Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Benim Bat 10 Aralık'tı. 9 Aralık'ta sabah çok kötü mide bulantısı başladı öğlen bir damla kahverengi leke geldi. Bulantım tüm gün devam etti kokulardan bile çok kötü oluyordum. Dayanamadım 10 u sabah kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bulantım da geçmişti o gün. Fakat hala adet olmadım ve 2 gündür koyu sarı akıntım var ve bugün yine midem bulanıyor. Kan testi doğrudur ama de mi yani adetime bir gün kala olsa çıkardı. Hamile olma ihtimalim var mıdır?

KAn testi değerin kaçtı canım zaten bulantı olayı için erken psikolojik dir

Kızlar ben doktora gittim yumurtam 24mm ii dedi rahminde ii dedi doktor çatlatma iğnesi vurdular koluma sabah 10 da sizce yarın aksam ilişki normal mi uyar mı birde kolumdan vurdular iğneyi sizce koldan vurulur mu ?

Kızlar ben doktora gittim yumurtam 24mm ii dedi rahminde ii dedi doktor çatlatma iğnesi vurdular koluma sabah 10 da sizce yarın aksam ilişki normal mi uyar mı birde kolumdan vurdular iğneyi sizce koldan vurulur mu ?

Kizlar neden yazmiyorsunuz

Beni de ekler misinizz bat 16 aralık 2 yıldır istiyorum ama olmuyo bu ay nasip hayırlısı :)

BENİ DE EKLER MİSİNİZ LİSTENİZE
BENİM BAT 16 ARALIK PAZAR.BİR YILDIR İSTİYORUZ OLMUYOR.
TEST YAPTIM BUGÜN TERTEMİZ NEGATİF ÇIKTI SİLİK MİLİK HİÇ BİRŞEY YOK YANİ.
İNŞALLAH HERKES HAMİLE KALSIN ALLAHIM BU CUMA GÜNÜ DUALARIMIZI DUYSUN.
AMİN AMİN AMİN....

Kızlar ovülasyon testinden anlayan varsa söyleyebilir mi dün ve önceki gün gülenyüz vardı bugün yine en sondaki test pozitif gibi aöa gülenyüz yok çatladı mı acaba

Sagolun hala inanamıyorum bugn 31. Gün beyaz akıntı var az kasık ağrısı biraz adet olucak gibi ama sol taraf ağrıyordu genellikle başka belirtm yok
Test bağırıyor canimmm bide ikiz felan çıkarsa hiç sasirmam yani o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…