Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Evet maalesef. Regl olduktan sonra başa sarıyor. Cok yorucu.. Siz her regl döneminden sonra borik asite devam mı ediyorsunuz bir kaç gün

Ben devam etmedim . Ben vagiflorarapid kullanıyorum artım adetlerden sonra . Ama son adetten sonra işe yaramadı . Bende canditon aldım tekrardan . Toparladıktan sonra tekrar vagiflora Rapid’i kullanırım

Yani hangi insan banyoda ortak esya kullanır ki?? Tabii ki öyle bi sey yapmiyorum. Sizin söyledikleriniz cok afaki. Bakın 1 yil ugrasmissiniz, Allah bi daha yasatmasin. Biz burada yillardir ugrasan, her türlü seyi deneyen, tüm detaylara vakıf kisilerden bahsediyoruz. Haliyle hayatımizi etkileyen bir seyde de basit önerilerde bulunulmasın munkunse

Ben zaten dediğim şeyi sağlıkçı olarak ve çoğu kez karşılaştığımız durum olarak söyledim..
Kendi tecrübem ile değil..
Zaten öneriyi de evli olanlara bundan dolayı söyledim…
Maalesef ki toplumsal algımız bunu görmemizi engelliyor..

Ağzına sağlık canım bunu yaşayan bilir de gittiğimizde çok temizlikten de olur demişti bunun dikkatle de alakası yok bağışıklık ile ilgili

Bu katarin kapsüllere toz halinde mi hazırlayıp koydun nasıl yapabilirim 1 yıldır dirençli bir vajinal enfeksiyonum var kullanmadığım fitil hap kalmadı lütfen cvp verirmisin

Canım şuan yoldayım İzmir’e ailemin yanına gidiyorum foto yükleyemem müsait olduğunda atarım

Hangi borik asiti kullandınız lütfen yardımcı olurmusunuz

Hanımlar lütfen borik asit kullanmadan önce vajinal kültür yaptırın bende kullandım boşa para verdim bende klebsiella ürüyormuş ondan kaşıntım oluyormuş boşuna paranız gitmesin şimdi antibiyotik tedavisi görüyorum Floranızı daha fazla bozmayın

Defalarca kültür yaptırdım fakat bişi çıkmıyor

Merhabalar bende yorumları gördüm ve yardımcı olmak için üye oldum. Ben de aylardır mantar ile uğraştım her türlü fitil tedavisi krem vajinal ozon kullandım. Ama 6 ay boyunca tekrar eden ataklar gecirdim. Ama çok şükür iki aydır iyiyim sebebi şekeri hayatımdan çıkardım. Kesinlikle çok faydası oldu. Daha sonra çamaşıra nioli yağı adında bir yağ var sentetik yağ hergun devamlı damlatiyorum bakteri mikrop oluşumunu engelliyor. İkisini bir uyguladigim için hangisi daha faydalı bilmiyorum. Ben bu şekilde faydasını gördüm inşallah siz de görüşünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…