- 19 Şubat 2012
- 413
- 289
Yumurtan çatlamamış olabilir veya kist oluşmuş olabilirKızlar delircem genee ya. Naisl oluyo anlamıyorum ovu testinde çift koyu çizgi görüpte nasıl adet olurum açıklar misinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtan çatlamamış olabilir veya kist oluşmuş olabilirKızlar delircem genee ya. Naisl oluyo anlamıyorum ovu testinde çift koyu çizgi görüpte nasıl adet olurum açıklar misinizz
Peki kist falan olsada ovu testinde çift koyu çizgi olur muYumurtan çatlamamış olabilir veya kist oluşmuş olabilir
Peki kist falan olsada ovu testinde çift koyu çizgi olur mu
canim bende oldu ovu testi pozitif oldu 14 gun sonra tekrar pozitif oldu hemen gebelik testi yaptim yok negatifto ertsi gun ovu siliklesti 16 gun sonrada adet oldum belki tekrar yumurtladin sendePeki kist falan olsada ovu testinde çift koyu çizgi olur mu
Ya adetim aşırı değil peçete koyuyorum o derece ama bencede bende kist olduğunu düşünüyorum gebelik testide yaptım yok bisyeEvet bazı kişilerde kist olduğunda çift çizgi çıkmış maalesef kanamanız lekelenme şeklindeyse kanda gebelik değerine baktırın derim
Peki bu kanama neyin nesi canım daha adetime 11 gün varkencanim bende oldu ovu testi pozitif oldu 14 gun sonra tekrar pozitif oldu hemen gebelik testi yaptim yok negatifto ertsi gun ovu siliklesti 16 gun sonrada adet oldum belki tekrar yumurtladin sende
hsg cekildinmi canim benim hsg cekildigim ay oyle olduPeki bu kanama neyin nesi canım daha adetime 11 gün varken
Yok canım çekilmedim doktor zaten git 5 ay içinde kalirsin deid en çokta bu kadar emin konuşmalarına uyuz oluyorumhsg cekildinmi canim benim hsg cekildigim ay oyle oldu
e canim tuplerin tikaliysa o nasil doktormus oyleYok canım çekilmedim doktor zaten git 5 ay içinde kalirsin deid en çokta bu kadar emin konuşmalarına uyuz oluyorum
3 doktor değiştim 3ude bakmadı canime canim tuplerin tikaliysa o nasil doktormus oyle
hangi sehir canim kac yildir bebegin olmuyor. Benim hic klomen vermeden hsg hemen soktu3 doktor değiştim 3ude bakmadı canim
10 ay olarak beni de ekleyebilirsiniz, aşılana için tedavi oluyorum şuan.Allah gözünü doyursun der gibi emojiler valla kız üzülme bizde hamileyiz yazacagiz söyleyeceğiz
Hoşgeldin canım aramıza. Ekledim listeye10 ay olarak beni de ekleyebilirsiniz, aşılana için tedavi oluyorum şuan.
hqngi merkezde tedavi goruosun cnm10 ay olarak beni de ekleyebilirsiniz, aşılana için tedavi oluyorum şuan.
4 gün kaldı benim ovulasyon yaptım bugnKızlar nerelerdesiniz da . Adeti gecikenler ne yaptınız . Batı bekleyenler test yaptı mi
regle mi cnm4 gün kaldı benim ovulasyon yaptım bugn
Canım yumurtan yeni mi çatladı yoksa gebelik mi var4 gün kaldı benim ovulasyon yaptım bugn
Evet cnaımregle mi cnm
Yumurtam 12. Gün çatladı yine ovulasyonla gördüm eşitti çizgiler. Yumurtladığım günden 12 gün geçt bugn ikinci çizgi var ama eşit değil daha silikCanım yumurtan yeni mi çatladı yoksa gebelik mi var