Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr benimde bir yıldır Yok yok :KK43: pko var diye soğan suyu kürü yaptım bu ay adetime 4 gün var bakalım ne olcak

Ben test yaptım ve negatif çıktı hatta ikindi de lekeler gelmeye başladı :KK43: bu ayda olmadı.. umıdım yoktu ama 5günngecikmesi heyecanlandırmıştı
Üzülme canım hayırlısı olsun senin için hiç beklemediğiniz anda olur sen sabret

Kizlar benim bugunde lekelenmem oluyor gunde bir kez lekelenme oluyor bu ay hsg cekildim benim gibi yasayan oldumu
Benim de dün leke geldi minik bişey bugun iç çamasırana gelen hiç bişey yok sadeve sildiğimde cok az acık pembe akımtı ile karısık bişey geldi yarın regl günüm dün gün ortasında test yaptım negatif cıktı

Benim de dün leke geldi minik bişey bugun iç çamasırana gelen hiç bişey yok sadeve sildiğimde cok az acık pembe akımtı ile karısık bişey geldi yarın regl günüm dün gün ortasında test yaptım negatif cıktı
Benin’de öyle oldu adetten önce leke sonra adet

demek hsgden boyle oluyor cok garip benim hsgden sonra bir hafta lekelenmem oldu en erken yarin bat gunu ama 4 5 gundurde lavabodan lavonoya lekelenme
Yani test yapıp negatif çıktıysa çoksa umutlanma yine umudunu kırmak istemiyorum ama bekle bakalım adetin sökülücek büyük ihtimalle

Bebeğim sabah geliyor işten 7 de sonra uyuyor gece gidiyor geriii bi gün öncesi artık allah nasip eder tutarsa takvime göre bugün yumurtlama diyor :)))))) :skandal::KK55:
Benimkini gunduze vermisler cok sevindim gecede olunca duzene girmio olmuo sanki sesimi duydular gunduze cektiler:)))

Benimkini gunduze vermisler cok sevindim gecede olunca duzene girmio olmuo sanki sesimi duydular gunduze cektiler:)))
Ben çok hastayım artık farketmez gece gündüz 2 gündür anormal derecede baş agrım var :/ hiç bişe gözüm görmüyor artık sıkıldum bebek işinden de vazgeçtim isyan etmek istemiyorum ama olmuyır yani YÖK

Merhabalar bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim, benim de neredeyse 1 yıldır olmuyor, geçenlerde bir arkadaş ballı bitkisel macun diye birşeyden bahsetti c-life ballı bitkisel macun. Bende instagramdan sayfayı takip ettim ve çok şaşırdım o kadar çok olumlu dönüş var ki inanamadım. Aranızda bu macunu duyan bilen kullanan var mı?

X