- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
Yok canım ya onu bi denemek istiyorum bu ay. Spermleri hızlı bi şekilde ileri atacağı için merak ediyorum tam ovu günümde inşallah hayırlısı bakalim
Ssst kusmuyuz fistik?Neyse uzatmayalım kapansın konu
Yok bebybi ya ne kuslugu benim saman salevi gibi dir herşeyimSsst kusmuyuz fistik?
Kiz bana folik asit soylesene ya. Ama icerik sadece folik asit olan bir marka? Biliyo musunM MiyavKediKelebekcikk56 embytn diligecmisinsan00 - Pudra Pembe -
E Ebr111ipeek35 Elfesya35 Sseerraayy N Nurlana14 Delfin_ P Pelinimben B Balgozlu55 Sweet03 papatyakokankadin dombili_xl kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 A alsah beri35 Sem0510 Y yaprakali Gambol Blueangel34 @dileksed Sebepsonuc kızlar etiketlemiyi unuttuğum varsa onlarda listedeki bekleme ay sırası yanlış olanlar varmı yada eksik .bide gelin sohbet edelim
Valla kuzum ben hiç kullanmadım ama infolic okuyorum her yerdeKiz bana folik asit soylesene ya. Ama icerik sadece folik asit olan bir marka? Biliyo musun
Bende neufolid kullanıyorum içeriği guzel kullanirsan onu alabilirsin. Ama uzun sure kullandim bide her gun icince diger ek vitaminleri cok aldi vucut. Asiri olsun istemiyorum tek folik bulayim dedimValla kuzum ben hiç kullanmadım ama infolic okuyorum her yerde
Bu gidişle senin bebiş süper zeka olacak bu kadar almak da iyi değil benceBende neufolid kullanıyorum içeriği guzel kullanirsan onu alabilirsin. Ama uzun sure kullandim bide her gun icince diger ek vitaminleri cok aldi vucut. Asiri olsun istemiyorum tek folik bulayim dedim
Folbiol kuzum..esim eski ilacci..en iyisi en dogrusuKiz bana folik asit soylesene ya. Ama icerik sadece folik asit olan bir marka? Biliyo musun
Benimde var canım soğan kürü yaptigimdan beri gelmiyor ama galiba mantardanKızlar mrb aranızda sürekli sarı akıntısı olan var mı? Sürekli böyle günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum. Ultrasonla alttan bakıldığında bir şey çıkmadı . Gebeliğe acaba bu akıntı mı engel oluyor düşünmüyor değilim
Tatlım ben fazla bile söyledim daha bugün 13 ay oldu doğru benim ki teşekkür ederiz :)M MiyavKediKelebekcikk56 embytn diligecmisinsan00 - Pudra Pembe -
E Ebr111ipeek35 Elfesya35 Sseerraayy N Nurlana14 Delfin_ P Pelinimben B Balgozlu55 Sweet03 papatyakokankadin dombili_xl kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 A alsah beri35 Sem0510 Y yaprakali Gambol Blueangel34 @dileksed Sebepsonuc kızlar etiketlemiyi unuttuğum varsa onlarda listedeki bekleme ayi yanlışolanlar varmı yada eksik .bide gelin sohbet edelim
Bu arada uzuldum ya gebe olmamana inşallah önümüzde ki ayda kalırız canım benimBenimde var canım soğan kürü yaptigimdan beri gelmiyor ama galiba mantardan
Bir opucukte benden o zaman...Yok bebybi ya ne kuslugu benim saman salevi gibi dir herşeyim
Folik 1 diye bi ilaç kullanıyorum bende 4 aydır.en son tahlil için dahiliye uzmanına gittim.2 günde 1 al fazla olmuş dedi.bebekde olmayıncaKizlar benim folik asit bitti yarin yeni alicam. Ama suan kullandigimin icerigi b12 iyot d3 ve folik asit. Ben sadece folik asit olan bir hap istiyorum. Digerlerini dogal yolla daha cok aliyoruz folik asit depolanmiyor. Ne önerirsiniz bana?
selamlar adete 1-2 gün var ovulasyon testim ekte, sizce gebelik var mıdrıEki Görüntüle 2200064