Teşekkür ederm inşallah allah sizede en kısa zamanda nasip etsinMerhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, ovulasyon testi kullanmış mıydınız acaba ya da yumurta takibi doktor kontrolünde?
İlk on dak çıkan. Sonuç doğrudur canım YouTube de birgebeningünlüğü var bi bayan anlatmış izle herşey var ovulasyınla gebelik çıkmazSelam kızlar size bişey danışcam. Bat 25 aralık. Bu ay yumrtlama döneminde bi kez deneyebildik. Son 1 haftadır şişkinlik,kasık ağrısı ve kasıkda seğirme ve gaz problemim ve sadece sabah olan bulantım var. Yumurtlama döneminde ovülasypn testi yaptım bi türlü çift çizgi görememiştim. Dün gece yatmadan bi tane daha ovü testi yaptım ki normal hesaplara göre yumurtlama dönemim geçti. Neyse baktım çift çizgi yok bıraktım kenara sabah kalktım baktım çift çizgi. Şimdi bu çift çizgi beklediği içinmi çıktı? Yumurtlama dönemim mi kaydı? Yoksa hamilemiyim? Kafam karmakarışık kan testi için adetimi beklerim boşa umutlanmak istemiyorum artık çünkü
Senin kızarmaya başlamış düzenli yap erken yumurtluyor olabilirsin canımAynı tarz soruda benden canım benimde adetinden bir gün geçti ovu testi yaptım sonuç bu nedemek şimdi bu Eki Görüntüle 2217568
Adet olmadan tekrar mi yumurtluyorum yaniSenin kızarmaya başlamış düzenli yap erken yumurtluyor olabilirsin canım
Adetimden. Bir gün geçti derken bittikten sonra anlıyorum bat kaç canım seninAdet olmadan tekrar mi yumurtluyorum yani
Yok canım dün adet olmam laizm di olmadım. Ovu testi yaptım ikiside eşit hala daha adet olmadım bekliyorumAdetimden. Bir gün geçti derken bittikten sonra anlıyorum bat kaç canım senin
Geçtiyse gebelik testinde çıkar varsa gebelik ama ovulasyon testi ile anlaşılmaz canımYok canım dün adet olmam laizm di olmadım. Ovu testi yaptım ikiside eşit hala daha adet olmadım bekliyorum
2 ay ovu testi kullandım ikisinde de bişey anlamadım yumurtlama döneminde silik gösteriyor adete yakın zaman da pozitif.. 1 yıldır korunmuyorum bu arada geçen aralıkta bırakmıştık. Haz da bi kimyasal ile beklemeye devamAynı tarz soruda benden canım benimde adetinden bir gün geçti ovu testi yaptım sonuç bu nedemek şimdi bu Eki Görüntüle 2217568
ay sorma canım bende kimyasal yaşadım ama artık sağlık ocağına gidip kan vermekte istemiyorum kadın daha tanidi beni bu ayda akışına bıraktım ama ne adet belirtim düzgün var ne de gebelik belirtilerim2 ay ovu testi kullandım ikisinde de bişey anlamadım yumurtlama döneminde silik gösteriyor adete yakın zaman da pozitif.. 1 yıldır korunmuyorum bu arada geçen aralıkta bırakmıştık. Haz da bi kimyasal ile beklemeye devamkan testi yaptırmadım gebelik testide yapmadım 3-4 güne adet olursam olurum olmaz isem ancak öyle kan testine giderim. Ama pekte umudum yok
Bende bu aydan umutlu değilim koca ay 1 kez deneyebildik eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı. Aile hastalık vs. Sebepler.. sen ne zamandır korunmuyosun ?kimyasalı ne zamam geçirdin?dr um bana kimyasalın kadından çok erkek kaynaklı olduğunu söyledi. Ama eşimin testleride normal çıkıyo.. kimyasal olduğumda canım çok yanmıştı çok ağladım halen pozitif çıkan testimi saklıyorum arada bakıyorum. Öyle işte..ay sorma canım bende kimyasal yaşadım ama artık sağlık ocağına gidip kan vermekte istemiyorum kadın daha tanidi beni bu ayda akışına bıraktım ama ne adet belirtim düzgün var ne de gebelik belirtilerim
Yaaaa cidden miiiiEn son bu gruptan çıkarken ben artik düşünmeden takip etmeden durmam lazim olmuyor dedim.
Düşünmedim... umursamadim Allah im senin rizan ile dedim.
Bir onceki dış gebelikti ve yine olabilir bunu Allah tan baska kimse bilemez. Ya da evladim kucağıma da doğabilir.
Korkum gebe kalamamakti biraz da ama ruhumu salınca özgürlüğe meleğim kanatlarini acti geldi.
Hala kendim dahil hepinizin ,herşeyin sağlıklı gitmesi icin dua ediyorum. 2017 şubat dahil neredeyse 22 aydır istedim. Isyanima yenik de düştüğüm oldu. Şimdi 2. Sefer herşeye bastan başlıyorum. Olmazsa yine vaz geçmeyeceğim çünkü yazılan olur.
Sizleri cok seviyorum ve merak ettiginiz sorulari da yanitlarim canlarim.
Çooook sevindiiiiiim yaaaa kan verdin miEn son bu gruptan çıkarken ben artik düşünmeden takip etmeden durmam lazim olmuyor dedim.
Düşünmedim... umursamadim Allah im senin rizan ile dedim.
Bir onceki dış gebelikti ve yine olabilir bunu Allah tan baska kimse bilemez. Ya da evladim kucağıma da doğabilir.
Korkum gebe kalamamakti biraz da ama ruhumu salınca özgürlüğe meleğim kanatlarini acti geldi.
Hala kendim dahil hepinizin ,herşeyin sağlıklı gitmesi icin dua ediyorum. 2017 şubat dahil neredeyse 22 aydır istedim. Isyanima yenik de düştüğüm oldu. Şimdi 2. Sefer herşeye bastan başlıyorum. Olmazsa yine vaz geçmeyeceğim çünkü yazılan olur.
Sizleri cok seviyorum ve merak ettiginiz sorulari da yanitlarim canlarim.