Oy kuzum senin mutluluğun bile beni mutlu etmeye yetti .Rabbim çok hayırlı bir evlat nasip etsin eşine ve sana hep yüzünüzü güldürsün bebeğinizAyyy inanamıyorum ki ben dedim nasılsa çıkmıycak su da içmiştim yaptım direk çıktı hala test bozukmudur diye korkuyorum iki taneyide yaptm allah inşallah tez zamanda size de nasip etsin hep dua edicem hepinize
Beni de ekler misinizz bat 16 aralık 2 yıldır istiyorum ama olmuyo bu ay nasip hayırlısı :)
BENİ DE EKLER MİSİNİZ LİSTENİZE
BENİM BAT 16 ARALIK PAZAR.BİR YILDIR İSTİYORUZ OLMUYOR.
TEST YAPTIM BUGÜN TERTEMİZ NEGATİF ÇIKTI SİLİK MİLİK HİÇ BİRŞEY YOK YANİ.
İNŞALLAH HERKES HAMİLE KALSIN ALLAHIM BU CUMA GÜNÜ DUALARIMIZI DUYSUN.
AMİN AMİN AMİN....
Allah razı olsun canım amin aminn inşallah allah sana daha büyük mutluluk yaşatsın yüzünü güldürsünOy kuzum senin mutluluğun bile beni mutlu etmeye yetti .Rabbim çok hayırlı bir evlat nasip etsin eşine ve sana hep yüzünüzü güldürsün bebeğiniz
Canm hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Adetin kaç gün gecikmişti. Birde belirtilerin nelerdi ? :)Allah razı olsun canım amin aminn inşallah allah sana daha büyük mutluluk yaşatsın yüzünü güldürsün
Cok sagol canım amin inşallahCanm hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Adetin kaç gün gecikmişti. Birde belirtilerin nelerdi ? :)
Amin inşallah canım . İsteyen herkese nasip etsin rabbimAllah razı olsun canım amin aminn inşallah allah sana daha büyük mutluluk yaşatsın yüzünü güldürsün
İnşaAllah güzel ALLAH'IM kimsenin kucağını boş bırakmasın RABBİM herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah demek ki olmuyosa vardır RABBİMİN bir bildiği ki vermiyordur vermek için hayırlı zamanı bekliyordur inşaAllahh salih hayırlı bir evlat nasip eder güzel ALLAH'IM...Hoşgeldin canım topigimize hayırlı uğurlu geliriz birbirimize inşallah :)
Hayırlısı ile kabul olsun duan canım .hoşgeldin aramıza . Mutlu haberleri hep birlikte almak nasip olsun
Kızlar şoktayımmmmm
Sol kasik agrisi sende her ay mi oliyordu cunku bendede son aylarda surekli sol kasikta ağrı oluyor sagda cok az oluyor canimCok sagol canım amin inşallah
31. Gün bugn canım normalde 4 aydır 27 günde bir olmuşum kasıkta adet olcak gibi ağrı vardı ama genelde sol kasıkta olması dikkatimi geçmişti ama sağda da oluyordu nadir beyaz akıntı ama cok fazla değil gögüs ucu diyorlar benim gögüs ucumda ağrı yok herkes öyle diynce ben bakıp değilim diyordum demekki gögüs herkeste olması gereken belirt değil sizinde aklınızda olsun
Benimde adetime 4 gün var aynı belirtiler bende sonuç aynı çıkar inşallah dün bugün ağrı batma ama bişey yk hadi hayırlısı olsun sizeCok sagol canım amin inşallah
31. Gün bugn canım normalde 4 aydır 27 günde bir olmuşum kasıkta adet olcak gibi ağrı vardı ama genelde sol kasıkta olması dikkatimi geçmişti ama sağda da oluyordu nadir beyaz akıntı ama cok fazla değil gögüs ucu diyorlar benim gögüs ucumda ağrı yok herkes öyle diynce ben bakıp değilim diyordum demekki gögüs herkeste olması gereken belirt değil sizinde aklınızda olsun
Canım kol höbek ya da kalçadan vuruluyo diye biliyorum bende. Benim ilk yaptırdığımda iğneyi koldan yapmışlardı bir kaç ay sonraki yapılan ignedede kalçadan olmustu hakkımda hayırlısı inşallah tutarKızlar ben doktora gittim yumurtam 24mm ii dedi rahminde ii dedi doktor çatlatma iğnesi vurdular koluma sabah 10 da sizce yarın aksam ilişki normal mi uyar mı birde kolumdan vurdular iğneyi sizce koldan vurulur mu ?
Yaaaaa inaniyoruuum cokkk sevindim canimm hadi yavaş yavaş artıyo hamiş sayısı hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir evlat nasip etsin allah inşallah bizlere dua etmeside unutmayiiiin :)Kızlar şoktayımmmmm
Yaaaaa inaniyoruuum cokkk sevindim canimm hadi yavaş yavaş artıyo hamiş sayısı hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir evlat nasip etsin allah inşallah bizlere dua etmeside unutmayiiiin :)[/QAmin amin inşallah dus edicem
amin canım darısı size en yakın zamanda inşallahhhYaaaaa inaniyoruuum cokkk sevindim canimm hadi yavaş yavaş artıyo hamiş sayısı hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir evlat nasip etsin allah inşallah bizlere dua etmeside unutmayiiiin :)
Canım kol höbek ya da kalçadan vuruluyo diye biliyorum bende. Benim ilk yaptırdığımda iğneyi koldan yapmışlardı bir kaç ay sonraki yapılan ignedede kalçadan olmustu hakkımda hayırlısı inşallah tutar
Canım hayırlı olsun :) senin geçen ki testinden belliydi hamile olduğun zaten çok sevindim kan verdin miamin canım darısı size en yakın zamanda inşallahhh
Sagol canımm geçen ay hasta olmustum bu ay yeni :) 2811 cıktı dün keseyi tam göremedik pazartesi bi daha gidicem senin nasıl gidiyor sen kesey ne zaman görmüştümCanım hayırlı olsun :) senin geçen ki testinden belliydi hamile olduğun zaten çok sevindim kan verdin mi
Çok normal şuan bebek yerleşiyordur ultrason resmin varsa özelden at bana yolk kesesi oluşmuşsa korkma zaten ben keseyi 6 haftamda gördüm kalp atışımı 6+3 de duydum senin gibi çok taktım kimyasal boş diye çok şükürSagol canımm geçen ay hasta olmustum bu ay yeni :) 2811 cıktı dün keseyi tam göremedik pazartesi bi daha gidicem senin nasıl gidiyor sen kesey ne zaman görmüştüm
O zaman değerim 12134.1 di bu değerle kese gördüm ben kalp atışı bile duymadım :)Sagol canımm geçen ay hasta olmustum bu ay yeni :) 2811 cıktı dün keseyi tam göremedik pazartesi bi daha gidicem senin nasıl gidiyor sen kesey ne zaman görmüştüm
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, ovulasyon testi kullanmış mıydınız acaba ya da yumurta takibi doktor kontrolünde?Kızlar bu arada aklınız da olsun sakın o pahalı testlerden almayın
İlki 5 liralık test
Diğeri 43 lira ve silik çıktı ikiside aynı gün yaptım ve aynı gün kan değerim 2811 di