- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
Ne kadar hamile değilimdir diye düşğnmeye çalışsakta hep böle kafamızı karıştrcak bişiyle karşılaşıyoruz yaa yine bi umut yeşeriyo insanda bende öyl yaa böle oldu acabaa mı diyorum yok ya diorum snra akıntı değiliyo fikrim değişiyo offBenim kasik agrilarim usutmekten sanırım yani suan pek biseyim de yok. 3 gun boyunca sari akintim olmustu ama bu 3 gündür kesildi adet olucam sandim cunku sari akinti sonrasi normalde adet olurum olmadım. Suan durum bu
Yaa :) daha diyceksinki belki adetten sonra çift çizgi görürrüm belki felan :) adet yoksa umut hep vardır :)2 gün kaldi bat a. 12 den beri su icmedim eve gelince LH testi vardi dedim belki varsa koyu çıkar. Ve beni tabiki şaşırtmadı çizgi yokartik tamamen adet olucam kafasina giriyorum bari gecikmeyeyim psikolojik olarak
Cnm gecmıs olsun oncelikle. Bende dıs gebelik gecırdım nasıl sonlamdırıldı seninki.Benim olduğu ay hsg cekildim oldu. Ama tabi dış gebelikti. Doktor olunca demek tedavisiz oluyor yasin musait(26) beklemek isterseniz 1 sene deneyin dedi. Bende 3 ay korundum bu 2. Ayim deniyoruz yeniden.
Gecen ay bal tarçın corek otu yedim ovulasyon tam pik olmadi erken regl oldum falan sacma bisi yasadim. Regl olunca eşime kuru incir findik ceviz bal karistirip veriyorum bazi gunler de pekmez. Ben bisey yapmadim zaten 3 4 aydir folik asit alıyorum. Bu ay da öyle yogun yasadim ki ovulasyon zamanını sanki gecen ayki kür simdi yaradi gibi.
Bakalım olmazsa esime yedirmeye devam edicem bide keciboynuzu pekmezi alicam ona. Kendim icin ovulasyon testi bakmaya devam edicem sadece ve folik asit iceren daha genis kapsamli bir vitamin bulucam. Simdilik boyle. Insallah gerek kalmaz
Benim servikaldi. Rahim agzindaydi ya kalcadan igne olacaktim ki bazen düşüğe sebep olmuyormus 2. Igne gerekiyormus falan. Doktor direk keseye saf alkol enjekte etti zaten rahim agzi catalda cok yakin direk ultrason esliginde yapmis. 1 hafta sonra da kurtajla kalintisi ve iceriyi temizlediler. 38 gun ustune normal regl oldum.Cnm gecmıs olsun oncelikle. Bende dıs gebelik gecırdım nasıl sonlamdırıldı seninki.
Ya oluyo iste harbiden. Sabah 36.7 cikti atesim düşmedi hala. Demin uzanirken 37 cıktı ama gün icinde degil sabahki dogru olan. Düşse ates aha adet dicem bekliyom her sabahYaa :) daha diyceksinki belki adetten sonra çift çizgi görürrüm belki felan :) adet yoksa umut hep vardır :)
Cok gecmıs olsun cnm. Bende kese bıle gorunmedı beta degerim en yuksek 1200 lere cıktı ben cok erken fark ettim ama. Sonra kanama sıkayetıyle gittim degerlerim dusmeye basladı ama doktor garantı altına almak istedi kurtaj oldum ardından tek doz metrohetraxete ıgnesı vuruldum sukur ıkı haftada gebelik bıttı 3 ay korunduk temmuzdan berıde calısmadayız ama tekrar gecırıcem dıye cok korkuyorum bu yuzden dıger ay hsg cektırıcem Sen cektırdın mı aceba doktor sebebini soyledı mıBenim servikaldi. Rahim agzindaydi ya kalcadan igne olacaktim ki bazen düşüğe sebep olmuyormus 2. Igne gerekiyormus falan. Doktor direk keseye saf alkol enjekte etti zaten rahim agzi catalda cok yakin direk ultrason esliginde yapmis. 1 hafta sonra da kurtajla kalintisi ve iceriyi temizlediler. 38 gun ustune normal regl oldum.
Benim cekildigim ay oldu dis gebelik. Olabilir dedi sadece ama ilactan mi dedkm ben. Rahme farkli bisey verildi tutmadi mi ordaki tuycukler ne bileyim. Benimde o igne olacakti ama sonra alkole döndü. 23 nisanda kanamam basladi 27 nisanda hcg almislar 15 binlerdeydi. Ben 1 mayista igne oldum kesin 60 binlere gelmistir hcg benim. Baya kalp atisi gördük hatta biraz yukarda olsa cok saglikli dediler de nasip degilmis. Hersey bizler icin gecti gitti ins bende deniyorum. Tabi doktor 3 ay kesin 6 ay bile olabilir korunman rahim agzin duzelmeli gebelik riskli olur dedi ama duzelmis şükürCok gecmıs olsun cnm. Bende kese bıle gorunmedı beta degerim en yuksek 1200 lere cıktı ben cok erken fark ettim ama. Sonra kanama sıkayetıyle gittim degerlerim dusmeye basladı ama doktor garantı altına almak istedi kurtaj oldum ardından tek doz metrohetraxete ıgnesı vuruldum sukur ıkı haftada gebelik bıttı 3 ay korunduk temmuzdan berıde calısmadayız ama tekrar gecırıcem dıye cok korkuyorum bu yuzden dıger ay hsg cektırıcem Sen cektırdın mı aceba doktor sebebini soyledı mı
Senım gebelık baya ilerlemiş kı allahtan servıkaldeymıs yoksa tuplerde falan olsa Allah korusun ıc kanama riski cok oluyor bıze doktor 3 au dedi. Su an bır sıkıntı gorunmuyor bo hsg kaldı ondan da cok korkuyorum ne yapıcam bılmıyorumBenim cekildigim ay oldu dis gebelik. Olabilir dedi sadece ama ilactan mi dedkm ben. Rahme farkli bisey verildi tutmadi mi ordaki tuycukler ne bileyim. Benimde o igne olacakti ama sonra alkole döndü. 23 nisanda kanamam basladi 27 nisanda hcg almislar 15 binlerdeydi. Ben 1 mayista igne oldum kesin 60 binlere gelmistir hcg benim. Baya kalp atisi gördük hatta biraz yukarda olsa cok saglikli dediler de nasip degilmis. Hersey bizler icin gecti gitti ins bende deniyorum. Tabi doktor 3 ay kesin 6 ay bile olabilir korunman rahim agzin duzelmeli gebelik riskli olur dedi ama duzelmis şükür
İyiyim bende akşam oldu yemekler yapıldı temizlik derken işler bitti.Bakayım dedim bizim hanımlar nasıllarAleykümselam cok sukur iyiyiz sizler nasılsınız??
Ohh ıyı yaptın ellerine saglık bıde bizim eve ugrasan sana zahmet ne ıyo olurİyiyim bende akşam oldu yemekler yapıldı temizlik derken işler bitti.Bakayım dedim bizim hanımlar nasıllar.
Sağol canım aç kapıyı geldimOhh ıyı yaptın ellerine saglık bıde bizim eve ugrasan sana zahmet ne ıyo olur
evde ateş ölçerim yok allahtan :) bi de onla uğraşır dururdum.. benimde kahveler geliyo iyice umutlancak bişiyim kalmadı sanırım :)Ya oluyo iste harbiden. Sabah 36.7 cikti atesim düşmedi hala. Demin uzanirken 37 cıktı ama gün icinde degil sabahki dogru olan. Düşse ates aha adet dicem bekliyom her sabah
Ayy çok tesekkur ederım cnm dusunmen yeter. Bugun benım cnm hıc bırsey istemedi otırdum durdum lohusa bacılar gibiSağol canım aç kapıyı geldim
İşte o benim dünkü halimAyy çok tesekkur ederım cnm dusunmen yeter. Bugun benım cnm hıc bırsey istemedi otırdum durdum lohusa bacılar gibi
Ayy ne guzel olurdu hayalı bıle bı ayrı guzel hamıle kalırsam rabbım ızın verır de esım yandı ne nazlar ne asermeler gorecekİşte o benim dünkü halim
Ay lohusa olsakta yatsak, gebe kalsakta naz yapsak