Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Mer

Merhaba
Ben de 3 aydir bu sorunla karsi karsiyayim. Doktorun borik asit icerikli vaginol dus verdi ancak yeterli olacak mi emin degilim. Borik asit olarak ne aldiniz ? Ben de deneyecegim. Simdiden tesekkurler
Kullandınız mı iyi geldi mi?geçmiş olsun

Yapmayın iyice enfeksiyon tahriş edersiniz sakın.Psikolojinizi bozar iyice

Bende yara dondurma işlemşnden sonra 2 hafta geçti borik aside basladım bugün sıvı halde içime püskürtüyorum vagi flora kullanıyorum.Bakalım nolucak

Yapmayın iyice enfeksiyon tahriş edersiniz sakın.Psikolojinizi bozar iyice
merhaba ben kurtuldum bundan düzenli olarak nbl gynobiotic kullanıyorum, ilaç değil antibiyotikten ölen bakterilerimi yerine gönderen bir yararlı bakteri deposu sanırım 15. kutum 3.kutudan itibaren tamamen kurtuldum

merhaba ben kurtuldum bundan düzenli olarak nbl gynobiotic kullanıyorum, ilaç değil antibiyotikten ölen bakterilerimi yerine gönderen bir yararlı bakteri deposu sanırım 15. kutum 3.kutudan itibaren tamamen kurtuldum
Ben onu 2 kutu kullandım ilaçlarla bende işe yaramadı ya demek sizin Kronik miydi baska bisey kullanmadınız mı

Sizin demi kronik
Ben yaklaşık 3 sene bu belayla boğuştum aynı şekilde kullanmadığım ilaç ,fitil kalmadı... cinsel hayat zaten bitikti..artık 3 senenin sonunda bıraktım ilaçları falan. Çünkü artık işe yaramıyordu... Geçen 2019 şubat ayından beri falan kendiliğinden düzelmeye başladı yani şubattan beri falan sadece bi kaç kere oldum... hala tam olarak düzelmedi ama eskiye göre büyük iyileşme var.. temiz tutmaya çalışıyorum. Özellikle büyük tuvaletten sonra temizliğimi tam yapmaya çalışıyorum.. onun dışında bi şey yapmıyorum

Poff gercekten çok geçmiş olsun.Bende 15 gün önce kriyoterapi ve koter gördüm.şimdi yüzde 1 lik borik asit yapıyorum.Flora düzenleyici bide.sizin belki ilaçları tamamen bırakınca floranız düzelmeye baslamıstır ama yılda hala 3 kez olmakta kötü.ne diyim umarım bunum bi çözümü çıkar

borik asitleri kendiniz mi yapıyorsunuz ? ben eczaneden hazır yapılmış fitiller olarak alıyorum. Kaç mg var içinde bilmiyorum ama pahalıya mal oluyor epey. Bir fitil 10 tl. Ben de 14 ya da 21 tane alıyorum. Kullandığım zaman çok iyi ama adet bittikten sonra yeniden başlıyor bende :/ ve 3 kez 21 günlük borik asit kullandım..demekki 6 ay boyunca haftada 2 3 kez kullanmaya devam etmem gerekiyor :/ peki bunun bir zararı var mı bir bilginiz var mı acaba

Mer

Merhaba
Ben de 3 aydir bu sorunla karsi karsiyayim. Doktorun borik asit icerikli vaginol dus verdi ancak yeterli olacak mi emin degilim. Borik asit olarak ne aldiniz ? Ben de deneyecegim. Simdiden tesekkurler
Bende elma sirkesini basmistim orama o da cok ise yariýor

Arkadaşlr bende tekrar başldı son 3 aydır çok ağır geçiyor sürekli hap alıyorum hatta o ikili hapların 12lisi varmış ama 1 hafta sonra tekrar hap almazsam artarak devaö ediyor kendim temizleyip pansuman yapıyorum ama yine yine yine oluyor temizlik anlmında herşeyi yapıyorum ana iç floranın kendisinin savaşması lazım ben baktın Şeker olabilir mi diyen var özel kadın doğuma giden var mı

Kültür ve smear testi yaptırmadınız mı hiç? Bu kadar sık tekrar ediyorsa detaylı baktırın mutlaka bazen başka bi bakteri mantara sebep olabiliyor

Icine mi ? Siringayla vs.
Kasinan bolgeme canim disina ici icin bana dr etkili bir fitil vermişti ama o fitil cok ise yariyor kasintisi beni mahvediyordu hala mesela ped koymam gerekiyor o zaman bile hafif kasintim olur ve ben adetken disari cikmiyorum oed koymamak icin cok hassasim külotlarıutulemezsem kasinirin hemen yani bikkinlik veren bir sey bu mantat ve de brnmki hormonlarim dalgalninca olusuyor sebebi bu bence sizde hormonlariniza baktirin hanimlar dr a sorun ben adet oncesi olurum oyle ve hamis olunca

Arkadaslar surekli tekrarlayan mantar, ki siz kisa surelerden bahsediyorsunuz benimkisi neredeyse ergenligimden beri boyle, yeme icme aliskanliklari ve bagisiklik sistemi ile ilgili..ve is bagirsaklara dayaniyor..oyuzden candida diyetini tamamen hayata gecirmedikten sonra maalesef zor :/

Kültür ve smear testi yaptırmadınız mı hiç? Bu kadar sık tekrar ediyorsa detaylı baktırın mutlaka bazen başka bi bakteri mantara sebep olabiliyor
Hayır yaptırmadım kadın doğumdan mı randevu alarak baktırılıyor ben defalarca da gittim doktor bakmıyor mu ya ben hasta olarak forum olmasa nerden bilicem bunu mesela

Hayır yaptırmadım kadın doğumdan mı randevu alarak baktırılıyor ben defalarca da gittim doktor bakmıyor mu ya ben hasta olarak forum olmasa nerden bilicem bunu mesela
Evet kadın doğumdan randevu alıp baktırıcaksınız bence iyi bi doktor bulup gidin baktırın bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…