Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde dün olmam gerekiyordu ama olmadım 1 gün gecikti şuan :))) tabi çok sevinmiyorum en az 1 hafta geçmeden test yapmıcam.. belirtide yok göğüsler şiş, belime ağrı giriyo bide arada. Adet olcakmışım gibi de değilim, bu ay stres yaşadım ama özel konulardan üzüldüm biraz.. ondan da gecikmiş olabilir herhalde

Kızlar adetime 4 gün var wc de peçeteye pembe bişi geldi tekrar sildim pembe oldu yine peçete ne olabilir bu? Normalde adet öncesi sarı akıntım git gide koyulaşır ve kahverengiye döner snra adet olurdum ilk kez başıma geldi ve korktum açıkcası

Kızlar adetime 4 gün var wc de peçeteye pembe bişi geldi tekrar sildim pembe oldu yine peçete ne olabilir bu? Normalde adet öncesi sarı akıntım git gide koyulaşır ve kahverengiye döner snra adet olurdum ilk kez başıma geldi ve korktum açıkcası

Yerleşme kanaması olmasın?

Adetin başlıcak olabilir kuzum bir kaç aydır bende de öyle oluyor

Test alsan çıkar aslında.Benim de artık yapasım gelmiyor ama geciktikçe heveslendiriyorum kendimi negatifi görüp ümidi kesiyor en azından insan yoksa da
Adetime 5 gün var daha ben adetten önce genelde test yapmıyorum artık :) bekleyip görcez nasılsa çokta şaapmıyorum

Acaba dedim idrar yolu enfeksiyonu olblr mi ki dr sordun mu sen nedenmiş
Yok canım sormadım hiç benim normalde de zaten önce kahverengi akintim gelir sonra regli olurum ama bi kaç aydır pembe hatta kırmızı geliyor akintim yerleşme kanaması diye umutlandım hatta bir kaç kere pembe kırmızı olunca ama adetim başladı sanırım stresten oluyor

Yok canım sormadım hiç benim normalde de zaten önce kahverengi akintim gelir sonra regli olurum ama bi kaç aydır pembe hatta kırmızı geliyor akintim yerleşme kanaması diye umutlandım hatta bir kaç kere pembe kırmızı olunca ama adetim başladı sanırım stresten oluyor
Ben umutlanmadım açıkcası :) niye öyle olur diye merak ettim pimpirikliyimde biraz

Herkes gecikmiş bu ay :)
Hamileyiz dicemde bende yok şahsen hergun test yapıyorum otomatiğe bağladım:))
Hava değişiminden belkide gecikti bir anda soğuk oldu hava biz hala yazda yaşıyoruz:)

Herkes gecikmiş bu ay :)
Hamileyiz dicemde bende yok şahsen hergun test yapıyorum otomatiğe bağladım:))
Hava değişiminden belkide gecikti bir anda soğuk oldu hava biz hala yazda yaşıyoruz:)

Doğrudur valla ben hamileliğe yormuyorum üşütünce bile dengesi bozuluyor biz kadınların :) 8 gün sebepsiz geciktiğimi bilirim, ama günümüzde kadınsal problemlerin çoğaldığı aşikar.. önceden tek atışta bebek olurmuş :) yiyecek az ama doğalmış.. şimdi herşeyde bi katkı maddesi, hazır yiyecek yiyoruz çoğunlukla ve hayat koşturması stres bol... Allah yardımcımız olsun

Doğrudur valla ben hamileliğe yormuyorum üşütünce bile dengesi bozuluyor biz kadınların :) 8 gün sebepsiz geciktiğimi bilirim, ama günümüzde kadınsal problemlerin çoğaldığı aşikar.. önceden tek atışta bebek olurmuş :) yiyecek az ama doğalmış.. şimdi herşeyde bi katkı maddesi, hazır yiyecek yiyoruz çoğunlukla ve hayat koşturması stres bol... Allah yardımcımız olsun
Aynen öyle ne güzel özetlemişsin ben aşırı abur cubur yemeyi severim . Ama şu sıralar aşırı derecede yeşil meyve sebze almaya yemeye dikkat ediyorum

@embytn @Balgozlu55 papatyakokankadin papatyakokankadin @Ebr111 @diligecmisinsan00 Sseerraayy Sseerraayy kızlar naber nasılsınız . Ben ne yaparsam yapım hasta olamıyorum ya .ovulasyon testi de bekleyin ve iki çizgi oluyor belirgin şekilde ama bir saat felan sonra
Bu arkadaşları etiketleyip sorduğun gibi keşke bana da cevap yazmayı deneseydin iki gündür yazıyorum, özelden de yazdım ama hâlâ cevap yok neyse topiginde istemiyorsan beni çıkar lutfen. diğer arkadaşlar sizlerde hakkinizi helal edin ıyi geceler herkese

Aynen öyle ne güzel özetlemişsin ben aşırı abur cubur yemeyi severim . Ama şu sıralar aşırı derecede yeşil meyve sebze almaya yemeye dikkat ediyorum

Bende öyleyimm ya tatlı abur cubur tek zaafım.. ama dediğiniz gibi her hafta mutlaka balık yemeye, sebze yemeye özen göstermeye başladım

Bu arkadaşları etiketleyip sorduğun gibi keşke bana da cevap yazmayı deneseydin iki gündür yazıyorum, özelden de yazdım ama hâlâ cevap yok neyse topiginde istemiyorsan beni çıkar lutfen. diğer arkadaşlar sizlerde hakkinizi helal edin ıyi geceler herkese
Özelden kimseye cevap vermiyorum .ve ayrıca bakarsanız etiketlemeden sonra msj yazmışmıyim .benimde isim var ve girip cevap bile yazamıyorum çoğu zaman toplu cevap veriyorum . Burda tek alınganlık yapan sizsiniz ayrıca benim dışımda topikte insanlarda var lütfen bir kişi değil herkez bir biri ile konuşmaya özen göstersin

Bende öyleyimm ya tatlı abur cubur tek zaafım.. ama dediğiniz gibi her hafta mutlaka balık yemeye, sebze yemeye özen göstermeye başladım
Balikk :) 6aydir yemiyorum resmen aklıma ne zaman gelse pahalıdır diyip gecistiriyorum:)

X