Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sol böbreğim ağrıyor bide alt karnım hasta olacak gibide hissetmiyorum ama bugün beyaz kremsi akintim oldu korktum ya ne bu kadınların cektigiBenim kasik agrilarim usutmekten sanırım yani suan pek biseyim de yok. 3 gun boyunca sari akintim olmustu ama bu 3 gündür kesildi adet olucam sandim cunku sari akinti sonrasi normalde adet olurum olmadım. Suan durum bu
Benim beyaz olur olur sarimsi akinti sonrasi gün adet olurum. Bu ay sari baya akinti oldu kesildi simdi ne var yok anlamıyorum. Ama adete kesin gozuyle bakiyorum hayirlisiBenimde sol böbreğim ağrıyor bide alt karnım hasta olacak gibide hissetmiyorum ama bugün beyaz kremsi akintim oldu korktum ya ne bu kadınların cektigi
Kaç gün geçti canım senin gununBenim beyaz olur olur sarimsi akinti sonrasi gün adet olurum. Bu ay sari baya akinti oldu kesildi simdi ne var yok anlamıyorum. Ama adete kesin gozuyle bakiyorum hayirlisi
Sanırım seni önemsemek bir alınganlık öyle diyorsan öyle olsun hakkını helal et benim de varsa helal olsun rabbim en kısa sürede güzel bir evlat nasip etsin inşallah kendine iyi bak.Özelden kimseye cevap vermiyorum .ve ayrıca bakarsanız etiketlemeden sonra msj yazmışmıyim .benimde isim var ve girip cevap bile yazamıyorum çoğu zaman toplu cevap veriyorum . Burda tek alınganlık yapan sizsiniz ayrıca benim dışımda topikte insanlarda var lütfen bir kişi değil herkez bir biri ile konuşmaya özen göstersin
İnşallah canım hayırlı ile olur . Hgs den sonra olur bence burda çok okudum hsg sonrası hamile olanı .olumlu düşün hepKızlar nasılsınız herkes uyudu sanırım :) ne zamandır girmiyordum buradaki muhabbetlerden etkileniyorum diye, bu ay klomen denemiştik yine olmadı malesef perşembe günü adetim bitiyor cuma gidip hsg çektiricem sonrada kendi haline bırakıcam yoruldum artık çok hayırlısı olsun hakkımızda
Evet bende okudum canım çevremde de var arkadaşlarım hsgden sonra hemen kalan o yüzden hemen çektirmek istiyorumİnşallah canım hayırlı ile olur . Hgs den sonra olur bence burda çok okudum hsg sonrası hamile olanı .olumlu düşün hep
İnşallah canım inşallah rabbim sesimizi duyarEvet bende okudum canım çevremde de var arkadaşlarım hsgden sonra hemen kalan o yüzden hemen çektirmek istiyorum
İnşllh canım kaç aydır istiyorsunuzBugn ovulasyonda çift çizgiyi gördümm inşallah bu sefer olurrrr
Hadi inşallah canım bu defa çift çizgileri gorecegizBugn ovulasyonda çift çizgiyi gördümm inşallah bu sefer olurrrr
13 ama hiç özen göstermedm ovulasyon takibi yapmadım eşimde ileri hızda sorun cıktı şimdi oda ilaca başladı artık ciddi çalışıyorum :) ay ne cok konustımmm :))bakalım hayırlısıİnşllh canım kaç aydır istiyorsunuz
Senin ne kadar oldu canım durum ne bekliyormusunİnşllh canım kaç aydır istiyorsunuz
Hayırlısı olsun canım ben 9 aydır tükendim resmen :) çok kafama takıyorum azcık bıraksam düşünmeyi ne güzel olcak :) gerçi artık buraya bile çok takılmıyorum şu belirtimi bu belirtimi hiç bişey düşünmek istemiyorum bakalım hayırlısı :)13 ama hiç özen göstermedm ovulasyon takibi yapmadım eşimde ileri hızda sorun cıktı şimdi oda ilaca başladı artık ciddi çalışıyorum :) ay ne cok konustımmm :))bakalım hayırlısı
Bende ovulasyon takibi yaptm şimdibaşladım düşünmeye ya çift çizgi net cıkıp yumurta catlamıyorsa ya tüplerm kapalıysa bu ay dan ümitliymm cok fazla bu ay olmazsa ciddi üzülücem sanırımmHayırlısı olsun canım ben 9 aydır tükendim resmen :) çok kafama takıyorum azcık bıraksam düşünmeyi ne güzel olcak :) gerçi artık buraya bile çok takılmıyorum şu belirtimi bu belirtimi hiç bişey düşünmek istemiyorum bakalım hayırlısı :)
Vallahi canım bende düşünüyordum ovulasyon ile takip etmeyi ondan da vazgeçtim cuma günü gidip hsg mi çektircem oda normalse bırakıcam kendi haline doktora da gitmicem test de almıcam beklicem sadeceBende ovulasyon takibi yaptm şimdibaşladım düşünmeye ya çift çizgi net cıkıp yumurta catlamıyorsa ya tüplerm kapalıysa bu ay dan ümitliymm cok fazla bu ay olmazsa ciddi üzülücem sanırımm
Ovulasyon tam emin degilim o yuzden 30 gun beklicem. 3 günüm kaldiKaç gün geçti canım senin gunun
evet canım öyleymiş normal test yaptım çıkmadıCanım bu testin kendi çizgisi adettin geciktiyse koyu çıkması lazım erken gebelik testinde