Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyle olmuştu peçelere hafif hafif kahve rengi lekeler geldi sabah test yapayım dedim adet oldum zaten ben totem yapıyorum ne zaman test yapayım desem adetim geliyordu :))))
yok ben hala adet olmadim kasiklarimda cok agriyor aslinda hsgden 1 hafta sonra agti yoktu adet yaklastikca geldi

O zaman yoktur canım benim de geçen aylarda 10 gün gecikme oldu geç döllenme heralde dedim çok üzdü sonra inşallah vardır tabi:dua:
bencede canim cunku oldugunda bence silikte olsa cikiyor benim bata 2 var ama silik bile cikmadi bence olsa silikte olsa cikiyor. Bari gec gelmesede tedaviye baslasam

O zaman yoktur canım benim de geçen aylarda 10 gün gecikme oldu geç döllenme heralde dedim çok üzdü sonra inşallah vardır tabi:dua:

Nasip canım ya hayırlısı olsun.. işte o yüzden bekliyorum bende kan tahlili ile yarın yaptırayım da ona göre yol alayım inşAllah..

Ben sahsen artik kana gitmem hep husran ewde yapicam baktim kipkirmizi iki cizgi sonra kan bide esimle gidiorz doktr gebelik yok deince ben direk aglamaya basliorm

Kizlar benim bugunde lekelenmem oluyor gunde bir kez lekelenme oluyor bu ay hsg cekildim benim gibi yasayan oldumu

Kızlar bişe sorcam yumurtlamadan 1 gün önce ilişkide etkili oluyor mu ? Yani yumurta çatladıktan sonrasıda önemli diyorlar

Vala benim doktorum gun aralikli iliski dedi ne zman tutcagi belli olmaz dedi bak ben 9.gunu yumurtluyomusum kimi 21.gunu bence hergunu degerlndirmek lazim kizlar

X