Allah
allah inşallah en kısa sürede sana da nasip eder
Evet ilk bebeği canım geç evlendiler
KAn testi değerin kaçtı canım zaten bulantı olayı için erken psikolojik dirKızlar merhaba. Benim Bat 10 Aralık'tı. 9 Aralık'ta sabah çok kötü mide bulantısı başladı öğlen bir damla kahverengi leke geldi. Bulantım tüm gün devam etti kokulardan bile çok kötü oluyordum. Dayanamadım 10 u sabah kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bulantım da geçmişti o gün. Fakat hala adet olmadım ve 2 gündür koyu sarı akıntım var ve bugün yine midem bulanıyor. Kan testi doğrudur ama de mi yani adetime bir gün kala olsa çıkardı. Hamile olma ihtimalim var mıdır?
Kızlar ben doktora gittim yumurtam 24mm ii dedi rahminde ii dedi doktor çatlatma iğnesi vurdular koluma sabah 10 da sizce yarın aksam ilişki normal mi uyar mı birde kolumdan vurdular iğneyi sizce koldan vurulur mu ?
Göbekten yapılmıyormuydu o iğne pek bilgim yok canım bu konuda bu gece yarın değerlendir benceKizlar neden yazmiyorsunuz
Göbekten yapılmıyormuydu o iğne pek bilgim yok canım bu konuda bu gece yarın değerlendir bence
Yanlış olma ihtimali varmı fortune markaKızlar şoktayımmmmm
Gözün aydın net pozitif koş kan verKızlar şoktayımmmmm
Kızlar şoktayımmmmm
Sagolun hala inanamıyorum bugn 31. Gün beyaz akıntı var az kasık ağrısı biraz adet olucak gibi ama sol taraf ağrıyordu genellikle başka belirtm yokHayırlı olsun bence hamilesiniz :) Belirtiniz var mıydı ?
Hayırlı olsunnnn canimmKızlar şoktayımmmmm
Test bağırıyor canimmm bide ikiz felan çıkarsa hiç sasirmam yani o dereceSagolun hala inanamıyorum bugn 31. Gün beyaz akıntı var az kasık ağrısı biraz adet olucak gibi ama sol taraf ağrıyordu genellikle başka belirtm yok
Ayyy inanamıyorum ki ben dedim nasılsa çıkmıycak su da içmiştim yaptım direk çıktı hala test bozukmudur diye korkuyorum iki taneyide yaptm allah inşallah tez zamanda size de nasip etsin hep dua edicem hepinizeTest bağırıyor canimmm bide ikiz felan çıkarsa hiç sasirmam yani o derece