Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çektim bir daha senin için kuzum bak bu beyazlık gelecegimden parlak diye boşuna demiyorum aman ben takmıyorum

Eklentiler

• InShot_20181022_172633709.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bende bu ay hem zeytinyağıyla beraber incir kürü ( yumurtaliklari gelistiriyomus eşin spermlerini hareketlendiriyomus) hemde çörek otu bal tarçın kurunu yapmak istiyorum. Bu ay ki planlairm bunlar inşallah. Birde ovulasyon testi kullanıp şırınga yöntemiyle spermleri içeriye göndermeyi dusunuyorum

Ikisi de yumurta icin olursa fazla olmasin. Cok gelisip kist falan olan okuyoruz ben cesaret edemem. Bebek ugruna aylarimi tedaviyle harcamak ne bileyim. Dengeleri bozmasın

Ikisi de yumurta icin olursa fazla olmasin. Cok gelisip kist falan olan okuyoruz ben cesaret edemem. Bebek ugruna aylarimi tedaviyle harcamak ne bileyim. Dengeleri bozmasın
Ikisini birden yapıp hamile olanları okudum az önce. Şimdi böyle doeyrek beni bi dusundurttun:) yoksa sadece inciri mi yapayım

Olsun beee... var mi yok mu diye yicene kendini tekrar ayaga kalkip yasamak gerek. Mutsuz olma sakin
Yok canım ne mutsuz olması bencillik Edip ısrarla isteyip rabbimden onun benim için hayırlı gördüğü şeye üzülüp durmicam sonra Allah korusun bana bir evlat verir al çok istedin ağladın zirladin der bosuna demiyorum evladim hayırlı güzel kaderli olsun geç olsun

Ben şırınga olayını duydum ama. Bilemiyorım pek güvenilir bir yöntem değil kuzum ya. Çörek otu bal tarçın güzel bak. Ben kızımda soğam suyu yapmıştım mesela sonra iltihabım sıfırlanmıştı ve hamile kaldm sonraki ay. Onu da deneyim kızlar

Vallahi cok guzel dua amiiin diyorum

Yok canım ya onu bi denemek istiyorum bu ay. Spermleri hızlı bi şekilde ileri atacağı için merak ediyorum tam ovu günümde inşallah hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…