Yok kuzum hiç çizgi telefonun fenerini tutup baktım hem olsa çıkardı kaç gün geçti alıştım artık ben
Bir soğan suyuna bakıyor kuzum ama nedense hiç birşey yapmak gelmiyor içimdenOlsun canım. Gene de kırmızılar gelmedi. Bakalım bekleriz bizde
Çektim bir daha senin için kuzum bak bu beyazlık gelecegimden parlak diye boşuna demiyorumaman ben takmıyorum
Bir soğan suyuna bakıyor kuzum ama nedense hiç birşey yapmak gelmiyor içimden[/QUOTE
Aaa hiçbirşey gelmiyor içimden demek yok. Ama tabi sen şimdi yapma soğan suyu falan
Olsun moral bozma hayatta hicbir şeye gec kalmiyoruz bizim icin guzel bir yazı var onu yasiyoruz. Insallah hepimizin sirasi gelecek canim benimAldim iki tane bugun bat. Ama cikmadi tek cizgi ..
Olsun beee... var mi yok mu diye yicene kendini tekrar ayaga kalkip yasamak gerek. Mutsuz olma sakinTest gelecegimden daha parlakbiliyordum olmadigini
Olsuuun hakkımızda hayırlısı yavrum demekki gene zamanı değilmiş bizim için önümüzdeki aya bomba gibi hazırlanıyoruz inşallah:)Test gelecegimden daha parlakbiliyordum olmadigini
Ikisi de yumurta icin olursa fazla olmasin. Cok gelisip kist falan olan okuyoruz ben cesaret edemem. Bebek ugruna aylarimi tedaviyle harcamak ne bileyim. Dengeleri bozmasınKızlar bende bu ay hem zeytinyağıyla beraber incir kürü ( yumurtaliklari gelistiriyomus eşin spermlerini hareketlendiriyomus) hemde çörek otu bal tarçın kurunu yapmak istiyorum. Bu ay ki planlairm bunlar inşallah. Birde ovulasyon testi kullanıp şırınga yöntemiyle spermleri içeriye göndermeyi dusunuyorum
Ikisini birden yapıp hamile olanları okudum az önce. Şimdi böyle doeyrek beni bi dusundurttun:) yoksa sadece inciri mi yapayımIkisi de yumurta icin olursa fazla olmasin. Cok gelisip kist falan olan okuyoruz ben cesaret edemem. Bebek ugruna aylarimi tedaviyle harcamak ne bileyim. Dengeleri bozmasın
Yok canım ne mutsuz olması bencillik Edip ısrarla isteyip rabbimden onun benim için hayırlı gördüğü şeye üzülüp durmicam sonra Allah korusun bana bir evlat verir al çok istedin ağladın zirladin derOlsun beee... var mi yok mu diye yicene kendini tekrar ayaga kalkip yasamak gerek. Mutsuz olma sakin
Kızlar bende bu ay hem zeytinyağıyla beraber incir kürü ( yumurtaliklari gelistiriyomus eşin spermlerini hareketlendiriyomus) hemde çörek otu bal tarçın kurunu yapmak istiyorum. Bu ay ki planlairm bunlar inşallah. Birde ovulasyon testi kullanıp şırınga yöntemiyle spermleri içeriye göndermeyi dusunuyorum
İnşallah kuzum hayırlı vakitte gelsin bebisim benimOlsuuun hakkımızda hayırlısı yavrum demekki gene zamanı değilmiş bizim için önümüzdeki aya bomba gibi hazırlanıyoruz inşallah:)
Vallahi cok guzel dua amiiin diyorumYok canım ne mutsuz olması bencillik Edip ısrarla isteyip rabbimden onun benim için hayırlı gördüğü şeye üzülüp durmicam sonra Allah korusun bana bir evlat verir al çok istedin ağladın zirladin derbosuna demiyorum evladim hayırlı güzel kaderli olsun geç olsun
Yok canım ya onu bi denemek istiyorum bu ay. Spermleri hızlı bi şekilde ileri atacağı için merak ediyorum tam ovu günümde inşallah hayırlısı bakalimBen şırınga olayını duydum ama. Bilemiyorım pek güvenilir bir yöntem değil kuzum ya. Çörek otu bal tarçın güzel bak. Ben kızımda soğam suyu yapmıştım mesela sonra iltihabım sıfırlanmıştı ve hamile kaldm sonraki ay. Onu da deneyim kızlar
Inşallah canım inşallahİnşallah kuzum hayırlı vakitte gelsin bebisim benim
Rabbim hepimize güzel kaderli evlatlar nasip etsinVallahi cok guzel dua amiiin diyorum
Inşallah canım inşallah