- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Hangi siteden aldın canimValla bende cok bilmiyorum benim sipariş ettiğim sitede 11 lik test vardı onu aldım .çift çizgi olunca 24 saat içinde yumurta çatmıyormuş spermde rahme ulaşması bir buçuk saat felan mis kuzum okuduğum kadarıyla. Zaten sperm 3 gün yaşıyor vücutta .burda anlatılanları okuyorum şimdi yanlış bildiğim birşey varmi diye
Msj atıyorum kuzum burda site marka felan reklama giriyor galibaHangi siteden aldın canim
Ben 11 adet aldım 21 tl ye resmen kapıda ödemeli diye kazıkladıkAlacaksın canım ben o zaman 25 tane falan almıştım internetten getir eczanelerde pahalıya geliyor
Geldmm canımmEtiketlemicem dedim ama kimse gelmiyor bildirim gitmeyince de@MiyavKedi - Pudra Pembe - [/USER] Sseerraayy Elfesya35 @elif382 E Ebr111 embytn
B Balgozlu55papatyakokankadin beri35 Sweet03 nerelerdesiniz kizlar
Bende aldımm çarşamba gelir heralde haftasonu olunca kargoya verilmedi daha 30 lu aldımm her gün yapmayı düşnüyorum gebelik gibi ilk idrarla olmuyomul herakde bilginiz var mıBen 11 adet aldım 21 tl ye resmen kapıda ödemeli diye kazıkladıkyeter mi canım 11 tane
Hoşgeldin canım bilmiyordum ben ilk idrarda yapılmadığı:)) yarım geliyor benim test gelsin bat tan sonra hemen baslicamBende aldımm çarşamba gelir heralde haftasonu olunca kargoya verilmedi daha 30 lu aldımm her gün yapmayı düşnüyorum gebelik gibi ilk idrarla olmuyomul herakde bilginiz var mı
Gitti gidiyor dan laboquik almıştım ben güvenilir sağlamdı hepsi bir sıkıntı olmadi25 çok değil mi ya :) peki güvenilir bildiğin site var mı canım
selam canim..kirildigini gordum ama niyetim kirmak asla degildi..oncelikle bunu bilmeni istiyorum..sen gibi siz gibi cok cok hassas donemlerden geciyorum bende..ama yinede boyle bir donemdeyim diye kimseyi uzemem uzmem...hakkini helal etmedigini yazmissin..bu bence agir olmus..neyse dilerim helal edersin cunku bu da beni uzdu ben zaten yeni uyeydim..derdimi paylasmak adina yasadigim sehirde kimsem yok..sosyal biriyken asiri derecede kapattim kendimi burada...bu foruma misafir olarak sadece okuyordum..hosuma gitti yazismalariniz 2 yil sonra ilk defa kayit oldum sirf senin actigin konu icin..ve benimde derdim vardi..ve beni tanimayan benimde tanimadigim insanlarla konusmak yada paylasmak istedim hepsi buuu...neyse ben umarim aklamisimdir kendimi...nurlana14 sana da tesekkur ederim tatlim hakkimdaki guzel dusuncelerin icin...Şuan hakkıma giriyorsunuz ve hakkımı helal etmiyorum size .ben birkaç gündür girmiyorum ve girdiğim saatler belli siz o saatte yazmayınız diye beni niye zan altında bırakıyorsunuz ve ayrıca dün ben sizi etiketledim arayıp yorumlardan bularak maalesef herkesin kullanıcı adını bilmiyorum .eğer yanlış düşünüyorsam spam layin bir iki gün giremem ama kul hakkı kolay ödenmez .buraya yeni gelen kullanıcılar hakkimda ne düşünecek hiç düşünüyor musunuz ? Topik açmış ama bir kaç kişi arasında konuşuyor diyecek . Hani baştan okuyun diyeceğim onca msj fark edersiniz ki ben üç kişi arasında konuşurken bile maydanoz oluyorum hemen . Zaten buradaki arkadaşlar hemen alıyor insanı arasına k.b ama ben bu konularda çok hassasim
Hoşgeldin canım yanlış ifadeler yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi sende haklısınselam canim..kirildigini gordum ama niyetim kirmak asla degildi..oncelikle bunu bilmeni istiyorum..sen gibi siz gibi cok cok hassas donemlerden geciyorum bende..ama yinede boyle bir donemdeyim diye kimseyi uzemem uzmem...hakkini helal etmedigini yazmissin..bu bence agir olmus..neyse dilerim helal edersin cunku bu da beni uzdu ben zaten yeni uyeydim..derdimi paylasmak adina yasadigim sehirde kimsem yok..sosyal biriyken asiri derecede kapattim kendimi burada...bu foruma misafir olarak sadece okuyordum..hosuma gitti yazismalariniz 2 yil sonra ilk defa kayit oldum sirf senin actigin konu icin..ve benimde derdim vardi..ve beni tanimayan benimde tanimadigim insanlarla konusmak yada paylasmak istedim hepsi buuu...neyse ben umarim aklamisimdir kendimi...nurlana14 sana da tesekkur ederim tatlim hakkimdaki guzel dusuncelerin icin...
Hepimiz duygusal zamanlardan geçiyoruz bu çok zor bir durum o yüzden anlıyorum Allah güzel yüzlerimizi hep güldürsün ıyi düşünelim ıyi olsun inşallah canısı ee sen nasılsın nerde yaşıyorsun ne kadar oldu evleneli ne zamandır çocuk istiyorsunBirde bazi kizlar da birkac gundur giremedigi icin yazamadigini yazmis...kizlar giremediginizi tahmin ediyorum lutfen sizlere bu sekilde hisettirdiysem de uzgunum..anlatmak istedigim bu degildi...hepiniz sagolun ..sanirim benimde ayarlarim biraz kacti...
Canım bende ilk defa bu konuda böyle bir sohbet ortamım olduğu için cok sevinmiştim hemen sohbet ettiler benimlede konustular diye denk gelme meselesidir haftaiçi daha aktif oluyorlar sen 3 gündür yazıyorsun sanırım haftasonuna denk geldiBirde bazi kizlar da birkac gundur giremedigi icin yazamadigini yazmis...kizlar giremediginizi tahmin ediyorum lutfen sizlere bu sekilde hisettirdiysem de uzgunum..anlatmak istedigim bu degildi...hepiniz sagolun ..sanirim benimde ayarlarim biraz kacti...
Canım bende ilk defa bu konuda böyle bir sohbet ortamım olduğu için cok sevinmiştim hemen sohbet ettiler benimlede konustular diye denk gelme meselesidir haftaiçi daha aktif oluyorlar sen 3 gündür yazıyorsun sanırım haftasonuna denk geldi
öyle düşünme... hepimiz aynı amaç için burdayız sohbet edip rahatlıyoruz yaşantımızda arkadaşlarımızla bile konusamadıklarımızı burda birbirimizle konusuyoruz kırılmaya kırmaya değmez
Hepimiz duygusal zamanlardan geçiyoruz bu çok zor bir durum o yüzden anlıyorum Allah güzel yüzlerimizi hep güldürsün ıyi düşünelim ıyi olsun inşallah canısı ee sen nasılsın nerde yaşıyorsun ne kadar oldu evleneli ne zamandır çocuk istiyorsun
Sagol tatlim..tesekkur ederim ..hormonlar sanirim iyi degilim pek..aslinda sen sakrak biriyim ama bu ara inisli cikisli...klomen ve duphaston kullandim ve uzun suredir adet olamadim..dr hatasi diyelim..bartinda yasiyorum cnm aslen izmirliyim.esim burada gorevli..7 aydir evliyim ..oncesinde ilk evliligimden 25 yas kizim 23 yas oglum var saka gibi :) esimin cocugu yok..rabbim dilerse bekliyorum ama dr olayini sadece kontrol amacli dusunuyirum artik ilac dusunmuyorum mahvoldumm..hsg istiyorum birde ..cunku dis gebelik ve dusuk gecmisim var..Hepimiz duygusal zamanlardan geçiyoruz bu çok zor bir durum o yüzden anlıyorum Allah güzel yüzlerimizi hep güldürsün ıyi düşünelim ıyi olsun inşallah canısı ee sen nasılsın nerde yaşıyorsun ne kadar oldu evleneli ne zamandır çocuk istiyorsun
Tatlim benim ben alinganlik yapacak yada birini kiracak bir karekter degilim sanirim benimki hormonal bir cokus ...bugun okuyunca uzuldum nurlana14 ve uzaygrn in yazilarini..beni bu arada bu hormonlarim yonetmeye basladi vallahi yaa olmadigim biri gibi duruyorum...Canım bende ilk defa bu konuda böyle bir sohbet ortamım olduğu için cok sevinmiştim hemen sohbet ettiler benimlede konustular diye denk gelme meselesidir haftaiçi daha aktif oluyorlar sen 3 gündür yazıyorsun sanırım haftasonuna denk geldi
öyle düşünme... hepimiz aynı amaç için burdayız sohbet edip rahatlıyoruz yaşantımızda arkadaşlarımızla bile konusamadıklarımızı burda birbirimizle konusuyoruz kırılmaya kırmaya değmez
Olur öyle şeyler .. hassas zamanına gelmiştirTatlim benim ben alinganlik yapacak yada birini kiracak bir karekter degilim sanirim benimki hormonal bir cokus ...bugun okuyunca uzuldum nurlana14 ve uzaygrn in yazilarini..beni bu arada bu hormonlarim yonetmeye basladi vallahi yaa olmadigim biri gibi duruyorum...
Ben anlıyorum durumunuzu. Burda ki çoğu arkadaştan da küçüğüm ama beni itham ettiğiniz durum özellikle beni belirterek etmeniz gerçekten aşırı kırıcı bir durum .hani çoğuda diyordur biz muhabbet ediyoruz maydanoz oluyor diye her muhabbete atlıyorum ki herkes katılsın herkes içini döküp biraz mutlu olsun unutsun diye.ama birkaç gündür arasıra giriyorum oda zaten geceleri genelde . Mümkün olduğunca benim anladığım birşey se hemen yorumda yapıyorum ama ben ne HGS nede tüp bebek yada klomen kullandım anladığım birşey olsa yorum yaparım .genelde böyle yorumları okuyorum öğreniyorum .ama yorum yapmıyorum .samimiyetsiz davranmıyorum kimseye içimden geldiğince anlamaya kendimi onların yerine koymaya çalışıyorum çok Gülsemde benimde üzüldüğüm çok şey var .k.b ben hakimi helal etmiyorum dedim ama hak etmedim yazınızı .sonraki yorumda durumunuzu okuyunca bencillik yaptığımı bile düşündüm .keşke bana msj atsaydiniz ben hemen müdahale olur sorun bende ise de duzeltirdimTatlim benim ben alinganlik yapacak yada birini kiracak bir karekter degilim sanirim benimki hormonal bir cokus ...bugun okuyunca uzuldum nurlana14 ve uzaygrn in yazilarini..beni bu arada bu hormonlarim yonetmeye basladi vallahi yaa olmadigim biri gibi duruyorum...
Aman ikiz olsa isterdim o cok olurGünaydın kızlar.hic uyuyamadım ben .bugün kargo da geliyor nasıl uyanık duracagim hiç bilmiyorumheycanliyim testtim geliyorrr siz ne yaptınız kaç gündür konuşamıyoruz özellikle bat a az kalan ve gebelik belirtileri gösteren arkadaslarr hayırdır bizede mi soylemiceniz nazar değer diye bu arada 2000ci msj 2 mesaj kaldı kim beşiz doğurmak istiyor hı hı