Ne demek rica ederim inşallah fayda görürsunuz. Bana da haber verirsiniz, iyileştim diye.Canım çok teşekkür ederim öyle büyük bir sevap işledin ki çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek rica ederim inşallah fayda görürsunuz. Bana da haber verirsiniz, iyileştim diye.Canım çok teşekkür ederim öyle büyük bir sevap işledin ki çok sağol
Yalnızca kaşıntı ve ağrılı cinsel ilişki.Başka şikayetim yok.Kaşıntı berbat boyutta ama bazen..Bir şey sormak istiyorum. Benim iki yıldır mantarim var. Aynı sizin gibi gitmediğim Doktor kullanmadığım ilaç kalmadı. Lakin bu süreçte mantar kaşıntı dışında sizde ne gibi sorunlar yarattı? Mesela yanmaniz batmaniz vajinada acı hissiyatınız var mı? Ya da tahrişe bağlı yara oldu mu ?
Canım çok teşekkür ederim öyle büyük bir sevap işledin ki çok sağol
İzmir'deyim ben gerçi ama arayıp kargolama yapıp yapamayacakları soracağım.Çok ama çok teşekkür ederimMerhaba ben borik asit fitil hazırlayan bir eczane biliyorum ben ordan aldm. Lakin ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için borik asiti düzenli kullanamadım ama şu an içerde yanma batma var mantar kaynakli mi yoksa yara mi oldu onu ayırt edemiyorum. Neyse eczanenin ismi canpark eczane. İstanbul'da Anadolu yakasında canpark avm de. Eczacinin adı Özlem hanım.
Çok teşekkür ederimHerhangi bir borik asit olur mu sizce?Internette güvenilir markalar var ama uzerlerinde farklı numaralandırmalar yazıyor bazen,emin olamadım ne almam gerektiğine..İyi bayramlar diliyorum ayrıca❤Ben de tanıdık bir eczaneye rica minnet yaptırdım. Maalesef çok basit bir şey olduğu halde söylendiğinde öcü görmüş gibi bakıyorlar. Kaliteli ve güvenli bir borik asit temin ettikten sonra bitkisel 00 boyutlu bir kapsül almanız yeterli olacaktır. İnternette araştırın derim. Bir sonraki sefere ben de kendim yapmayı düşünüyorum.
Istanbulda borık asıt hazırlayan eczaneler var kargo yapıyorlar canpark eczane yapıyor ne oldugu bellı olmayan urunlerı almayın benceÇok teşekkür ederimHerhangi bir borik asit olur mu sizce?Internette güvenilir markalar var ama uzerlerinde farklı numaralandırmalar yazıyor bazen,emin olamadım ne almam gerektiğine..İyi bayramlar diliyorum ayrıca❤
Eksik yazmisim burayi: spermin ph'ı bazik, vajinanın ph'ı asidik.Cunku spermin ph'i bazik, ph'i asidik.
yöntemi anlatabilir misiniz?Bende aynı sorunu 1sene yaşadım hatta bana kanser başlangıcı denildi,sonra sıra beklerken yaşlı bir teyze vardı konuşurken konuşurken birşeylerden bahsetti koca karı işi dedim neyse eve gelince netten hepsini ayrı ayrı araştırdım evet yapanlar vardı bende ne olur deneyim dedim hepsini tek tek yaptım 7sene felan oldu ne kadar devam ettim hatırlamıyorum ama atlattım .Neden ilaç kullanmadığıma gelince 1 sene içinde içmediğim kullanmadığım fitil krem hap antibiyotik kalmadı onlar daha kötü yaptı .Yaptıklarımı yazmadım çünkü alternatif tıp olduğundan kimseyi yönlendirmek istemem diye .Ama şükür atlattım ya o değilde ne iğrenç bir illet şu mantar inşallah bir daha yaşamam amin .
Merhaba verdikleri fitiller kapsül içinde miydiBen de fatihtekini duydum burdan. Aynı eczane olmalı. Ama geçenlerde borik asitli vajinal duş ile ilgili araştırma yaparken ınstagramda bir kadın bana aynı problemi yaşadığını ve çözüm bulduğunu, canpark eczanesini aramami ona dua edeceğimi söyledi. Kadın Kayseriden ulaşmış oraya. Ben de aradım konuştum. 42 tanesini 450 TL ye aldım. Ama dediğim gibi henüz başlamadım test sonucumu bekliyorum
Merhaba evet.Merhaba verdikleri fitiller kapsül içinde miydi
Kullandınız mı herhangi bir yan etkisi oldu mu acaba bende aldım canpark tan kullanmaya korkuyorumMerhaba evet.
Kullanıyorum ama ben de daha çözüme ulaşmış değil. Ben sabah akşam koyuyorum bazen sabah koymayı unutayim akşama ne muhallebi kıvamında bembeyaz akıntı geliyo.Kullandınız mı herhangi bir yan etkisi oldu mu acaba bende aldım canpark tan kullanmaya korkuyorum
Sarı akıntı var mı sizde sabah akşam koyunca tahriş olmuyo mu bide ayaktayken akmıyo mu geriKullanıyorum ama ben de daha çözüme ulaşmış değil. Ben sabah akşam koyuyorum bazen sabah koymayı unutayim akşama ne muhallebi kıvamında bembeyaz akıntı geliyo.
Sarı akıntım yok. Önceden vardı ama önceden bir sürü enfeksiyon vardı bende. Çok ilaç içtim. Tahriş olmuyor. Ben de aylarca araştırdım borik asit ismi korkutucu gelmişti. Ya beni zehirlerse fln diye. Ama çok şükür bence yanma batmalari o kesti. Ayaktayken akiyo. Hatta bazen toz tam erimiyo çamaşırıma akiyo. Tuz gibi zaten.Sarı akıntı var mı sizde sabah akşam koyunca tahriş olmuyo mu bide ayaktayken akmıyo mu geri
Merhaba fitili siz kendiniz mi aldınız? Nasil tatbik ettiniz paylaşabilir misiniz?Merhaba ,bir yildir mantarim hic gecmedi.yaklasik 20kutu ilac kullandm.kultur testinde 4 une direncli sadece amfoterasine duyarli cikti.bir hafta damar tedavisi olarak serum aldim.fakat yine gecmedi.denemedigim hicbirsey kalmadi.cay agaci yagi ,sarimsak,yogurt,flora duzenleyici ve probiyotikler..cinsel hayatim kotulesti ve moralim cok bozuldu.doktorlar en sonunda ilaclari birakmami soyledi.cunku cok fazla ilac kullandigim icin flora bozuldu.burda borik asiti okudum.dediginiz gibi katarin kapsul ve borik asitle bes gunde gecti ve bi aydr hic tekrarlamadi.ben devam etmedim,cunku korkuyorum fitilden vajina islandikca bile tekrar mantar olurum diye kestim.gecmeyen kroniklesenlere tedavi olur diye yaziyorum.doktorlar hcbir cozum bulamadi.asla vajinal ovul kullanmam.zaten benimki direncli olmasina ragmen hicbir doktor kultur alamdi alti ay bosuna ilac kullandigim icin bu hale geldi.tek geciren sey eczaneden aldigim borik asit tozu oldu
Merhaba dermatitiniz vücudunuzun neresindeydi ? Benim sac diplerimde var ve bir turlu geçmiyor.. nasil kullandiniz paylasabilir misiniz?Bende borik asit ile dermatitimi söndürdüm
Merhaba..borik asit tozunu nereden aldınız acaba..yardımcı olabilir misiniz..antalyada yaşıyorumÖyle iğrenç bir sorun ki, çözümü sizlerle paylaşabilmek için üye oldum.
Geçtiğimiz yıl haziran aylarında yoğun bir antibiyotik tedavisi gördüm ve mantar ile tanıştım Hemen doktora gittim, flucan isimli ilacı verdi. Tek doz olanlardan. Geçmedi. Daha sonra Antalya’da bu konu ile ilgili ne kadar özel hastane, iyi dedikleri doktor varsa gezdim durdum. Yok hiç bir şekilde geçmiyor. Değişik ilaç krem kombinasyonları deniyor her doktor olmuyor. Ozon tedavi önerdiler, bence tam bi para tuzağı, ona da gittim 3 seans. Neyse bu konuda hiç bir doktorun artık bana yardım edemeyeceğini düşünmeye başladım. Mutsuzum, cinsel hayatım bitti. Yoğun canlı bakteri takviyeleri aldım ki bunlar da mantarı tedavi etmeden işe yaramıyor. Derken yabancı sitelerdeki forumları okudum. Ve internetten toz borik asit aldım. Burası Türkiye 00 ölçülerinde boş kapsül bulamadım. Eczaneden katarin alıp içini iyice boşalttım ve borik asit tozu ile bu kapsülleri doldurdum. ( bu işlem sırasında eldiven giymelisiniz)
2 kapsül sabah, 2 kapsül akşam vajinal fitil gibi yerleştirdim. 3. Günümde mantardan eser yok. Bu araştırmayı okuduğum forumlarda 14 gün boyunca mantardan kurtulduğunuzu düşünseniz bile devam etmeniz gerektiği yazıyordu, o yüzden ben de devam ediyorum.
Neredeyse bir yıldır çektiğim ve tedavisi için özel hastanelere, doktorlara milyarlarca para ödediğim kronik mantar, 14 liralık borik asit tozu ve 5 liralık katarin kapsülü ile yok oldu.
Hamile kimselerin asla ve asla denememesi gerekir.
Borik asit vajinal tablet olarak kullanıldığında zararsız, ancak ağız yolu ile ilaç gibi içildiğinde ölümcül derecede toksik bir maddedir. SAKIN AĞIZ YOLU İLE KULLANMAYINIZ!!
Kronik mantarda eğer 14 günlük tedaviden sonra mantar geri dönüyorsa 6 ay boyunca haftada iki gün aynı işlemin tekrarlanması gerektiği yazıyordu.
Tabi ki önceliğiniz bir doktora görünmek olsun. Eğer flucan benzeri ilaçlara direnç gösteren bir mantar problemi yaşıyorsanız, bu yöntemi deneyebilirsiniz. Gelişmeler doğrultusunda yazımı güncellemeye devam ederim. Hepinize geçmiş olsun
Ben trendyoldan siparis ettim, urunu gormeniz icin linki yolluyorum asagida. Siz de bunu sorabilirsiniz eczaneye ya da online siparis edebilirsiniz. Ben 10 gundur kullaniyorum.Merhaba..borik asit tozunu nereden aldınız acaba..yardımcı olabilir misiniz..antalyada yaşıyorum
Merhaba borik asit uygulamasına ben de başladım. Sizde son durum nedir, geçirdi mi? Bilgi verirsiniz sevinirimBen trendyoldan siparis ettim, urunu gormeniz icin linki yolluyorum asagida. Siz de bunu sorabilirsiniz eczaneye ya da online siparis edebilirsiniz. Ben 10 gundur kullaniyorum.
GALENİK % 100 Saf Borik Asit H3bo3 100gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
GALENİK % 100 Saf Borik Asit H3bo3 100gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Banada yazarmısınızYazdım .