum hiç öyle şeyler aklıma getirmiyorum bebek mebek yooh diyorum :)) ama bu baş agrosı beniiii öldürdü kaç gündür heriiiiifiiiiiimüüüü görmez oldu gözümmm :)
Kiz ayni sekilde inanilmaz bas agrim var senin hesap erimi gozum gormuo:)))))

Ayy inşallah bazen gec cikio seninde ole olmuştur umarim

kızlar hsgden sonra agrım geçmişti ama adete yakın kasık agrım yıne başladı sizlerdede varmıydı hatırlıyormusunuz gece baya vardı uyuyamadım

Keci boynuzu suyu yapicam bende arkadsim soledi esime sperm harektliligi biraz yavs geldi

Bu ay yaptım onu da.. şimdi çakşır suyu düşünüyorum onun için.. çörek otu bal tarçın da verdim ona bu ay.. çok munyüklendim adama acaba

Merhaba canım doktor normal yolla gebelik oluşabilir demiş ne güzel belki de bebiş yoldadır test yapınca bizede şöyle sevinelim biraz :)

Benimde 4 gün gecikti canım ama ben hiç umutlanmiyorum valla zaten gecikiyor normaldede

Ruyapolat Limon11 selaaaamssss kızlarrrr son yumoş günümüde değerlendirdim allahım inşaaalllah tutar bu ay :) bugünde bel agrısı başladı bende çok afedersiniz idrarımda koku da başladı sabah kalktığımda çok koyuydu rengi , ovulasyon testlerim geldi içinden hediye erken gebelik testi de çıktı bekliceeem yumurtlamadan 8 gün sonra testte silik olsada çıkar diyorlarrr:))))

Kiz hadi insalllah kuzum bende gebelik testi siparis ettim 25 tane n11den uyguna bakalim bende beklicem sonra paso test:)))))

Rüyaaa ben instadan sipariş verdim :) ovulasyon gebelik :))) bi sayfayı takip ediyorum kız baksana ona
kuzucum bende sosyal medya yokki kullanmiorm 28 liraya aldim 25 tane gebelik testini benim kesin bi kc gune yumosum olur akintim var solemsi ayip ayni bel agrisi bu ay bi tuhafim insallah hepimiz kalırız kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…