Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim folik asit bitti yarin yeni alicam. Ama suan kullandigimin icerigi b12 iyot d3 ve folik asit. Ben sadece folik asit olan bir hap istiyorum. Digerlerini dogal yolla daha cok aliyoruz folik asit depolanmiyor. Ne önerirsiniz bana?

Kizlar ben geldim ..bugun yine dr a gittim valla siyirdim artik..iyi haber dr biri kistin patlamis demisti bu ise basit kist dedi..ama henuz adet kapida gozukmuyor dedi.yine kan verdim.bakalim yarin sonuca dedi..ama mantar var dedi..anlamadim.kasintim yok koku yok sadece akinti var..stress yapar dedi..estrofem varmi aranizda kullanan yada kullanmis olan.endometriyumda az bir incelik vardi..okuduklarima gore gebelige bazen engelmis..estrofem verildi ama icini okuyunca korktum..fakat endometriyumu kalinlastiriyormus bilgisi olan varmi kizlar ?? Off off kafada deli sorular..

Kiz bana folik asit soylesene ya. Ama icerik sadece folik asit olan bir marka? Biliyo musun

Valla kuzum ben hiç kullanmadım ama infolic okuyorum her yerde
Bende neufolid kullanıyorum içeriği guzel kullanirsan onu alabilirsin. Ama uzun sure kullandim bide her gun icince diger ek vitaminleri cok aldi vucut. Asiri olsun istemiyorum tek folik bulayim dedim

Bende neufolid kullanıyorum içeriği guzel kullanirsan onu alabilirsin. Ama uzun sure kullandim bide her gun icince diger ek vitaminleri cok aldi vucut. Asiri olsun istemiyorum tek folik bulayim dedim
Bu gidişle senin bebiş süper zeka olacak bu kadar almak da iyi değil bence:KK70:biri şey demişti hiç unutmam çocuklarım çok akıllı demişti ama kadın ağlıyor niye ağlıyorsun diyince ben şimdiden zekasına yetişemiyorum napacagim derdi :cool:

Kızlar mrb aranızda sürekli sarı akıntısı olan var mı? Sürekli böyle günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum. Ultrasonla alttan bakıldığında bir şey çıkmadı . Gebeliğe acaba bu akıntı mı engel oluyor düşünmüyor değilim

Kızlar mrb aranızda sürekli sarı akıntısı olan var mı? Sürekli böyle günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum. Ultrasonla alttan bakıldığında bir şey çıkmadı . Gebeliğe acaba bu akıntı mı engel oluyor düşünmüyor değilim
Benimde var canım soğan kürü yaptigimdan beri gelmiyor ama galiba mantardan

Kizlar benim folik asit bitti yarin yeni alicam. Ama suan kullandigimin icerigi b12 iyot d3 ve folik asit. Ben sadece folik asit olan bir hap istiyorum. Digerlerini dogal yolla daha cok aliyoruz folik asit depolanmiyor. Ne önerirsiniz bana?
Folik 1 diye bi ilaç kullanıyorum bende 4 aydır.en son tahlil için dahiliye uzmanına gittim.2 günde 1 al fazla olmuş dedi.bebekde olmayınca

selamlar adete 1-2 gün var ovulasyon testim ekte, sizce gebelik var mıdrı
IMG_2905.JPG

X