Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım doktor bana çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi sanırım herkesede vermiyorlar ben o yüzden bilmiyorum nasıl ilerliycek tedavi. Sende kaç yumurta oluşmuştu peki.

kızlar selam otriville iğne 30 ekimde oldum 9. gün bugun ve ne bir ağrım ne başka birşey hiçbir belirtim yok hani iğne etkisi olur derler ya geçen aya göre birşey yaşamadım normal mi dün test yaptım negatif 8. gün yani iğne etkisinden bu kadar ksıa sürede geçermi (yani iğne etkisinden dolayı çift çizgi görenler için diyorum)

bende burdayım konuşmayacak misin hâlâ hadi gel barışalım ben sana kırılmadım da sen bana kırıldin sanırım kusura bakma bende ıyi değildim o aralar psikolojikmen çokuk durumdaydım başımda ki kistten dolayı ama çok şükür birşey çıkmadı

Ben kimseye kısmen canım .bu dünyanın obur tarafında var korkarim Allah'tan .geçmiş olsun bu arada sevindim iyi sonuç ciktigina

Aynen canım haklisin Allah razı olsun sen nasılsın jyi misin bu arada adet olmuşsun sevindim adına :)
Ben sevinemiyorum canım fena ağrım var ve çok az geliyor ilk defa ağrım var alt karnimda sıcak tutuyorum kendimi o bile fayda etmedi

Ben sevinemiyorum canım fena ağrım var ve çok az geliyor ilk defa ağrım var alt karnimda sıcak tutuyorum kendimi o bile fayda etmedi
Canım acaba senin kistin vardıda o mu söküluyo benim aşırı şiddetli oluyodu adetim arada et parçası şeklinde geliyodu bide soğan suyu falan yaptığım zamanda bencee adetin bitsin git direk

Canım acaba senin kistin vardıda o mu söküluyo benim aşırı şiddetli oluyodu adetim arada et parçası şeklinde geliyodu bide soğan suyu falan yaptığım zamanda bencee adetin bitsin git direk
Canım hiç bilmiyorum çok kötüyüm yataktan kalkamıyorum maalesef kanamam çok az bide rengi kahverengi iyice korktum bende sürekli küçük inci tanesi gibi keseler gelirdi normalde de bir tarafı kesilmiş gibi o kist mi acaba

şimdi git bence doktora haftasonu girmeden adetliyken gidilmesi daha doğru bu gibi durumlarda kendini ihmal etme canım

Teşekkür ederim inşallah sonuç alabilirim bu tedaviyle. Zaten benim yumurtlamamda vs bi sıkıntı yok bizde erkek faktöründen olmuyordu Bi umut bakalım belki bu işe yarar
Bizde de aynı canım eşim çok kilolu ve sperm hızında sorun var büyük ihtimalle o etkiliyor

Kızlar delircem genee ya. Naisl oluyo anlamıyorum ovu testinde çift koyu çizgi görüpte nasıl adet olurum açıklar misinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…