Başka kimse yazmamış korkuyorumsa aslında 2. Testi yapmaya ama bugün tkrr ypcm bkalımVar gibi sanki çizgi canım ben öyle anladim ay hakkında hayırlısı
İlk idrarla yapsan daha iyi olurdubyap da at bakalımBaşka kimse yazmamış korkuyorumsa aslında 2. Testi yapmaya ama bugün tkrr ypcm bkalım
Sabah ilk idrarımla yaptım aslındaİlk idrarla yapsan daha iyi olurdubyap da at bakalım
Bugün tekrarladinmi testi daha koyu çıkması lazimSabah ilk idrarımla yaptım aslında
Yok daha tekrarlamadım bu 2 gün öncekiBugün tekrarladinmi testi daha koyu çıkması lazim
AA iki gün gecms kesinlikle tekrarla bekliyoruzYok daha tekrarlamadım bu 2 gün önceki
Ya sürekli hep bi hayal kırıklıgı yaşıyoruzAA iki gün gecms kesinlikle tekrarla bekliyoruz
Benim testlerde hiç ikinci çizgi yokYa sürekli hep bi hayal kırıklıgı yaşıyoruzsürekli deli gibi teste bakıyorum yok ya diyorum çizgi mizgi yok yapmıyım diyorum sonra vazgeçiyorum sen olsan yaparmıydın bu testle 2. Yi ?
Sence benimkinde varmı ?Benim testlerde hiç ikinci çizgi yokama hergun sabah muhakkak yapıyorum meraktan stres yapıp adeti geciktirmek ten iyidir
Var diyipte umutlandırmak istemem en iyisi yap test rahatlaSence benimkinde varmı ?
Benim surec devam ediyor. Hala beklemedeyim. Kan testine kadar herhangi bir test de denemeyecefim. Persembeye kadar regl olmamayi umutorun. Persembe kan vericem. Asilama gununu saymazsak 14. Gunu oluyor.@diligecmisinsan00 @embytn @pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Sinemsara07 @Aschi @alsah @beri35 @Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 @Delfin_ @ipeek35 @Elfesya35 @- Pudra Pembe - @dileksed @Glyzz @2015umut @Bebybenb @Huzur45 @ebrargelin E eeesssrrraaa_45
Kızlar neler yaptınız bide liste bekleme ay süresi eksik olan varmı düzeltme yapacağım 14.cu sıradan itibaren 1 ay ekledim . E Ebr111 nerelerdesin naptin
YapardimYa sürekli hep bi hayal kırıklıgı yaşıyoruzsürekli deli gibi teste bakıyorum yok ya diyorum çizgi mizgi yok yapmıyım diyorum sonra vazgeçiyorum sen olsan yaparmıydın bu testle 2. Yi ?
Hadi yapMerhaba! Kızlar adetim iki gün gecikti ben de test yapmaya korkAnlardanım yaklaşık bir senedir istiyorum bi tane kimyasal geçirdim. Göğüs uçlarımda sızı var başka da belirtim yok
Ben de onu düşünüyorum dikkat ediyorum ama test yapmak gelmiyor içimdenHadi yapbiz seninleyiz en büyük belirti o zaten Allah göstermesin bebeğin seninle ise habersz olduğundan yanls bı hareket yaparsın sıkıntı olur
hadi HadiiiiBen de onu düşünüyorum dikkat ediyorum ama test yapmak gelmiyor içimden
Yarına kadar beklemeyi düşünüyorum :)Y
hadi Hadiiii
Canım sen yeni yumurtlama dönemine girmişsin bende adete 5 gün falan kala yumurtlamıştım hamile olduğumu öğrenmeden önce değerlendir bu zamanlarıKızlar yardım edin ovulasyon testi sizce eşit mi 19unda adet olmam lazımdı hala olmadım bugün gene bel agrım var gebelik testi yapmıştım adet gününden bir hafta önce negatifti adet günü yaptığımızda negatif cikti sizce bu nasıl sonuç