Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin amin inşallah yapmaya devam et sen düzenli olrak . Ben yaptıktan sonra ki ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım ama ondan mı tabi bilemiyorum yinede rahim filmide çekilmiştim ikisinden biri iti geldi bana
Ne yapmıştınız kızlar bu konudan geri kalmışım baktim bulamadım da

Dr da bi tuhaf canm adet olamayan insana geçiktiricimi verilir yahu canım ben bu ay yaptım soğan suyu.. benmkini geçiltirmek şöyle dursun adetime 14 gün kala kanama başlattı az az.. dr gittim meraklanıp dr kist dedi yaklaşık 3-4 aylık bi mazisi var dedi. Ben de soğan suyu kistte kanama başlattı ve sökülüp gitmesine yardım edecek diye düşünüyorum..geçiktirmesi ilginç olmuş

Tatlım bende bu ay aynısını yaşadım adetim 2 gün önceydi gelmedi ama az az kanamam vardı bende iki gündür maydonoz ve civan percemi karıştırıp kaynattım oldum bugün çok şükür

Limon11 canım adetin gelmesi için maydonoz ve civan percemini sıcak suda demle ve iç valla bu kadar çabuk geleceğini sanmıyordum dene kesinlikle

Bu arada bende haziranda bir kimyasal gebelik geçirdim mayısta soğan kürü yapmıştım. Yani ertesi ay hemen hamile kaldım. Kimyasal gebelikler genellikle sperm kaynaklı oluyo dedi dr . O ay öyle zayıf bi sperm denk gelmiştir dedi

Inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım

Amin amin amin inşallah yapmaya devam et sen düzenli olrak . Ben yaptıktan sonra ki ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım ama ondan mı tabi bilemiyorum yinede rahim filmide çekilmiştim ikisinden biri iti geldi bana

Rahim filmi de iyi gelmiştir benim doktor gerek yok diyor aslında yaptırmak istiyorum ben

Kizlar ben hsgden sonra hasta olmadim eylul 16 da hasta olmustum acaba zarari olmusmidur hsgnin

Bugun rüyamda arkadşka test yapıyoruz onunki silik çıkıyo seviniyoruz hamilesin dye sonra ben test yapıyorum net çift çizgi :) rüyalarım da artık anca rüyanda görürsün mü demek istiyo acebaaa :)

Selam kızlar nasılsınız umarım gününüz güzel geçiyordur.
Limon11 canım hala olmadınmı sen ? Ovulasyon testinde iki çizgide kopkoyu mu çıkıyor?

Bugun rüyamda arkadşka test yapıyoruz onunki silik çıkıyo seviniyoruz hamilesin dye sonra ben test yapıyorum net çift çizgi :) rüyalarım da artık anca rüyanda görürsün mü demek istiyo acebaaa :)
İnşallah rüyalar gerçek olur kuzum ilk kime anlatırsan neye yorarsa o cikarmis

Limon11 canim dün geziye gittik biz 12 km yürüdüm 4 kmsi bayir yukari bugun bayildim uzandim uyudum hep.
Bende hala adet olmadim ama 2 kasimi beklicem o zaman olmazsam test yapicam suan bir his yok. Dun o kadar yorgunluga sökülmedi ya ben şok. Sabah atesim 36.7 cikti düşerse adet kolluyorum bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…