- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
inşallah seninki yerleşmedir cnm :)Ben umutlanmadım açıkcası :) niye öyle olur diye merak ettim pimpirikliyimde biraz
Aslinda haftada 1 yesen olur tabi oralarda fiyat nedir bilmem biz kocaelide palamut 10 tl veriyoruz mevsiminde keza hamsi de yakın o fiyataBalikk :) 6aydir yemiyorum resmen aklıma ne zaman gelse pahalıdır diyip gecistiriyorum:)
Hayırlısı olsun canıminşallah seninki yerleşmedir cnm :)
Batlarımız aynıymış benim de cuma günü :)Gunaydin kizlar gününüz de gönlünüz de aydın olsun bugun :)
Beni sorarsanız adet belirtisi de yoook hamişlik de.. bugün beklemiyorum sabah atesim yüksekti düşmesi gerekir adet olmam için.. bakalim 5 gun daha ates ayniysa bi test yaparim yoksa kirmizilara teslim.
Ayrica bugun cok pozitifim o yuzden cani gönülden isteyen herkese Allah en dogru zamanda saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin diyorum. Ve hepimiz cok degerliyiz eenn basindan kendimize değer verip sonra huzurla bekleyelim :)
Öptüm şekerler
Aynen benimde. Ben ptesi sabah olmazsam ilk idrarla test yapıcam yoksa beklerim o zamana kadar hayırlısı sana daBatlarımız aynıymış benim de cuma günü :)
Ay ne biliyim ben bu ay günümde olurum diye düşünüyorum hiç test mest gelmiyo aklımaAynen benimde. Ben ptesi sabah olmazsam ilk idrarla test yapıcam yoksa beklerim o zamana kadar hayırlısı sana da
Aynı ben.. hele pazar günü o kadar gezip yoruldum ki adet olurum sandım gecesine olmadım da. Hatta birşey varsa da tutunmaz heralde dedim umudum da kalmadı o yüzden sallamıyorum.Ay ne biliyim ben bu ay günümde olurum diye düşünüyorum hiç test mest gelmiyo aklımane olcaksa olsun beklemekten yorulduk
Benim sağ kasıkta agrı ve bel agrısı başladı geliyor gönlümün efendisi galiba :)Aynı ben.. hele pazar günü o kadar gezip yoruldum ki adet olurum sandım gecesine olmadım da. Hatta birşey varsa da tutunmaz heralde dedim umudum da kalmadı o yüzden sallamıyorum.
16. gün belim ağrıdı o gün çatladıysa yumurta 2 ya da 3 kasım kesin olurum.
ahahaBenim sağ kasıkta agrı ve bel agrısı başladı geliyor gönlümün efendisi galiba :)
Kasıma hızlı bi giriş yaptık :)ahaha
ay benim bişeyim yok daha. tahminim doğruysa da 3 kasıma da sarkarsa yarın ertesi gün benimde belirtiler gelir
Bekle bencede testlerle aklını karıştırma hem..Ben ovu testi yaptım ama 10. gün koyu sonra silik oldu yapmadım uğraşmadım sonra. o zaman olsa şuan 1 gün gecıkme olacak ama 16. gün çatladı bence 3 kasımı ondan beklicem hadi bakalım
ben bu ay baya geciktim erken gebelik testinde silik çizgi var ama E Ebr111 dede öyle olmuştu cıkmamıstı gebelik canım eskı resimler duruyorsa atsana benimki gibimiydiHerkes gecikmiş bu ay :)
Hamileyiz dicemde bende yok şahsen hergun test yapıyorum otomatiğe bağladım:))
Hava değişiminden belkide gecikti bir anda soğuk oldu hava biz hala yazda yaşıyoruz:)
Canim benim hafiften kasık agrim basladiBekle bencede testlerle aklını karıştırma hem..
Benimdr akıntılar geldi sarımtırak kahvensi :) :)Canim benim hafiften kasık agrim basladihadi bakalim kirmizilim sana yandi caniiiim
Kız benim adet olmam lazım olamadım daha bugün günümCanim benim hafiften kasık agrim basladihadi bakalim kirmizilim sana yandi caniiiim