Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar gününüz de gönlünüz de aydın olsun bugun :)
Beni sorarsanız adet belirtisi de yoook hamişlik de.. bugün beklemiyorum sabah atesim yüksekti düşmesi gerekir adet olmam için.. bakalim 5 gun daha ates ayniysa bi test yaparim yoksa kirmizilara teslim.
Ayrica bugun cok pozitifim o yuzden cani gönülden isteyen herkese Allah en dogru zamanda saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin diyorum. Ve hepimiz cok degerliyiz eenn basindan kendimize değer verip sonra huzurla bekleyelim :)
Öptüm şekerler

Batlarımız aynıymış benim de cuma günü :)

Aynen benimde. Ben ptesi sabah olmazsam ilk idrarla test yapıcam yoksa beklerim o zamana kadar hayırlısı sana da
Ay ne biliyim ben bu ay günümde olurum diye düşünüyorum hiç test mest gelmiyo aklıma ne olcaksa olsun beklemekten yorulduk

Ay ne biliyim ben bu ay günümde olurum diye düşünüyorum hiç test mest gelmiyo aklıma ne olcaksa olsun beklemekten yorulduk
Aynı ben.. hele pazar günü o kadar gezip yoruldum ki adet olurum sandım gecesine olmadım da. Hatta birşey varsa da tutunmaz heralde dedim umudum da kalmadı o yüzden sallamıyorum.
16. gün belim ağrıdı o gün çatladıysa yumurta 2 ya da 3 kasım kesin olurum.

Benim sağ kasıkta agrı ve bel agrısı başladı geliyor gönlümün efendisi galiba :)

Ben ovu testi yaptım ama 10. gün koyu sonra silik oldu yapmadım uğraşmadım sonra. o zaman olsa şuan 1 gün gecıkme olacak ama 16. gün çatladı bence 3 kasımı ondan beklicem hadi bakalım

Herkes gecikmiş bu ay :)
Hamileyiz dicemde bende yok şahsen hergun test yapıyorum otomatiğe bağladım:))
Hava değişiminden belkide gecikti bir anda soğuk oldu hava biz hala yazda yaşıyoruz:)
ben bu ay baya geciktim erken gebelik testinde silik çizgi var ama E Ebr111 dede öyle olmuştu cıkmamıstı gebelik canım eskı resimler duruyorsa atsana benimki gibimiydi

Eklentiler

• oy.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar merhaba 16 aylık evliyim ve en başından beri bebeğimiz olsun istedik olmadı. Doktora gittik eşimle ikimizdede bir sorun çıkmadı çok şükür. Sadece iltihap vardı bende ve onunda tedavisini oldum bu ay 7 iğne + fitil tedavisi.. Size sormak istediğim Bana bu ay doktorum primolout n 5 mg verdi 30 tablet döngümün 18. Günü başladım içmeye bir hafta oldu 10 gün içecekmişim. Bunu araştırdığımda adet tarihini ileri ya da geri atma tedavisinde kullanılıyormuş. Rahmi kalınlaştırıyormuş falan ben anlam veremedim bu ilacı vermesine. Sizlerin bir fikri var mı acaba ne yapmak istemiş olabilir doktorum?

Selam kızlar ne yaptıysam gelmedi adetim bende vajinal fitil vardı bir tane akıntıda olunca onu kullandım bakalım hala gelmezse ilaç kullanmaya baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…