Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben cinsiyet için gün saymaya başladım bulantılarım bitti şuan hamile gibi hissetmiyorum bile bu ay da çok idrara çıkma başladı vc kapısında yatıyorum resmen
Az kaldı canım 4 aydan sonra karnın çıkmaya başlar .hareketlerini hissedersin .

Kız herkes erkek diyor bi ben bişe hissetmiyorum sağlıklı olsun da hatta bulantım geçince korkum başladı bazen bebek Yok herhalde diyorum kocam artık bıktı benden
Önce olsun diye biktirdin şimdide bebek yok diye mi Allah seni napmasin sakin ol kız doğduğunda da benim değil dersen hiç sasirmam

İşte annelik şeysiii hep bi korku oluyor sen n’aptın? Doktora gittin mi
Annelik güzel şey kuzum her anını doya doya yasa Yok kuzum nerede gidemedim bir türlü yine bat geçti bu ayda olmayacağım galiba bende hiç takmıyorum artık oluruna bıraktım stres yaptım galiba .

E Ebr111 Elfesya35 @embytn kızlar nasılsınız bebisler nasıl son durumlar neler
Dün kalbini duyduk bebeği gördük ama ben cok kötüyüm kokular beni mafetti odadan cıkamıyorum oda değiştirdiğim an ögürmeyr baslıyorum herşey kokuyo cok zor kızlar bende 14 ay istedim son adette ağlamıştım ilk defa ama şuan bidaha doğurmam diyorum cok kötü geçiyor bi duygum da yok şuan inşallah geçer bu günler bugn tek yediğim 1 tas çorba ne yemek yiyebiliyorum ne yataktan kalkabiliyorum

Şuan ben zor zamanların canım ben çok etkilenmedim 9. Haftaya gelene kadar iyiydim ara ara bulanıyor midem ama leblebi tuzlu fıstık ve soda bunlar iyi geldi bana semde bi dene bakalım öyle doğurmam falanda deme çocuk olsun diye sabahladın unutma

maca bitkisini araştırın bence hakkında bilgim var isteyenlere anlatabirim. bekleyişte olanlar için oldukça faydalı olacağını düşünüyorum

maca bitkisini araştırın bence hakkında bilgim var isteyenlere anlatabirim. bekleyişte olanlar için oldukça faydalı olacağını düşünüyorum

Nedir bu bitki anlatır mısınız? 2 sene olcak Nisan'da hâla pozitif bi sonuç göremedim. Vardır Rabbimin bi bildiği diyerek duamı ediyorum denememi yapıyorum ve bekliyorum. Hayırlısını nasip etsin inşAllah.

Kizlar ise gittim geldim test boyleydi olsa hemen cikardi demi ama olmazsada bu kadar net cikarmiydi

Eklentiler

• 2019-01-09-17-46-28.png
    163,3 KB · Görüntüleme: 41
canim regl 13 ocak ama hicbu kadar net cikmamisti bu sefer baya net geldi bana ama hemen cikmadi

2 3 gün kala daha iyi belli oluyo diyolar canm bekleyebilirsen bekle cuma sabah> tekrarla testi. İstersende yarında dene olmadı cuma tekrar denersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…