Canım bat geçti mikizlar benim ikinci cizgi neden surekli silik hemde saatler sonra cikiyor
Az kaldı canım 4 aydan sonra karnın çıkmaya başlar .hareketlerini hissedersin .Valla ben cinsiyet için gün saymaya başladım bulantılarım bitti şuan hamile gibi hissetmiyorum bile bu ay da çok idrara çıkma başladı vc kapısında yatıyorum resmen
Karnım çıkmaya başladı bile :)Az kaldı canım 4 aydan sonra karnın çıkmaya başlar .hareketlerini hissedersin .
Oy oy kesin erkek o zamanKarnım çıkmaya başladı bile :)
Kız herkes erkek diyor bi ben bişe hissetmiyorum sağlıklı olsun da hatta bulantım geçince korkum başladı bazen bebek Yok herhalde diyorumOy oy kesin erkek o zaman
Önce olsun diye biktirdin şimdide bebek yok diye mi Allah seni napmasinKız herkes erkek diyor bi ben bişe hissetmiyorum sağlıklı olsun da hatta bulantım geçince korkum başladı bazen bebek Yok herhalde diyorumkocam artık bıktı benden
İşte annelik şeysiiiÖnce olsun diye biktirdin şimdide bebek yok diye mi Allah seni napmasinsakin ol kız doğduğunda da benim değil dersen hiç sasirmam
Annelik güzel şey kuzum her anını doya doya yasaİşte annelik şeysiiihep bi korku oluyor sen n’aptın? Doktora gittin mi
yok canim 5 6 gun var daha ama ben yumurtlamadan 16 gun sonra adet oluyorum pikten sonra 11 gun gecmisCanım bat geçti mi
Dün kalbini duyduk bebeği gördük ama ben cok kötüyüm kokular beni mafetti odadan cıkamıyorum oda değiştirdiğim an ögürmeyr baslıyorum herşey kokuyo cok zor kızlar bende 14 ay istedim son adette ağlamıştım ilk defa ama şuan bidaha doğurmam diyorum cok kötü geçiyor bi duygum da yok şuan inşallah geçer bu günler bugn tek yediğim 1 tas çorba ne yemek yiyebiliyorum ne yataktan kalkabiliyorum
Şuan ben zor zamanların canım ben çok etkilenmedim 9. Haftaya gelene kadar iyiydim ara ara bulanıyor midem ama leblebi tuzlu fıstık ve soda bunlar iyi geldi bana semde bi dene bakalım öyle doğurmam falanda deme çocuk olsun diye sabahladın unutmaDün kalbini duyduk bebeği gördük ama ben cok kötüyüm kokular beni mafetti odadan cıkamıyorum oda değiştirdiğim an ögürmeyr baslıyorum herşey kokuyo cok zor kızlar bende 14 ay istedim son adette ağlamıştım ilk defa ama şuan bidaha doğurmam diyorum cok kötü geçiyor bi duygum da yok şuan inşallah geçer bu günler bugn tek yediğim 1 tas çorba ne yemek yiyebiliyorum ne yataktan kalkabiliyorum
Merhaba glyzz benimle aynı durumda biri olmasına sevindim ama senin adına üzüldüm canim biran evvel rahim filmi çektir inan cok rahatliyo insanın kafası bende soğan suyu uc aydır adetim ilk 10 günü kullanıyorum doktor tüp bebeklik durumun şimdilik yok klimen ile yumurta takibi yapalım bi dedi ilk defa tedavi olucam yarın yumus gelişmiş mi bakacak cok heycanliyim ama düşünmeden edemiyorum[/QUO
öncelikle çok geçmiş olsun maca bitkisini duydunuzmu. bi araştırın isterseniz. bu konu hakkında bilğgim var eğer isterseniz anlatabilirim biraz
Merhaba, toz olarak mı kullandınız acaba?maca bitkisini araştırın bence hakkında bilgim var isteyenlere anlatabirim. bekleyişte olanlar için oldukça faydalı olacağını düşünüyorum
maca bitkisini araştırın bence hakkında bilgim var isteyenlere anlatabirim. bekleyişte olanlar için oldukça faydalı olacağını düşünüyorum
Kizlar ise gittim geldim test boyleydi olsa hemen cikardi demi ama olmazsada bu kadar net cikarmiydi
canim regl 13 ocak ama hicbu kadar net cikmamisti bu sefer baya net geldi bana ama hemen cikmadiRegl ne zaman canm ? Sabah ilk idrarla tekrarlayabilirsin canm. Insallah vardır güzel haberlerle gelirsin.
canim regl 13 ocak ama hicbu kadar net cikmamisti bu sefer baya net geldi bana ama hemen cikmadi
denerim canim zaten sabah aksam test yapiyorum2 3 gün kala daha iyi belli oluyo diyolar canm bekleyebilirsen bekle cuma sabah> tekrarla testi. İstersende yarında dene olmadı cuma tekrar denersin :)