KUTu hazırladım süpriz yaptım inanmıyor :) Hale’nAmin canım naptın eşin biliyor mu sürpriz mi oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KUTu hazırladım süpriz yaptım inanmıyor :) Hale’nAmin canım naptın eşin biliyor mu sürpriz mi oldu :)
Saol bebem darısı sana :)Yaaaaaa çok çok mutlu oldum hayırlı olsun duygulandım nedense amaaa inaniyodum ben senin hamile olduğuna yaaaaaaa
Bizde inanamıyorum hala kuzum bir yıl bekleyen herkese bir umut oldu meleğinKUTu hazırladım süpriz yaptım inanmıyor :) Hale’n
18 ay oldu iki düşükle bekliyorum artık bende hamile kalabilmeyiKimse yok mu bir yıldır bebek hasreti çeken isim listesi yapicam katılmak isteyenler i bekliyorum
Hoşgeldin canım düşük lerin sebebsiz mi yoksa baktılar mi niye diye18 ay oldu iki düşükle bekliyorum artık bende hamile kalabilmeyi
İlkinde olabilir yine deneyin felan demişti kendi düşmüştü hemde ikincisi büyümüştü kalbi durmuş kürtaj oldum araştırıldı kanımda pıhtılaşma varmış damarlar tıkanıyormuş oyuzden kalbi duruyormuşHoşgeldin canım düşük lerin sebebsiz mi yoksa baktılar mi niye diye
Çok üzüldüm canım pıhtılaşma ise sorun tek kan sulandırıcı ilaç la normal gebelik geçirebilirsin. İnşallah rabbim gönlüne göre verir .İlkinde olabilir yine deneyin felan demişti kendi düşmüştü hemde ikincisi büyümüştü kalbi durmuş kürtaj oldum araştırıldı kanımda pıhtılaşma varmış damarlar tıkanıyormuş oyuzden kalbi duruyormuş
Ee ben ne demiştim hamile olmak da dert daha dur doğsun uykuya hasret kalacaksinUyumaya çalışıyorum ben :) çok uykum ver ama sürekli çişim geliyor
Yerleşme kanaması mi acep kuzum soğan suyu yapıyor musun oda açık kırmızı kan yapıyor bende de olmustuKızlar bişey sormak istiyorum size benim adetime 15 gün var bugün çok az kan geldi devamida açık kahverengi akıntı hala çok az kahverengi akıntı var bu ne sizce yumurta catlamis olabilir mi yaşayan varmı böyle bişey
Naptın canım kaç gündür sohbet edemiyoruz :)Burdayimmmm
Canım soğan suyu kürü geçen ay yaptım bu ay sadece geçen hafta içtim iki gün o kadar.yerlesme kanaması olsa keşke ama erken degilmi adetime 15 gün varYerleşme kanaması mi acep kuzum soğan suyu yapıyor musun oda açık kırmızı kan yapıyor bende de olmustu
Bilmiyorum valla kuzum erken döllenme olmuş olabilir yumurtan erkenden çatlamış olabilir en son ilişki gününden hesapla ucle altı gün arası döllenme oluyor yanlış bilmiyorsamCanım soğan suyu kürü geçen ay yaptım bu ay sadece geçen hafta içtim iki gün o kadar.yerlesme kanaması olsa keşke ama erken degilmi adetime 15 gün var
Burdayımm kaç gününüz kaldı kızlarrE Ebr111 diligecmisinsan00 M MiyavKedi embytn P Pelinimben Sseerraayy B Balgozlu55 papatyakokankadin Sweet03 dombili_xl kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 A alsah beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 Delfin_ ipeek35 Elfesya35 @dileksed G Glyzz 2 2015umut B Bebybenb @Huzur45 - Pudra Pembe -
Kızlar nerelerdesiniz
Off işte en sevdiğim uykuuu. Doyamıyorum uykuya bebe olunca napcem benEe ben ne demiştim hamile olmak da dert daha dur doğsun uykuya hasret kalacaksin