Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi bakalım canım. Belki o önceden verdiğinde tutunma aşamasında olduğu için negatif cikti insallah yarin guzel haberlerini alicazz

Yaaa cok mutlu oldm snein adına inşallah yarın kesinleşcek ilk hamişimiz olcaksın
Daha öncede senin silik çıkmıstı hatta ben resmin renkleriylw oynamıstım o zaman kaç gün vardı regline
Evet sen yapmıştın :) o zaman bu kadar net değil de bide şuan test yaptıgım zaman hemen çıkıyor çizgiler anan ben nideeen mutlu değilim korkuyorum çünküüüüm

Evet sen yapmıştın :) o zaman bu kadar net değil de bide şuan test yaptıgım zaman hemen çıkıyor çizgiler anan ben nideeen mutlu değilim korkuyorum çünküüüüm
Senin o zaman ki kan testin de bir sorun oldu bence değerin kaç çıkmıstı
Benim 9 gün var yapsam cıkarmıı ama korkuyorumm ovulasyon yapmısmıydın o zaman o nasıl cıkıyorduu

Senin o zaman ki kan testin de bir sorun oldu bence değerin kaç çıkmıstı
Benim 9 gün var yapsam cıkarmıı ama korkuyorumm ovulasyon yapmısmıydın o zaman o nasıl cıkıyorduu
0.117 çıktı sonucum o zaman yaptığımda şimdi ben 10 gün varken yaptım silik çıkmıştı hiç ovu yapmadım bu ay

Anladım cnm bi gidicem sorucam bakalım ne Dicek yer varsa bidahaki adetimden sonra hemen yaptırırım ama inşallah bu ay bari uğurlu gelir de gerek kalmaz

20 gün gecikmeyle bugün regli oldum kızlar halbuki ilk kez bu kadar gecikmişti
bende ilk kez bu kadar gecikmeli olarak bugun hasta oldum

Kızlarrrrr aklımıııı yemek üzereyim kan tahlilim yarın çıkıcak 30. Test oldu herhalde
canım tebrik ederim ben nedense başından beri senin gebe olduguna inanmıştım hatta yok diyince böyle konuştuğum için üzülmüştüm gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…