- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Ay hadi bakalım canım. Belki o önceden verdiğinde tutunma aşamasında olduğu için negatif cikti insallah yarin guzel haberlerini alicazzKuzum bende adet olmadan 6 gün önce kan verdim negatif dedi şimdi adetimi 6 gün geçiyor testlerim pozitif bi arkadaşımı aradım imdada böyle olmuş adetten önce negatif demiş doktor sonra kan veriyor 300 çıkmış değeri
Hoşgeldin canım kaç aydır bekliyorsun
Ck tesekkur ederm cnm oncden kimyasal gebelik gecirimMerhaba canım her 2 günde iki katı artması gerek aynı yerde tahlil yaptırmaya da özen göster ama hamilesin hayırlı olsun
2 yillik evliyim cnm. 1 senedir beklioru.Hoşgeldin canım kaç aydır bekliyorsun
Bende aynı senin giyim kuzum kaç gün gecikti ona bile bakmıyorum . Her gün test yapıyorumYaptım negatif idrar testim.. yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam
İkinci gebelik daha sağlıklı olur diye biliyorum kuzum uzulme.Ck tesekkur ederm cnm oncden kimyasal gebelik gecirim
O zaman 10 gün vardı hemen hemenYaaa cok mutlu oldm snein adına inşallah yarın kesinleşcek ilk hamişimiz olcaksın
Daha öncede senin silik çıkmıstı hatta ben resmin renkleriylw oynamıstım o zaman kaç gün vardı regline
Ben hiç emin değilim kızlar bana o silik testten sonra negatif dedi şimdi çok umutlu değilim yani yineKuzum hayırlı olsun oldu galiba bu defa
Çok ummuyorum ama Gine’de yarını beklicdz negatif görmek içinAy hadi bakalım canım. Belki o önceden verdiğinde tutunma aşamasında olduğu için negatif cikti insallah yarin guzel haberlerini alicazz
Evet sen yapmıştın :) o zaman bu kadar net değil de bide şuan test yaptıgım zaman hemen çıkıyor çizgiler anan ben nideeen mutlu değilim korkuyorum çünküüüümYaaa cok mutlu oldm snein adına inşallah yarın kesinleşcek ilk hamişimiz olcaksın
Daha öncede senin silik çıkmıstı hatta ben resmin renkleriylw oynamıstım o zaman kaç gün vardı regline
Uc defa oldu cnm ama grnelde 19 20 civari cikardi hgcİkinci gebelik daha sağlıklı olur diye biliyorum kuzum uzulme.
Senin o zaman ki kan testin de bir sorun oldu bence değerin kaç çıkmıstıEvet sen yapmıştın :) o zaman bu kadar net değil de bide şuan test yaptıgım zaman hemen çıkıyor çizgiler anan ben nideeen mutlu değilim korkuyorum çünküüüüm
0.117 çıktı sonucum o zaman yaptığımda şimdi ben 10 gün varken yaptım silik çıkmıştı hiç ovu yapmadım bu aySenin o zaman ki kan testin de bir sorun oldu bence değerin kaç çıkmıstı
Benim 9 gün var yapsam cıkarmıı ama korkuyorumm ovulasyon yapmısmıydın o zaman o nasıl cıkıyorduu
Canım ben bildirimi görmemişim şimdi girince okudum yazılanları, çıktıktan sonra da hiç ağrım olmadı sadece çok çok az kahverengi leke geliyor halen intte normal diyor bir kaç gün için bakalım ne zamn kesilecek onu bekliyorum. Ve evet özel gerçekten çok pahalı devlette de anesteziyle yapan yer bulursan hiç kaçırma derim
Hayırlısı olsun canım çok üzüldüm ama moralini yüksek tut bu defa kimyasal diye düşünmeUc defa oldu cnm ama grnelde 19 20 civari cikardi hgc
Aynen canım o anlama geliyor bu bir kaç gün önemli günler yaniKızlar dün eşit ti ovulasyon testi bugün t olan daha silik. Ve az kanama geldi yumurtam mi çatladı yani
bende ilk kez bu kadar gecikmeli olarak bugun hasta oldum20 gün gecikmeyle bugün regli oldum kızlarhalbuki ilk kez bu kadar gecikmişti
canım tebrik ederim ben nedense başından beri senin gebe olduguna inanmıştım hatta yok diyince böyle konuştuğum için üzülmüştüm gözün aydın.Kızlarrrrr aklımıııı yemek üzereyim kan tahlilim yarın çıkıcak 30. Test oldu herhalde