Benden önce 2000ci msj yazanın beşiz i olsun dedimHic bisey anlamadim
Öyle deme da olcak inşallah hepimizin .şansın bebisinle daha çok olsun kuzummAhaha kiz bende kismet olsa doğurmuş bezini temizliyor olurdum. Ama hamdolsun baska konularda şansım çok Allah bozmasin. Bu da nazarlik ahaha
Tesekkur ederim kuzum cocuklar buyudu damat bile var ve ben bebek istiyorum hala hos bunu esim adina yapiyorum..secersen cocuksuz boyle olur diyorum..klomene gelince faydasini gordum yada gormedim diyemiyorum..cunku ilk drum klomen verdi..ikinci dr klomeni ovulasyon gununde kesip duphaston verdi..klomenle cok yumurtladim..duphaston da onlari kiste cevirdi...sanirim yanlis tedavi oldu..hala adet goremiyorum bu iki hap yuzunden kii ben duzenli adet goren biriydim kistim yoktu sancim yoktu..herseyim altust oldu..adet gormeyince de iliskiler karambole oluyor gole maya calmaya calisiyoruz iste yaa tutarsa diyee...
2. DoguramadikOnceki sayfalarda 2000. Msj yazanin beşizleri olsun vs. Gecti konu. Ona niyet sana patladı 5 cocuk
Olacak tabi kiz evrene olmuyor diye msj gondermem ben. Inancim da tam tevekkul de ediyorum. Hem sporumu yapicam kafami dinlicem sonraa hazir bir sekilde baslicam 4 elle calismalara takiplere.Öyle deme da olcak inşallah hepimizin .şansın bebisinle daha çok olsun kuzumm
Ben 1 tane ardima koyamadim. Aman bazen diyorum ki ne dertler var insanlarda. Cocugu olup esiyle mutsuz diye kendini dusunmeden o sekilde yasayanlar var cevremde. Napsin sabir diyr diye. Anam ben bazen az sukrediyosun diyorum kendime ama aklima geldikce hamd şükür ederim hep. Size de dua ediyorum tum kizlara cocuk icin2. Doguramadik
Ayy canim rabbim gönlüne göre versin insallah, test almaya gidiyorum yapicamBen 1 tane ardima koyamadim. Aman bazen diyorum ki ne dertler var insanlarda. Cocugu olup esiyle mutsuz diye kendini dusunmeden o sekilde yasayanlar var cevremde. Napsin sabir diyr diye. Anam ben bazen az sukrediyosun diyorum kendime ama aklima geldikce hamd şükür ederim hep. Size de dua ediyorum tum kizlara cocuk icin
Ayy canim rabbim gönlüne göre versin insallah, test almaya gidiyorum yapicam
Seviyorum böyle enerji dolu insanları yaOlacak tabi kiz evrene olmuyor diye msj gondermem ben. Inancim da tam tevekkul de ediyorum. Hem sporumu yapicam kafami dinlicem sonraa hazir bir sekilde baslicam 4 elle calismalara takiplere.
Hoşgeldin kuzumNaber kızlaarr. Ben geldim.
Ay hadi İnşallah güzel haberler ver bizeAyy canim rabbim gönlüne göre versin insallah, test almaya gidiyorum yapicam
Sanmiyorum pek belim cok agridi evden cikar cikmazAy hadi İnşallah güzel haberler ver bize
Öyle olumsuz olma da aldın mı testSanmiyorum pek belim cok agridi evden cikar cikmaz
Hoşgeldin kuzum
Ovulasyon geliyor kuzum yani öyle msj geldi inşallah gelirHoşbuldum kuzumm.. Senin testler geliyor mu kesin bugün.
Ovulasyon geliyor kuzum yani öyle msj geldi inşallah gelir
Hadi bakalim gönülden gecen guzel dileklerimizi kabul etsin yaradanAyy canim rabbim gönlüne göre versin insallah, test almaya gidiyorum yapicam
Ayy sen bakma 2 3 ay yedim bitirdim kendimi. Sonra dedim ki yahu bu hayatta 1 gun bile degerli sen deli misin? Ne olmus suan cocugun yoksa ya da bir sure olmayacaksa. Kimse kimsenin ömrünü almiyor kimsenin nefesine ortak degilsin. Ki daha 27 yasinda boyle karalar baglayarak nereye kadar mutsuzluk cagiricam.Seviyorum böyle enerji dolu insanları ya