- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Çatlamış canım şimdi tutunması önemliInsallah canim catlamismidir sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamış canım şimdi tutunması önemliInsallah canim catlamismidir sence
Insaallah canim yaa saol hersey icin nasilsinÇatlamış canım şimdi tutunması önemli
Ne demek naptim ki canimm inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde naisp etsin. Bende değerlendiriyorum bu aralar bakalım nolcak hiç umudum yokta allah büyük. Olmazsa bu ay gene gene gene hastane yolu görünecekInsaallah canim yaa saol hersey icin nasilsin
Kismet canim eger bende bu ovularla olmazsa tedaviye tekrar baslicam allah izin verirse hep devlete gittim bakalim kismet olursa ozele gitmeyi dusunuyorumNe demek naptim ki canimm inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde naisp etsin. Bende değerlendiriyorum bu aralar bakalım nolcak hiç umudum yokta allah büyük. Olmazsa bu ay gene gene gene hastane yolu görünecek
Ben yazıyorum Ana yazdıklarım çıkmıyor testler bozuk galiba canım çünkü benimkiler bu şekilde çıkmıyordu ama umarım vardır
Üşütmüş olabilesin kuzum dikkat er ama yinede belli olmaz benim gibi olanilirsinÇok tuhafim kuzum ya belirti aramıyorum ama ne bilem tiksiniyorum iştah desen yok aşırı öksürük var . Yine böbreklerin sorunu var galiba böbreğim ağrıdigi zamanlarda bu belirtiler oluyor .
Canım çok sakıncalı sıkma göğüs uçlarını yani sarımsı sıvı gelmesi prolaltin yüksek oluncada oluyor o süt hormonu yüksek olabiliyorKizlaaar bisey sorucam göguslerimin ucunu sıkınca birazcık abartıyorum sıkmayı ben :) sivilce patlatır gibi yani sarımsı bisey geliyo bu normal mii
Kesinlikle adet gününe kadar devam edin ilişiktir ben amaaan zaten negatif kan testi dediğim zamanda hamile kalmışım yani adetim 30 unda ben 26 sonda yumurtlamışımO zaman yoğun çalışmalara devam çok teşekkür ederim
Dur ben sonuçlarına bakıcam :) yeni gördüm kızzzHiç cevap veren olmamış sonuçlara valla üzüldüm ya
Bak bakım kuzum ben anlamıyorum lökosit biraz fazla bir tek onu anladimDur ben sonuçlarına bakıcam :) yeni gördüm kızzz
Canım testin arasını açıp tekrar çeksene resmini bulanık geldi bana resimKizlar ben dun labquick test yaptim ama oglen cikti cizgi batta 10 aralik test bozuktur galiba bu daha cok insnai yoruyor
canim telden kaynakli testide cope attim varmi sende gebelikCanım testin arasını açıp tekrar çeksene resmini bulanık geldi bana resim
Yok canım bat yarın zaten olsa çıkardı testleri bitirdim resmencanim telden kaynakli testide cope attim varmi sende gebelik
Bendede aynı durum sebepsiz infertilite canım ya daha aşılama falan yapmadım ben kararsızım direk tüp bebek mi yaptırsam aşılama ne maliyeti oldu sanaSelam arkadaslar ben de hikayemi anlatayim. Daha once yazdim mi bilmiyorum.
Bizde esimle 16 aydir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyoruz. Cocuk istedigimizden evlendigimizden beri korunmadik.
Ama olmadi tum testler yapildi rahimfilmi semen testi dahil hersey cok iyi cikti. Sebebi aciklanamayan infertilite teshisi kondu. Yani bir nevi olumcul grup. Cunku ne yapacagini bilmiyorsun.
2 ay once ozelde takibimi yapan doktor klomene baslatti. Ilk ay tek ama guzel yumurta ile gebelik olmadi. Obur ay yani gecen ay ilac igne beraber 2 yumurta sonrasi asilama yaptik tutmadi. 2. Kere yaptirmak istemedim. Pek inancim yoktu zaten asilamaya.
Ocakta tup bebek karari aldik. Bakalim bu ay gebe kalirsam ne ala olmazsa tup bebek. Hayirlisi rabbimden. Cok zor zamanlar ama yapacak birsey yok
Ya geçen aklıma geldin acaba var mi bi gelişme diye yaptin mi gebelik testiYok canım bat yarın zaten olsa çıkardı testleri bitirdim resmen