- 5 Ekim 2016
- 110
- 63
- 40
Kullandınız mı iyi geldi mi?geçmiş olsunMer
Merhaba
Ben de 3 aydir bu sorunla karsi karsiyayim. Doktorun borik asit icerikli vaginol dus verdi ancak yeterli olacak mi emin degilim. Borik asit olarak ne aldiniz ? Ben de deneyecegim. Simdiden tesekkurler
Yapmayın iyice enfeksiyon tahriş edersiniz sakın.Psikolojinizi bozar iyiceTamponu sirkeyle islatip icine yerlestirdim orda da 3 dk lik bir yanma suresi oldu suyla damitmadim ben artik o kadar biktimki canimin yanmasi da onemsiz umarim kurtulurum ve deneyimimi her adamayla yazarim.Ilac almicam cunku kac tame ilac ictim bilmiyorum dudaklarim bile kurudu bu illetten kurtulamadim o yuzden alternatif yontemler denen o yontemlere daha cok guveniyorum sarimsak yerlestirmek bende ise yaramadi bkalim sirke ile temizleme ve ertesi gunu borik asit kapsulu yarayacakmi s
merhaba ben kurtuldum bundan düzenli olarak nbl gynobiotic kullanıyorum, ilaç değil antibiyotikten ölen bakterilerimi yerine gönderen bir yararlı bakteri deposu sanırım 15. kutum 3.kutudan itibaren tamamen kurtuldumYapmayın iyice enfeksiyon tahriş edersiniz sakın.Psikolojinizi bozar iyice
Ben onu 2 kutu kullandım ilaçlarla bende işe yaramadı ya demek sizin Kronik miydi baska bisey kullanmadınız mımerhaba ben kurtuldum bundan düzenli olarak nbl gynobiotic kullanıyorum, ilaç değil antibiyotikten ölen bakterilerimi yerine gönderen bir yararlı bakteri deposu sanırım 15. kutum 3.kutudan itibaren tamamen kurtuldum
Sizin demi kronikKonuyu açalı 1 seneyi geçmiş konu sahibi mantar probleminiz ne durumda.? Bi daha tekrarladı mı, borik asit işe yaradı mı?
Ben yaklaşık 3 sene bu belayla boğuştum aynı şekilde kullanmadığım ilaç ,fitil kalmadı... cinsel hayat zaten bitikti..artık 3 senenin sonunda bıraktım ilaçları falan. Çünkü artık işe yaramıyordu... Geçen 2019 şubat ayından beri falan kendiliğinden düzelmeye başladı yani şubattan beri falan sadece bi kaç kere oldum... hala tam olarak düzelmedi ama eskiye göre büyük iyileşme var.. temiz tutmaya çalışıyorum. Özellikle büyük tuvaletten sonra temizliğimi tam yapmaya çalışıyorum.. onun dışında bi şey yapmıyorumSizin demi kronik
Poff gercekten çok geçmiş olsun.Bende 15 gün önce kriyoterapi ve koter gördüm.şimdi yüzde 1 lik borik asit yapıyorum.Flora düzenleyici bide.sizin belki ilaçları tamamen bırakınca floranız düzelmeye baslamıstır ama yılda hala 3 kez olmakta kötü.Ben yaklaşık 3 sene bu belayla boğuştum aynı şekilde kullanmadığım ilaç ,fitil kalmadı... cinsel hayat zaten bitikti..artık 3 senenin sonunda bıraktım ilaçları falan. Çünkü artık işe yaramıyordu... Geçen 2019 şubat ayından beri falan kendiliğinden düzelmeye başladı yani şubattan beri falan sadece bi kaç kere oldum... hala tam olarak düzelmedi ama eskiye göre büyük iyileşme var.. temiz tutmaya çalışıyorum. Özellikle büyük tuvaletten sonra temizliğimi tam yapmaya çalışıyorum.. onun dışında bi şey yapmıyorum
Bende elma sirkesini basmistim orama o da cok ise yariýorMer
Merhaba
Ben de 3 aydir bu sorunla karsi karsiyayim. Doktorun borik asit icerikli vaginol dus verdi ancak yeterli olacak mi emin degilim. Borik asit olarak ne aldiniz ? Ben de deneyecegim. Simdiden tesekkurler
Bende elma sirkesini basmistim orama o da cok ise yariýor
Kültür ve smear testi yaptırmadınız mı hiç? Bu kadar sık tekrar ediyorsa detaylı baktırın mutlaka bazen başka bi bakteri mantara sebep olabiliyorArkadaşlr bende tekrar başldı son 3 aydır çok ağır geçiyor sürekli hap alıyorum hatta o ikili hapların 12lisi varmış ama 1 hafta sonra tekrar hap almazsam artarak devaö ediyor kendim temizleyip pansuman yapıyorum ama yine yine yine oluyor temizlik anlmında herşeyi yapıyorum ana iç floranın kendisinin savaşması lazım ben baktın Şeker olabilir mi diyen var özel kadın doğuma giden var mı
Kasinan bolgeme canim disina ici icin bana dr etkili bir fitil vermişti ama o fitil cok ise yariyor kasintisi beni mahvediyordu hala mesela ped koymam gerekiyor o zaman bile hafif kasintim olur ve ben adetken disari cikmiyorum oed koymamak icin cok hassasim külotlarıutulemezsem kasinirin hemen yani bikkinlik veren bir sey bu mantat ve de brnmki hormonlarim dalgalninca olusuyor sebebi bu bence sizde hormonlariniza baktirin hanimlar dr a sorun ben adet oncesi olurum oyle ve hamis oluncaIcine mi ? Siringayla vs.
Kasinan bolgeme canim disina ici icin bana dr etkili bir fitil vermişti ama o fitil cok ise yariyor kasintisi beni mahvediyordu hala mesela ped koymam gerekiyor o zaman bile hafif kasintim olur ve ben adetken disari cikmiyorum oed koymamak icin cok hassasim külotlarıutulemezsem kasinirin hemen yani bikkinlik veren bir sey bu mantat ve de brnmki hormonlarim dalgalninca olusuyor sebebi bu bence sizde hormonlariniza baktirin hanimlar dr a sorun ben adet oncesi olurum oyle ve hamis olunca
Kültür ve smear testi yaptırmadınız mı hiç? Bu kadar sık tekrar ediyorsa detaylı baktırın mutlaka bazen başka bi bakteri mantara sebep olabiliyor
[/QUOTE ben bir de diyeti var onu yaptim asla sekerli bir sey yemedim o dönemsekeri cayda bile kestim hemde o kadar ekmek kestim sebze yedim hep evde yogurt yaptim hem sabah ogle aksam 1 er kase ev togurt yedim hem yogurdu orama surdum icindeki canlilar mantari oldururmimus bol bol evinizde yapin yogurdu yiyin
Hayır yaptırmadım kadın doğumdan mı randevu alarak baktırılıyor ben defalarca da gittim doktor bakmıyor mu ya ben hasta olarak forum olmasa nerden bilicem bunu meselaKültür ve smear testi yaptırmadınız mı hiç? Bu kadar sık tekrar ediyorsa detaylı baktırın mutlaka bazen başka bi bakteri mantara sebep olabiliyor
Evet kadın doğumdan randevu alıp baktırıcaksınız bence iyi bi doktor bulup gidin baktırın bunlaraHayır yaptırmadım kadın doğumdan mı randevu alarak baktırılıyor ben defalarca da gittim doktor bakmıyor mu ya ben hasta olarak forum olmasa nerden bilicem bunu mesela