Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sen bakma 2 3 ay yedim bitirdim kendimi. Sonra dedim ki yahu bu hayatta 1 gun bile degerli sen deli misin? Ne olmus suan cocugun yoksa ya da bir sure olmayacaksa. Kimse kimsenin ömrünü almiyor kimsenin nefesine ortak degilsin. Ki daha 27 yasinda boyle karalar baglayarak nereye kadar mutsuzluk cagiricam.
Bunlari dedim biraktim ipleri. Ama bi guzelim ki sorma kafam rahat.
Aynen valla uzulmezsek takmazsak zamanı gelince olacak :)

Selam kızlar ben geldimmmm nasılsınız.:KK54::KK54:
Ben çok yorgunum misafirlerim vardı gitti. Regl dönemim çok ağrılı geçti.Sancıdan bittim resmen solucan gibi kıvranadım.:mad::mad:
A.slm canım bide misafir agirlamissin ya kıyamam ben sana kii:KK68:

Huu kızlar nabersiniz :) çarşı pazar karışmış.. eee hamişlerden ne haber? Hamilelği netleşen oldu mu ?

Huu kızlar nabersiniz :) çarşı pazar karışmış.. eee hamişlerden ne haber? Hamilelği netleşen oldu mu ?

Ses çıkmıyor E Ebr111 den herhalde sevinçten bizi unuttun :KK70:

Aldim iki tane bugun bat. Ama cikmadi tek cizgi ..
Üzülme kuzum illaki vakti vardır zamanı vardır inşallah olacak hem bekle bakım daha adet görmedin sonucta
Olsun napalım misafir evin bereketidir.Sen nasılsın iyimisin canım :KK15::KK49:
Superim sabahtan beri kargo bekliyorum gözler gitti birkaç saatlik uykuylayim kargocuyu dovcem daha getirecek:KK34:

Test gelecegimden daha parlak :KK70:biliyordum olmadigini

Eklentiler

• InShot_20181022_171457648.jpg
    InShot_20181022_171457648.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 30
Gebelik testi canım oda ayrı dert sisteme girmemişler testi parasını kargocu almadı .şimdi birde adamları bul da parasını ödemek derdi basladi

Ya silik çizgi mi görüyorum ben acaba yoksa gözlerim alıştığı için hayalet çizgi mi :KK70:ışıkta da çeksene kuzum bi birdaha birdaha çek:KK34:

Ya silik çizgi mi görüyorum ben acaba yoksa gözlerim alıştığı için hayalet çizgi mi :KK70:ışıkta da çeksene kuzum bi birdaha birdaha çek:KK34:
Yok kuzum hiç çizgi telefonun fenerini tutup baktım hem olsa çıkardı kaç gün geçti alıştım artık ben

X