Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba1 bebek sahibi olmak istiyorum. Prolaktinim yüksek o yüzden testere disli aslan pencesi içtim. Yaklasik 50 gün boyunca ara ara unutarak kimi zaman bir kac gun ara vererek günde bir veya iki defa ozellikle geceleri uyumadan önce duzenli bi sekilde 50 gün boyunca yaklasik 40 gun ictim. Normalde adetlerim duzenliydi ama bu son sefer bir hafta gecti uc tane idrar testi yaptım hamile degilim ama adet de yok ortada ara ara kasiklarim sanciyo ama tik yok. Benim gibi aslan pencesi adetini etkileyen oldu mu yardim edin lutfen

Kızlarrrrr aklımıııı yemek üzereyim kan tahlilim yarın çıkıcak 30. Test oldu herhalde

Eklentiler

• 9B318703-5D5E-407D-9936-3B67316EA4BE.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlarrrrr aklımıııı yemek üzereyim kan tahlilim yarın çıkıcak 30. Test oldu herhalde

Bence kesin var bebiş :) Şimdiden gözün aydın canım. Benimde adetim 6 gün gecikti test yaptım hiç bişey çıkmadı napıcağımı şaşırdım bende bu kdr gecikmezdi normalde max. 30 gün olurdu döngü. 30 eylülde adet oldum en son hala bişey yok

Kuzum bende adet olmadan 6 gün önce kan verdim negatif dedi şimdi adetimi 6 gün geçiyor testlerim pozitif bi arkadaşımı aradım imdada böyle olmuş adetten önce negatif demiş doktor sonra kan veriyor 300 çıkmış değeri

Ben demi kan testi yaptırsam bu akşam bilemedim kafayı yicem yoksa akıntım çook var ve adet sancısı gibi sancı var 1 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…