Hayırlı olsunn çok çok çok sevindimm Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş bizde böyle güzel haberler veririz en kısa zamnda :) ne kadar zamndır bekliyordun canımHAMileyim kızlarrr 2 haftalık
Çok dua etcem sizdeHayırlı olsunn çok çok çok sevindimm Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş bizde böyle güzel haberler veririz en kısa zamnda :) ne kadar zamndır bekliyordun canım
Sen artık bir hamişsin :) hamilelerin ettiği dualar kabul olur derler :)Çok dua etcem sizde
Yaaaaaaaaa cok mutlu oldummmmmmHAMileyim kızlarrr 2 haftalık
Tebrikler arkadaşım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.HAMileyim kızlarrr 2 haftalık
Bi de maydonozlar içtin yaa dedim sanaa allah koruduu hcg kaç cıktııHale’n inanamıyorum yaaa
32.7 çıktı :) çok yeniBi de maydonozlar içtin yaa dedim sanaa allah koruduu hcg kaç cıktıı
Canım hayırlı olsunnn daha çok yeniymiş hiç adet olmadan mı olduu bölee32.7 çıktı :) çok yeni
Hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağınada almayı nasip etsin.32.7 çıktı :) çok yeni
O zaman adete yakın mı döllenme oldu acaba32.7 çıktı :) çok yeni
Yok En son 2 ekimde adet görmüştüm sonra adet olmadım büyük ihtimal geç döllenme :)Canım hayırlı olsunnn daha çok yeniymiş hiç adet olmadan mı olduu bölee
Yok En son 2 ekimde adet görmüştüm sonra adet olmadım büyük ihtimal geç döllenme :)
Sağol canım darısı sana olsun aslında ben ilk zamandan Bu yana bi hisle test yapıyordum adetim çok farklı oldu çünkü normalde adetten 15 gün önce göğsüm agrır şişerdi ama bu sefer şişme ageo olmadı çok dikkatlimi çekti bide göğslerimde damarlar çıkmaya başladı mor gibi mavi gibi , sonra akıntım olmadı ama adet dönemine yakın sarı ve yapışkan akıntım olmaya başladı hatta ben yumurtlamadım falan diyordum biraz yıkarlarsa bakarsan belirtilerimi yazmıştım o zaman aşırı baş agrısı sonra adetimden bir 10 gün önce test yaptım net olmayan silik çizgi çıktı kan verdim 0.117 negatif deyip beni yolladı doktor ama ben sürekli rüyamda bebek emziriyordum adetim 6 gün geçti Bu arada adet olmak için maydonoz suyu falan içiyorum bi test yapayım dedim çift çizgi çıktı 20 e yakın test yaptım çift çizgi sonra test bozuk herhalde dedim arkadaşıma yaptırdım tek çizgi dün gittim kan verdim bugün sonucu aldım doktor gebesin dedi tabi doktorla birlikte ağlaştıkGözün aydın canımm cok sevindimmm :) evde yaptıgın testte mi anladın kan testinde mi? Ve kaç gün gecikti adetin ?
Sağol canım darısı sana olsun aslında ben ilk zamandan Bu yana bi hisle test yapıyordum adetim çok farklı oldu çünkü normalde adetten 15 gün önce göğsüm agrır şişerdi ama bu sefer şişme ageo olmadı çok dikkatlimi çekti bide göğslerimde damarlar çıkmaya başladı mor gibi mavi gibi , sonra akıntım olmadı ama adet dönemine yakın sarı ve yapışkan akıntım olmaya başladı hatta ben yumurtlamadım falan diyordum biraz yıkarlarsa bakarsan belirtilerimi yazmıştım o zaman aşırı baş agrısı sonra adetimden bir 10 gün önce test yaptım net olmayan silik çizgi çıktı kan verdim 0.117 negatif deyip beni yolladı doktor ama ben sürekli rüyamda bebek emziriyordum adetim 6 gün geçti Bu arada adet olmak için maydonoz suyu falan içiyorum bi test yapayım dedim çift çizgi çıktı 20 e yakın test yaptım çift çizgi sonra test bozuk herhalde dedim arkadaşıma yaptırdım tek çizgi dün gittim kan verdim bugün sonucu aldım doktor gebesin dedi tabi doktorla birlikte ağlaştık
Canım cokkk sevindim sonunda birimiz anne olacak inşallah güzel rabbim sana çok güzel hayırlı bir evlat verirHAMileyim kızlarrr 2 haftalık
Yaaaaaa çok çok mutlu oldum hayırlı olsun duygulandım nedense amaaa inaniyodum ben senin hamile olduğuna yaaaaaaaHAMileyim kızlarrr 2 haftalık
Yok En son 2 ekimde adet görmüştüm sonra adet olmadım büyük ihtimal geç döllenme :)
Amin canım naptın eşin biliyor mu sürpriz mi oldu :)Çok sağolun kızlar darısı en yakın zaman da size olsun :)