Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Verdim kizlar 2.günü gecikmemin 217 cikti. Haftaya ctesi kese icin gidicem sonraki haftaya kalp atisi aliriz dedi doktorum. Hayırlısı insallah
Hadi hayırlı olsun :) akşam beni ağlattın ya .nasıl mutlu oldum bir hamiş adayımız daha var ekliyorum hemen listeye :KK73:

Hadi hayırlı olsun :) akşam beni ağlattın ya .nasıl mutlu oldum bir hamiş adayımız daha var ekliyorum hemen listeye :KK73:
Aglama kiz neden agliyorsun.
Her nasip zamanına esirdir derler. Ve bunu düşüneli 2. Ayimda oldu hamdolsun. Demek hep dedikleri doğruymuş kafayi rahatlatmak %50 etkili

Aglama kiz neden agliyorsun.
Her nasip zamanına esirdir derler. Ve bunu düşüneli 2. Ayimda oldu hamdolsun. Demek hep dedikleri doğruymuş kafayi rahatlatmak %50 etkili
Öyle tabikide rahat olmak düşünmemek gerek. Mesela benim bat geceli çok oldu umursamiyorum bile . Ama böyle sevindirici haberler aldıkça insan mutlu oluyor .

Kızlar bugün 5. Gün adet olmadım kaset teste çıkmadı. Akıntım var kıvamlı fotoğraf yüklüyorum bi baksanızza bişey var mı ???

Eklentiler

• 17E1DF3D-6D3E-4A6C-8983-A7F3DEDF8C2E.jpeg
    17E1DF3D-6D3E-4A6C-8983-A7F3DEDF8C2E.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 8B4F4AB4-3CCA-430C-AA88-F57895A65EDF.jpeg
    8B4F4AB4-3CCA-430C-AA88-F57895A65EDF.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar napıyorsunuz durumlar nedir.bekleme ay sürelerine bir ay ekledim yanlış olan varsa baksın duzeltim:KK37:insallah bu yıl bu ay herkes bekleme de değil hamile listesine dikey bir geçiş yapar :KK5:

Merhaba kızlar ben de var birbuçuk yıl oldu üç ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz ama çok yoruldum bu süreçten:KK43: bir de eşim sigara içiyo sigaradan kaynaklandığını düşünüyorum hamile kalamamamamın:KK43:

Arkadaşlar bizde 1 senedir çocuk istiyoruz fakat olmuyordu ben kendimde bı sorun var sanıyordum ama eşimde prolaktin yüksekliği çıktı şimdi ilac tedavisi uyguluyor doktor inşallah hamile olurum bence 1 sene çocuğu olmayan herkes eşlerinin sperm örneğine de bakitsinlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..

Merhaba kızlar ben de var birbuçuk yıl oldu üç ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz ama çok yoruldum bu süreçten:KK43: bir de eşim sigara içiyo sigaradan kaynaklandığını düşünüyorum hamile kalamamamamın:KK43:
Eşinin prolaktin seviyesine bakıldımi ? Prolaktin seviyesine yüksek olursa olmuyor

Eşinin prolaktin seviyesine bakıldımi ? Prolaktin seviyesine yüksek olursa olmuyor
Bakılmadı ürolog direkt varikosel dedi. Ameliyat oldu bu ayın 15 inde kontrolü var sperm değerlerine bakılacak. Eşime de git baktır diyemem artık çok bunaldı o da bir şey söyleyince kızıuor

Kızlar napıyorsunuz durumlar nedir.bekleme ay sürelerine bir ay ekledim yanlış olan varsa baksın duzeltim:KK37:insallah bu yıl bu ay herkes bekleme de değil hamile listesine dikey bir geçiş yapar :KK5:
Bebeğiiim ben dikey geçişle geçmiş bulunmaktayım çok şükür :anneadayı:

Rabbim bekleyen herkese nasip etsin:KK200:

Ah yine mi keder ama artik yeter yine kapida kara geceler vay cileli basim......

Kizlar bu ay yine husran
Allahim imtihanimiz ne buyukmus Allah evlat hasreti ile yakmasin kimseyi her ay bekleyip husrana ugramak cook zor cok artik isyan ediyorum kendime engel olamiyorum her gun kurtaj haberi cocugunu terk edenler haberleri izliyorum bizim gibi bekleyene neden nasip olmuyorda Allahim sen buyuksun sabir ver

Ah yine mi keder ama artik yeter yine kapida kara geceler vay cileli basim......

Kizlar bu ay yine husran
Allahim imtihanimiz ne buyukmus Allah evlat hasreti ile yakmasin kimseyi her ay bekleyip husrana ugramak cook zor cok artik isyan ediyorum kendime engel olamiyorum her gun kurtaj haberi cocugunu terk edenler haberleri izliyorum bizim gibi bekleyene neden nasip olmuyorda Allahim sen buyuksun sabir ver
:KK43: seni çok iyi anlıyorum. Elden bir şey gelmiyor

X