- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Çarşamba adet günün müydü?
1gün geçmişti adet günümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba adet günün müydü?
yok ben hala adet olmadim kasiklarimda cok agriyor aslinda hsgden 1 hafta sonra agti yoktu adet yaklastikca geldiBenimde öyle olmuştu peçelere hafif hafif kahve rengi lekeler geldi sabah test yapayım dedim adet oldum zaten ben totem yapıyorum ne zaman test yapayım desem adetim geliyordu :))))
1gün geçmişti adet günümü
bencede canim cunku oldugunda bence silikte olsa cikiyor benim bata 2 var ama silik bile cikmadi bence olsa silikte olsa cikiyor. Bari gec gelmesede tedaviye baslasamO zaman yoktur canım benim de geçen aylarda 10 gün gecikme oldu geç döllenme heralde dedim çok üzdü sonra inşallah vardır tabi
O zaman yoktur canım benim de geçen aylarda 10 gün gecikme oldu geç döllenme heralde dedim çok üzdü sonra inşallah vardır tabi
Iyi haberlerini bekliyoruz kuzumNasip canım ya hayırlısı olsun.. işte o yüzden bekliyorum bende kan tahlili ile yarın yaptırayım da ona göre yol alayım inşAllah..
Var mı test yapan kizlar
Iyi haberlerini bekliyoruz kuzum
Var mı test yapan kizlar
canim leke geldikten sonra adet oldunmu benim tek leke geliyor lavabodan lavaboyaBen test yaptım ve negatif çıktı hatta ikindi de lekeler gelmeye başladı bu ayda olmadı.. umıdım yoktu ama 5günngecikmesi heyecanlandırmıştı
Ben test yaptım ve negatif çıktı hatta ikindi de lekeler gelmeye başladı bu ayda olmadı.. umıdım yoktu ama 5günngecikmesi heyecanlandırmıştı
canim spermler 36 saate kadar canli kaliyormus ondan o yuzden yumurtlamadan onceki gunde onemliKızlar bişe sorcam yumurtlamadan 1 gün önce ilişkide etkili oluyor mu ? Yani yumurta çatladıktan sonrasıda önemli diyorlar
İşte benim eşim görevde olunca gece çalışıyor :) malum günleri değerlendirmek zor benim yarın yumoş günüm :))) ama koca yokkkVala benim doktorum gun aralikli iliski dedi ne zman tutcagi belli olmaz dedi bak ben 9.gunu yumurtluyomusum kimi 21.gunu bence hergunu degerlndirmek lazim kizlar
Adetin oldumu yaniBen test yaptım ve negatif çıktı hatta ikindi de lekeler gelmeye başladı bu ayda olmadı.. umıdım yoktu ama 5günngecikmesi heyecanlandırmıştı
Artık ya tutarsa :)))))))) bıhhhhtımm bıhtımmmm