Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben dun regl oldum. Dun ozele gittim kist var dedi bugun devlette geldim kist yok klomen baslayalim dedi bu doktorlara nasil guven olacak

Ayın 13 de bir ay gecikmiş olacak canim

Ruyalar aleminde kuzum uykuya doyamadım hala uyuyorum
Canım acaba sendede kist mi var baksana bir ay olmuş bi doktora git bence benimde hep öyle oluyodu bir ay 3 ay hiç olmadigim bir sürü kıstım olduğunu öğrenmiştim. Ihmal etmede git bi.

16 aydır bekliyoruz eşimde bende ameliyat olduk sanki hiç olmayacak gibi
Öyle düşünme canım. Ben 3 senedir bekliyorum hemde doktor git kesin hamile kalirsin dediği halde. Elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakmamız lazım. Demekki hala bizim bebislerin vakti ve zamanı gelmemiş. Zaten hayırlısını istemiyomuyuz demekki dahada güzelleştirip yollayacak rabbim. Ümitsizlik kesinlikle olmaisn canım benim

.

Kızlar ben 8 gün adet gecikmemi kan testi yaptırarak gebelik şüphemi sonlardırdım koca bir 0 (sıfır) la karşılaşarak. Dün akşam yaptırdım ve yine hüsran :KK43: ve dahası inatla adet olmuyorum.. Cuma günü doktor randevum var gecikme sebebi bakılacak ve artık nasıl bir yol izleyeceğimi sorcam kendiliğinden olmayacak galiba bebeğimiz.. Eşimlede hgs, spermiogram,tüp bebek vs herşeyi düşünmeye başladık önümüzdeki ay her testi yaptırıcaz artık bebeğimize kavuşmak istiyoruzzz :KK43:

E Ebr111 kuzum çok sevindim Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah :)
Arkadaslar bu arada klomene basladım ayın 16 sında randevum var. Klomen kullanan arkadaslar varmı ben ilk kez kullanıyorum. Bilgilerinizi paylaşırmısınız benimle :)

Canım acaba sendede kist mi var baksana bir ay olmuş bi doktora git bence benimde hep öyle oluyodu bir ay 3 ay hiç olmadigim bir sürü kıstım olduğunu öğrenmiştim. Ihmal etmede git bi.
Canım en son gittiğimde vajinal ultrasonla baktı birşey yok dedi

.

Kızlar ben 8 gün adet gecikmemi kan testi yaptırarak gebelik şüphemi sonlardırdım koca bir 0 (sıfır) la karşılaşarak. Dün akşam yaptırdım ve yine hüsran :KK43: ve dahası inatla adet olmuyorum.. Cuma günü doktor randevum var gecikme sebebi bakılacak ve artık nasıl bir yol izleyeceğimi sorcam kendiliğinden olmayacak galiba bebeğimiz.. Eşimlede hgs, spermiogram,tüp bebek vs herşeyi düşünmeye başladık önümüzdeki ay her testi yaptırıcaz artık bebeğimize kavuşmak istiyoruzzz :KK43:
İnşallah olacak kuzum üzülme zamanı vakti gelince olacak senin hiç beklemedigin anda hamilesin diyecek doktor

Kızlar benımde 20 gun var adetıme yaptığım seyler yakı yapıstırıcam bı kac gun sonra sogan kuru ve bal tarcın corek otu dua edın bakalım

E Ebr111 kuzum çok sevindim Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah :)
Arkadaslar bu arada klomene basladım ayın 16 sında randevum var. Klomen kullanan arkadaslar varmı ben ilk kez kullanıyorum. Bilgilerinizi paylaşırmısınız benimle :)
Canım ben geçen ay kullandım klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum yani yumurtaların gelişiyor ve iğne ile çatlatılıyor sonra ki günlerde ilişki öneriyor doktor bizde bi işe yaramadı inşllh sizde olur canım

Kızlar aşırı midem bulanıyor ya. Hasta olamadim daha karnım da ağrıyor :KK43: deli olcam valla dusunmekten

X