Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Hepsiburada var bende bu gün aldım bakalım be olacak inş biter bende de iki yıldır var şeker tetikliyor benimkini bakalım borik asit işe faydalı olacakmı. Doktorların verdiği hiç birşey fayda etmiyor tekrar başlıyor eşimle ilişki yaşamaktan çekiniyorum hayırlısı inş bakalım ne olacak

merhaba suan ne durumdasınız acaba.gynoflor ben de kullandım ama uzun surelı kullanmadım yani bir kutu bitince diger kutuyu almadım. siz sureklı her gun mu kullandınız kaç ay surdu bu kullanım

Benim yıllardır olan mantar şikayetim bu şekilde çözülmüştü,doktorumun önerisiyle ki Allah razı olsun piyasada kullanmadığım ilaç probiyotik kalmamıştı.Umarım sizinde sonlanmıştır.

arkadaşlar ben bıraktım tüm fitilleri ilaçları neredeyse 1 aya yakın zamandır. takviyeler vs kullanıyorum. ve ciddi manada azaldı mantar durumum şükür. regl dönemim bitince acayip çok ve yoğun akıntı başlardı, şimdi biteli 10 gün oldu ve mantarım azaldı bayağı. bazen günde 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum. normalde ben günde 10 kez değiştirirdim, o şekilde çoktu benim yıllardır. fitil kullandığım zamanlar bile bu kadar temiz olmuyordum. ama beslenmeme dikkat etmediğim an, şekerli hamurlu gıdalar vs tekrar başlıyor. beslenme de çok önemli

Çok geçmiş olsun doktorunuz kimdi

Merhabalar çok geçmiş olsun doktorunuz kimdi

Canım borik asitle geçti mantarım demişsin bende kullanacağım tamamen bitti mi acaba

Yanlış anlamayın karışmakta istemem ama buraya bu kadar detaylı anlattıysanız. Toplumsal bilinç adına sizve diğer kadınlarda bilmelidir ki..
KRONİK MANTAR enfeksiyonu çok eşlilikten ötürü oluşur..
Eşiniz çok eşlilikten vazgeçmediği ve kendisi de tedavi olmadığı sürece sürekli tekrar eder..
Eczaneler zaten borik adit ovülü yapıyor.. Eczaneden de temin edebilirsiniz.
Ama önce eşiniz ile ilgili olan meseleyi çözün..
Maalesef erkekler inkar ediyor kadınlar enfeksiyondan ölüyor..

Yanlız şunu belirteyim eşim Dr gitti ürolojiye ve hiç bir hastalık çıkmadı Dr sorun sizde dedi ve ben eşimle 2 aydır birliktelik yaşamadım geçmesi gerekmiyor mu bu hastalığın şuan adet dönemindeyim hala eşimle ile birlikte olmayacağım iyileşmediğim sürece oda anlayışla karşılıyor

Ben neredeyse bir yıldır cinsel iliskiye girmedim ve sorundan gectim bir yılı yıllardır kurtulamıyorum. Ergenlige girdigim zamandan beri uğraşıyorum. Hic bir zaman akıntısız olmadım. Annem de benim gibiymis, menopoza girdi rahatladı. Eşli tedavi önemli evet ama tahliller tertemiz çıkıyor sorun devam ediyor. Ya da bakirelerde de kronik mantar olabiliyor. Direkt eşinizle ilgili meseleyi çözün demek de, başına gelmemiş kişinin yorumu oluyor....

Bakirelerde durum çok ayrı…
Bende yazın havuzdan kaptım ve 1 yıldan fazla uğraştım..
Ama evlilerle bekarların yaşadıkları çok farklı..
Sizde sönme dönemleri oluyor, temizlik hassasiyetinize göre zaman zaman alevleniyor…
Yurtta kalmak ortak makina kullanmak da çok etkiliyor…
Bu arada annenizde veya evinizde bu şekilde biri varsa ve aynı banyo eşyaların beraber yıkanması gene durumu kronikleştirir…
Evlilerde durum çok daha farklı…
Eşili tedavi gerekiyor.. Eşi tedavi olsa dahi çok eşlilik devam ettiği sürece devam ediyor..

Gençler eşle ilgisi yok bu durumun Allah aşkına ya . Daha doğrusu çok eşlilikle alakası yok . Flora bozulunca mantar olabiliyor işte . Virüs gibi değil bu illa cinsel bulaşıkla geçsin . Bahsettiğim canditon da borik asit fitili bu arada . Piyasadaki tek borik asit fitili . Vallahi çok oldu uğraşıyorum bu dertle . Bir tek borik asit iyi geldi bana . Ama bence her adetten sonra bir süre kullanmak lazım . Adet olduktan sonra flora tekrardan bozuluyor hop sil baştan

Çok güzel bir cevap yazmışsın canım ellerine sağlık bilmeyen konuşuyor işte

Aynen öyle cnm fiyatı nedir acaba bu fitilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…