Rüyaaaa bebeğim nasılsın ? Konuşamadık senle :) çok[/QUOTE]Belirtin varmi
Kiz ayni sekilde inanilmaz bas agrim var senin hesap erimi gozum gormuo:)))))Vallaaahi bende bilmiyorum hiç öyle şeyler aklıma getirmiyorum bebek mebek yooh diyorum :)) ama bu baş agrosı beniiii öldürdü kaç gündür heriiiiifiiiiiimüüüü görmez oldu gözümmm :)
Ayy inşallah bazen gec cikio seninde ole olmuştur umarimBiraz daha beklicem bakalım belki baslar reglim adetten 2 gün önce öğleden sonra test yapmıştım negatifti inofolic kullanıorum acaba o mu lekelenmelerin sebebi bi türlü sökülmüyor anlamadım baslamadıkça insan umutlanıo ama
Wala erim hasta ben keza ole bisidi olmdi uyudukAlt yapı çalışması galiba hiç konuşmuyor mubarekler
Eşim sürekli yer cevizi canım çok sever zatenBnaa doktor esim icin ceviz yesin dedi
Keci boynuzu suyu yapicam bende arkadsim soledi esime sperm harektliligi biraz yavs geldi
Arı sütü ben polen çok iyiymiş hamile kalmak için
Kızlar merhaba
Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bende 1 yıldır güzel haberi alabilmek için bekliyorum sizler gibi. Biz yaklaşık 3 ay önce eşimde sperm DNA hasarı oldugunu öğrendik tedaviyle normal değerlere döndü. Doktor tedaviyi bitirirken normal yollarla cocugumuzun olabilceğini ama beklemek istemezsekte tüp bebek önerdiğini söyledi. (Ben acelemiz olmadığını tüp bebek gibi hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bir sürece girmek için biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum)
Eşimin sonuçlarınıda alıp kadın doğuma gittim doktorum böyle bi durumda eger sıkıntı giderilmişse 3 ila 6 ay arasında gebelik oluşması gerektiğini söyledi. Yaptığı muayenede bu ay stresten yumurtlamadığımı söyledi regli oldugumda klomene baslamamı önerdi. Henüz regli olmadım 2 gün gecikti tabi kesin oda strestendir bakalım bide klomenle deneyelim önümüzde ay neler olucak..
Benimde 4 gün gecikti canım ama ben hiç umutlanmiyorum valla zaten gecikiyor normaldedeBiraz daha beklicem bakalım belki baslar reglim adetten 2 gün önce öğleden sonra test yapmıştım negatifti inofolic kullanıorum acaba o mu lekelenmelerin sebebi bi türlü sökülmüyor anlamadım baslamadıkça insan umutlanıo ama
Kiz hadi insalllah kuzum bende gebelik testi siparis ettim 25 tane n11den uyguna bakalim bende beklicem sonra paso test:)))))Ruyapolat Limon11 selaaaamssss kızlarrrr son yumoş günümüde değerlendirdim allahım inşaaalllah tutar bu ay :) bugünde bel agrısı başladı bende çok afedersiniz idrarımda koku da başladı sabah kalktığımda çok koyuydu rengi , ovulasyon testlerim geldi içinden hediye erken gebelik testi de çıktı bekliceeem yumurtlamadan 8 gün sonra testte silik olsada çıkar diyorlarrr:))))
Bu ay yaptım onu da.. şimdi çakşır suyu düşünüyorum onun için.. çörek otu bal tarçın da verdim ona bu ay.. çok munyüklendim adama acaba
Rüyaaa ben instadan sipariş verdim :) ovulasyon gebelik :))) bi sayfayı takip ediyorum kız baksana onaKiz hadi insalllah kuzum bende gebelik testi siparis ettim 25 tane n11den uyguna bakalim bende beklicem sonra paso test:)))))
kuzucum bende sosyal medya yokki kullanmiorm 28 liraya aldim 25 tane gebelik testini benim kesin bi kc gune yumosum olur akintim var solemsi ayip ayni bel agrisi bu ay bi tuhafim insallah hepimiz kalırız kizzzRüyaaa ben instadan sipariş verdim :) ovulasyon gebelik :))) bi sayfayı takip ediyorum kız baksana ona
Rabbim sanada versin insllah canim benim sorun varmi pekiii muayne oldnuzmuBenim de 18 ay oldu. 2 başarısız asılamam varr
İnşallah canım inşallah gerek kalmaz testlereKiz hadi insalllah kuzum bende gebelik testi siparis ettim 25 tane n11den uyguna bakalim bende beklicem sonra paso test:)))))
Canım instada hangi sayfa kapıda ödemeli gönderiyor muRüyaaa ben instadan sipariş verdim :) ovulasyon gebelik :))) bi sayfayı takip ediyorum kız baksana ona