- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
Anladım canım doktor bana çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi sanırım herkesede vermiyorlar ben o yüzden bilmiyorum nasıl ilerliycek tedavi. Sende kaç yumurta oluşmuştu peki.Canım ben geçen ay kullandım klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum yani yumurtaların gelişiyor ve iğne ile çatlatılıyor sonra ki günlerde ilişki öneriyor doktor bizde bi işe yaramadı inşllh sizde olur canım
Evet canımKızlar benim testte 3 gün üst üste koyuydu 2 gündür yaptigimda da t gene hafif silik çatlamış mi yani
2 yumurta demişti doktorum canımAnladım canım doktor bana çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi sanırım herkesede vermiyorlar ben o yüzden bilmiyorum nasıl ilerliycek tedavi. Sende kaç yumurta oluşmuştu peki.
Teşekkür ederim inşallah sonuç alabilirim bu tedaviyle. Zaten benim yumurtlamamda vs bi sıkıntı yok bizde erkek faktöründen olmuyordu Bi umut bakalım belki bu işe yarar2 yumurta demişti doktorum canım
bende burdayım konuşmayacak misin hâlâ hadi gel barışalım ben sana kırılmadım da sen bana kırıldin sanırım kusura bakma bende ıyi değildim o aralar psikolojikmen çokuk durumdaydım başımda ki kistten dolayı ama çok şükür birşey çıkmadı@Ebr111diligecmisinsan00 @MiyavKedi @embytn @pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi @Sinemsara07 @alsah @beri35 @Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 @Delfin_ @ipeek35 Elfesya35 dilem_sed @Glyzz @2015umut @Bebybenb @Huzur45 @- Pudra Pembe -
Kızlar nerelerdesiniz
Ben kimseye kısmen canım .bu dünyanın obur tarafında var korkarim Allah'tan .geçmiş olsun bu arada sevindim iyi sonuç ciktiginabende burdayım konuşmayacak misin hâlâ hadi gel barışalım ben sana kırılmadım da sen bana kırıldin sanırım kusura bakma bende ıyi değildim o aralar psikolojikmen çokuk durumdaydım başımda ki kistten dolayı ama çok şükür birşey çıkmadı
Aynen canım haklisin Allah razı olsunBen kimseye kısmen canım .bu dünyanın obur tarafında var korkarim Allah'tan .geçmiş olsun bu arada sevindim iyi sonuç ciktigina
Ya peki bu kanama neyin nesi gündür kafayı ona taktım simdiEvet canım
Hangi kanama yumurtlama kanamasımıYa peki bu kanama neyin nesi gündür kafayı ona taktım simdi
Ben sevinemiyorum canım fena ağrım var ve çok az geliyor ilk defa ağrım var alt karnimda sıcak tutuyorum kendimi o bile fayda etmediAynen canım haklisin Allah razı olsunsen nasılsın jyi misin bu arada adet olmuşsun sevindim adına :)
Yumurtlamadan sonra devam eden kanama bakalım bugün gene olcak miYa peki bu kanama neyin nesi gündür kafayı ona taktım simdi
Canım acaba senin kistin vardıda o mu söküluyo benim aşırı şiddetli oluyodu adetim arada et parçası şeklinde geliyodu bide soğan suyu falan yaptığım zamanda bencee adetin bitsin git direkBen sevinemiyorum canım fena ağrım var ve çok az geliyor ilk defa ağrım var alt karnimda sıcak tutuyorum kendimi o bile fayda etmedi
Canım hiç bilmiyorum çok kötüyüm yataktan kalkamıyorum maalesef kanamam çok az bide rengi kahverengi iyice korktumCanım acaba senin kistin vardıda o mu söküluyo benim aşırı şiddetli oluyodu adetim arada et parçası şeklinde geliyodu bide soğan suyu falan yaptığım zamanda bencee adetin bitsin git direk
şimdi git bence doktora haftasonu girmeden adetliyken gidilmesi daha doğru bu gibi durumlarda kendini ihmal etme canımBen sevinemiyorum canım fena ağrım var ve çok az geliyor ilk defa ağrım var alt karnimda sıcak tutuyorum kendimi o bile fayda etmedi
Canım çok kötüyüm anca uyuyarak rahatlatabilirdim uyumuşum bütün gün zaten .şimdi git bence doktora haftasonu girmeden adetliyken gidilmesi daha doğru bu gibi durumlarda kendini ihmal etme canım
Bizde de aynı canım eşim çok kilolu ve sperm hızında sorun var büyük ihtimalle o etkiliyorTeşekkür ederim inşallah sonuç alabilirim bu tedaviyle. Zaten benim yumurtlamamda vs bi sıkıntı yok bizde erkek faktöründen olmuyordu Bi umut bakalım belki bu işe yarar
Yani bence kist olabilir canımCanım hiç bilmiyorum çok kötüyüm yataktan kalkamıyorum maalesef kanamam çok az bide rengi kahverengi iyice korktumbende sürekli küçük inci tanesi gibi keseler gelirdi normalde de bir tarafı kesilmiş gibi o kist mi acaba