Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gümaydin kizlar...
Bugun ve yarin bat. Hafiften kasik agrim var. Bugun esimin dogum gunu..
Aslinda test yapsammi ? Cikarmi fikir verin..
Birde sabah idralimdan azicik bi kaba aldim test yaparkene olurmu?

Sagol tatlim..tesekkur ederim ..hormonlar sanirim iyi degilim pek..aslinda sen sakrak biriyim ama bu ara inisli cikisli...klomen ve duphaston kullandim ve uzun suredir adet olamadim..dr hatasi diyelim..bartinda yasiyorum cnm aslen izmirliyim.esim burada gorevli..7 aydir evliyim ..oncesinde ilk evliligimden 25 yas kizim 23 yas oglum var saka gibi :) esimin cocugu yok..rabbim dilerse bekliyorum ama dr olayini sadece kontrol amacli dusunuyirum artik ilac dusunmuyorum mahvoldumm..hsg istiyorum birde ..cunku dis gebelik ve dusuk gecmisim var..

Maşallah senin boy boy çocuklar varmış:) Klomenin faydasını görmedin sanırım benim doktor da başlayalım dedi ama gitmedim daha

Ben anlıyorum durumunuzu. Burda ki çoğu arkadaştan da küçüğüm ama beni itham ettiğiniz durum özellikle beni belirterek etmeniz gerçekten aşırı kırıcı bir durum .hani çoğuda diyordur biz muhabbet ediyoruz maydanoz oluyor diye her muhabbete atlıyorum ki herkes katılsın herkes içini döküp biraz mutlu olsun unutsun diye.ama birkaç gündür arasıra giriyorum oda zaten geceleri genelde . Mümkün olduğunca benim anladığım birşey se hemen yorumda yapıyorum ama ben ne HGS nede tüp bebek yada klomen kullandım anladığım birşey olsa yorum yaparım .genelde böyle yorumları okuyorum öğreniyorum .ama yorum yapmıyorum .samimiyetsiz davranmıyorum kimseye içimden geldiğince anlamaya kendimi onların yerine koymaya çalışıyorum çok Gülsemde benimde üzüldüğüm çok şey var .k.b ben hakimi helal etmiyorum dedim ama hak etmedim yazınızı .sonraki yorumda durumunuzu okuyunca bencillik yaptığımı bile düşündüm .keşke bana msj atsaydiniz ben hemen müdahale olur sorun bende ise de duzeltirdim
Ben anlıyorum durumunuzu. Burda ki çoğu arkadaştan da küçüğüm ama beni itham ettiğiniz durum özellikle beni belirterek etmeniz gerçekten aşırı kırıcı bir durum .hani çoğuda diyordur biz muhabbet ediyoruz maydanoz oluyor diye her muhabbete atlıyorum ki herkes katılsın herkes içini döküp biraz mutlu olsun unutsun diye.ama birkaç gündür arasıra giriyorum oda zaten geceleri genelde . Mümkün olduğunca benim anladığım birşey se hemen yorumda yapıyorum ama ben ne HGS nede tüp bebek yada klomen kullandım anladığım birşey olsa yorum yaparım .genelde böyle yorumları okuyorum öğreniyorum .ama yorum yapmıyorum .samimiyetsiz davranmıyorum kimseye içimden geldiğince anlamaya kendimi onların yerine koymaya çalışıyorum çok Gülsemde benimde üzüldüğüm çok şey var .k.b ben hakimi helal etmiyorum dedim ama hak etmedim yazınızı .sonraki yorumda durumunuzu okuyunca bencillik yaptığımı bile düşündüm .keşke bana msj atsaydiniz ben hemen müdahale olur sorun bende ise de duzeltirdim
canim ben kotu anlasilacagimi bilemedim ozellikle sen tarafindan..dedigim gibi cok hasassim bu ara alindim tuhaf bir sekilde..neyse inan aslinda tartismaya bile gerek olmayan bir konu..ben seni kirdiysam ozur dilerim..ben de tup bebekten mesela hic anlamam o yorumlara girmem..ama iste bende maydonozmu oldum acaba dedim senin tabirinle..yaa dedigim gibi hasasslik alinganlik hepsi pik...umarim konu kapanmistir..ben daha cok gece 12 den sonra giriyorum cunku acikogretim sinavlarim var bu yastan sonra ders calisiyorum..bu konu da bayagi stresse soktu..halim komedi filmi gibi..15 yasgibi ruyalarimda sinava gec kaliyorum ve kabuslar yasamaya basladim..yillardir icimde kalanlari siraya koydum yas 43 ama ruh 17 gibi kosturuyor..bende hic birsey icin gec degildir diyerek devam ediyorum...neyse ben seni uzmek istemedim..beni de anlayabilecegini dusunuyorum..baris cubugu uzatiyorum :)

Maşallah senin boy boy çocuklar varmış:) Klomenin faydasını görmedin sanırım benim doktor da başlayalım dedi ama gitmedim daha
Tesekkur ederim kuzum cocuklar buyudu damat bile var ve ben bebek istiyorum hala hos bunu esim adina yapiyorum..secersen cocuksuz boyle olur diyorum..klomene gelince faydasini gordum yada gormedim diyemiyorum..cunku ilk drum klomen verdi..ikinci dr klomeni ovulasyon gununde kesip duphaston verdi..klomenle cok yumurtladim..duphaston da onlari kiste cevirdi...sanirim yanlis tedavi oldu..hala adet goremiyorum bu iki hap yuzunden kii ben duzenli adet goren biriydim kistim yoktu sancim yoktu..herseyim altust oldu..adet gormeyince de iliskiler karambole oluyor gole maya calmaya calisiyoruz iste yaa tutarsa diyee...

Gümaydin kizlar...
Bugun ve yarin bat. Hafiften kasik agrim var. Bugun esimin dogum gunu..
Aslinda test yapsammi ? Cikarmi fikir verin..
Birde sabah idralimdan azicik bi kaba aldim test yaparkene olurmu?
Canim ins kalbine gore olsun..ama bence cok erken inan bana..bekle regl en az 1 hafta gecsin...nice yillariniz olsun

Aman ikiz olsa isterdim o cok olur :KK70:
6 gun kaldi hic bisey yok bat ile ilgili ama 2 3 gune baslar.
Benimde 4 tane ovu testim kaldi yeter mi diyorum alsam mi yeni diyorum ne bileyim
Ya da bu ay 3 tane yaptim pik gormedim canim istemedi bıraktım. Iyice takip işinden uzaklaşıyorum. Bakalim nolacak. Senin gecikmen mi var bat mi bekliyorsun? Herkes test yap diyodu dedim bebis var heralde
Baya bir gecikti kuzum valla sen tam 1999 msj yazmışsın kısmet sana degil:KK70:

canim ben kotu anlasilacagimi bilemedim ozellikle sen tarafindan..dedigim gibi cok hasassim bu ara alindim tuhaf bir sekilde..neyse inan aslinda tartismaya bile gerek olmayan bir konu..ben seni kirdiysam ozur dilerim..ben de tup bebekten mesela hic anlamam o yorumlara girmem..ama iste bende maydonozmu oldum acaba dedim senin tabirinle..yaa dedigim gibi hasasslik alinganlik hepsi pik...umarim konu kapanmistir..ben daha cok gece 12 den sonra giriyorum cunku acikogretim sinavlarim var bu yastan sonra ders calisiyorum..bu konu da bayagi stresse soktu..halim komedi filmi gibi..15 yasgibi ruyalarimda sinava gec kaliyorum ve kabuslar yasamaya basladim..yillardir icimde kalanlari siraya koydum yas 43 ama ruh 17 gibi kosturuyor..bende hic birsey icin gec degildir diyerek devam ediyorum...neyse ben seni uzmek istemedim..beni de anlayabilecegini dusunuyorum..baris cubugu uzatiyorum :)
Neyse uzatmayalım kapansın konu

X