Iyi aksamlar canısı annemlerdeyim oturuyoruz sen napiyosun bu arada niye kimsecikler yazmiyor gruba gelin biraz sohbet edelim kızlar :)İyi akşamlar canlar napıyorsunuz
Ne yapmıştınız kızlar bu konudan geri kalmışım baktim bulamadım daAmin amin amin inşallah yapmaya devam et sen düzenli olrak . Ben yaptıktan sonra ki ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım ama ondan mı tabi bilemiyorum yinede rahim filmide çekilmiştim ikisinden biri iti geldi bana
Soğan suyundan bahsediyoduk. Diğer arkadaş yapıyomuş kasik ağrısı varmış acaba ondanmi diye sorduda . Bende ondandir dedim denemiştim bendeNe yapmıştınız kızlar bu konudan geri kalmışım baktim bulamadım da
Hi tamam tatlım teşekkür ederim :)Soğan suyundan bahsediyoduk. Diğer arkadaş yapıyomuş kasik ağrısı varmış acaba ondanmi diye sorduda . Bende ondandir dedim denemiştim bende
Tatlım bende bu ay aynısını yaşadım adetim 2 gün önceydi gelmedi ama az az kanamam vardı bende iki gündür maydonoz ve civan percemi karıştırıp kaynattım oldum bugün çok şükürDr da bi tuhaf canm adet olamayan insana geçiktiricimi verilir yahucanım ben bu ay yaptım soğan suyu.. benmkini geçiltirmek şöyle dursun adetime 14 gün kala kanama başlattı az az.. dr gittim meraklanıp dr kist dedi yaklaşık 3-4 aylık bi mazisi var dedi. Ben de soğan suyu kistte kanama başlattı ve sökülüp gitmesine yardım edecek diye düşünüyorum..geçiktirmesi ilginç olmuş
Inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canımBu arada bende haziranda bir kimyasal gebelik geçirdim mayısta soğan kürü yapmıştım. Yani ertesi ay hemen hamile kaldım. Kimyasal gebelikler genellikle sperm kaynaklı oluyo dedi dr . O ay öyle zayıf bi sperm denk gelmiştir dedi
Amin amin amin inşallah yapmaya devam et sen düzenli olrak . Ben yaptıktan sonra ki ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım ama ondan mı tabi bilemiyorum yinede rahim filmide çekilmiştim ikisinden biri iti geldi bana
İnşallah rüyalar gerçek olur kuzum ilk kime anlatırsan neye yorarsa o cikarmisBugun rüyamda arkadşka test yapıyoruz onunki silik çıkıyo seviniyoruz hamilesin dye sonra ben test yapıyorum net çift çizgi :) rüyalarım da artık anca rüyanda görürsün mü demek istiyo acebaaa :)
Aynen canım olmadim halaSelam kızlar nasılsınız umarım gününüz güzel geçiyordur.
Limon11 canım hala olmadınmı sen ? Ovulasyon testinde iki çizgide kopkoyu mu çıkıyor?
Kmseye anlatmadım tabiki sizle paylaşıyorum ilk :)İnşallah rüyalar gerçek olur kuzum ilk kime anlatırsan neye yorarsa o cikarmis