Kuuzm o hic belli olmaz bakarsin ummadgn anda ben hic dikkt etmem ya tutarsa senin hesap:)İşte benim eşim görevde olunca gece çalışıyor :) malum günleri değerlendirmek zor benim yarın yumoş günüm :)))ama koca yokkk
İnşaallah bende bu ay dikkat edeyim dedim ama şartlar el vermiyor :)) gündüzde iyi gecede olunca yapacak bişe kalmıyor :))))))))))Kuuzm o hic belli olmaz bakarsin ummadgn anda ben hic dikkt etmem ya tutarsa senin hesap:)
Yok canım iki gün gecikti bugünle birlikte ama bende gecikme oluyor normalde de o yüzden sabırla bekliyorumSen yaptın mı batın yakındı
Üzülme canım hayırlısı olsun senin için hiç beklemediğiniz anda olur sen sabretBen test yaptım ve negatif çıktı hatta ikindi de lekeler gelmeye başladıbu ayda olmadı.. umıdım yoktu ama 5günngecikmesi heyecanlandırmıştı
İnşaallah bende bu ay dikkat edeyim dedim ama şartlar el vermiyor :)) gündüzde iyi gecede olunca yapacak bişe kalmıyor :))))))))))
Bebeğim sabah geliyor işten 7 de sonra uyuyor gece gidiyor geriii bi gün öncesi artık allah nasip eder tutarsa takvime göre bugün yumurtlama diyor :))))))O zaman siz sabahlari çalışın işe gitmeden
Bebeğim sabah geliyor işten 7 de sonra uyuyor gece gidiyor geriii bi gün öncesi artık allah nasip eder tutarsa takvime göre bugün yumurtlama diyor :))))))
Benim de dün leke geldi minik bişey bugun iç çamasırana gelen hiç bişey yok sadeve sildiğimde cok az acık pembe akımtı ile karısık bişey geldi yarın regl günüm dün gün ortasında test yaptım negatif cıktıKizlar benim bugunde lekelenmem oluyor gunde bir kez lekelenme oluyor bu ay hsg cekildim benim gibi yasayan oldumu
Benin’de öyle oldu adetten önce leke sonra adetBenim de dün leke geldi minik bişey bugun iç çamasırana gelen hiç bişey yok sadeve sildiğimde cok az acık pembe akımtı ile karısık bişey geldi yarın regl günüm dün gün ortasında test yaptım negatif cıktı
Aynen hiç sormaaaaa :))))) Nasrettin hocaya döndüm ya tutarsa :)))))Senin işte zormuş canım bizde adam hazır ama tutmuyor
Adetin oldumu yani
canim leke geldikten sonra adet oldunmu benim tek leke geliyor lavabodan lavaboya
demek hsgden boyle oluyor cok garip benim hsgden sonra bir hafta lekelenmem oldu en erken yarin bat gunu ama 4 5 gundurde lavabodan lavonoya lekelenmeBenin’de öyle oldu adetten önce leke sonra adet
Yani test yapıp negatif çıktıysa çoksa umutlanma yine umudunu kırmak istemiyorum ama bekle bakalım adetin sökülücek büyük ihtimalledemek hsgden boyle oluyor cok garip benim hsgden sonra bir hafta lekelenmem oldu en erken yarin bat gunu ama 4 5 gundurde lavabodan lavonoya lekelenme
Neyse canisi diger ay insallahEvet canım başladı adetim..
Benimkini gunduze vermisler cok sevindim gecede olunca duzene girmio olmuo sanki sesimi duydular gunduze cektiler:)))Bebeğim sabah geliyor işten 7 de sonra uyuyor gece gidiyor geriii bi gün öncesi artık allah nasip eder tutarsa takvime göre bugün yumurtlama diyor :))))))
Inslalh vardir hamilesindir canim sogan kuru kist icinmiKızlarr benimde bir yıldır Yok yokpko var diye soğan suyu kürü yaptım bu ay adetime 4 gün var bakalım ne olcak
Ben çok hastayım artık farketmez gece gündüz 2 gündür anormal derecede baş agrım var :/ hiç bişe gözüm görmüyor artık sıkıldum bebek işinden de vazgeçtim isyan etmek istemiyorum ama olmuyır yani YÖKBenimkini gunduze vermisler cok sevindim gecede olunca duzene girmio olmuo sanki sesimi duydular gunduze cektiler:)))