- 6 Ekim 2018
- 298
- 316
- 31
Kan ver ben senin hamile olduğunu düşünüyorumm inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan ver ben senin hamile olduğunu düşünüyorumm inşallahh
Bu benim ovulasyon testm eşit ya da t daha koyu olduğunda 24-36 saat içinde çatlıyor sonraki 2 günüde değerlendirDünkü nasıldı canım dahamı koyu daha mo silik
Dunkinde t silikti canım ama bugün ikiside eşit koyuluktaDünkü nasıldı canım dahamı koyu daha mo silik
O zaman bu iki günü değerlendireyim ben. Testede devam edeyimBu benim ovulasyon testm eşit ya da t daha koyu olduğunda 24-36 saat içinde çatlıyor sonraki 2 günüde değerlendir
Canım maşallah baya baya bebeğin ben burdayım diyorKızlarrrrr aklımıııı yemek üzereyim kan tahlilim yarın çıkıcak 30. Test oldu herhalde
Kızlarrrrr aklımıııı yemek üzereyim kan tahlilim yarın çıkıcak 30. Test oldu herhalde
Kuzum bende adet olmadan 6 gün önce kan verdim negatif dedi şimdi adetimi 6 gün geçiyor testlerim pozitif bi arkadaşımı aradım imdada böyle olmuş adetten önce negatif demiş doktor sonra kan veriyor 300 çıkmış değeriBence kesin var bebiş :) Şimdiden gözün aydın canım. Benimde adetim 6 gün gecikti test yaptım hiç bişey çıkmadı napıcağımı şaşırdım bende bu kdr gecikmezdi normalde max. 30 gün olurdu döngü. 30 eylülde adet oldum en son hala bişey yok
Ah buna ben inansam Hale’n test bozuktur diyorumCanım maşallah baya baya bebeğin ben burdayım diyor
Kuzum bende adet olmadan 6 gün önce kan verdim negatif dedi şimdi adetimi 6 gün geçiyor testlerim pozitif bi arkadaşımı aradım imdada böyle olmuş adetten önce negatif demiş doktor sonra kan veriyor 300 çıkmış değeri
Onca test bozuk olamaz herhalde dimi :) yarın kan sonucuyla zaten netleşir kafanı rahatlatAh buna ben inansam Hale’n test bozuktur diyorum
İnşaalllah öyledir canım yaOnca test bozuk olamaz herhalde dimi :) yarın kan sonucuyla zaten netleşir kafanı rahatlat
Kuzum hayırlı olsun oldu galiba bu defaKızlarrrrr aklımıııı yemek üzereyim kan tahlilim yarın çıkıcak 30. Test oldu herhalde
Yaaa cok mutlu oldm snein adına inşallah yarın kesinleşcek ilk hamişimiz olcaksınİnşaalllah öyledir canım ya
Merhaba canım her 2 günde iki katı artması gerek aynı yerde tahlil yaptırmaya da özen göster ama hamilesin hayırlı olsunKizlar hgc kan testim 126 cikti adetim uc gun gecti nasl sizce
Canım hiç test yaptin miBen demi kan testi yaptırsam bu akşam bilemedim kafayı yicem yoksa akıntım çook var ve adet sancısı gibi sancı var 1 haftadır
Hoşgeldin canım kaç aydır bekliyorsunkizlar bende bu ay tedaviye baslicam. araniza katilayim dedim