Bir yaşına girecek oğlum için bisiklet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gratel88

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
468
285
23
36
Merhaba , oğlumun doğum günü yaklaşıyor , globber tarzı bir bisiklet istiyorum, şu an çalışmadığım için alamadım, elinde bu tarz bisiklet olup kargo karşılığı göndermek isteyen olur mu ? Bir şansımı deneyeyim dedim

Ne güzel, veren olur mu bilmem ama daha birine istediklerini ya da istediğinizi alamıyorken ikinci çocuğu yapmasaydınız belki alabilirdiniz.
Bende yazıp yazıp sildim, 8 bin falan bahsedilen bisiklet bunun çok daha uygun fiyatlilari var piyasada kimse ayagimi yorganima göre uzatayim demiyor herkes en lüksüne gözünü dikip alamayıncada böbrekleri bırakıyor.

Parası olan versin bizi ilgilendirmez de, cebinde üç kuruşu yokken marka model belirtip hibe istemek de ne bileyim. Dilenmek diyecem o da değil. Acayip bişey.

Glo**er ve o tarz bisikletler cocugunuzun yaşına uygun degil, o yas icin guvenlide degil.

1 yasindaki cocuga hediye paketini dürüm yapıp verseniz ona da sevinir. Kendinizi bu kadar hirpalamayin.

Parası olan versin bizi ilgilendirmez de, cebinde üç kuruşu yokken marka model belirtip hibe istemek de ne bileyim. Dilenmek diyecem o da değil. Acayip bişey.
parası olan alsın zaten beni bağlamaz isterse mercedes alsın koysun çocuğu için kapıya ama iste yoksa, ekmek ister gibide globber istemek banada tuhaf geldi.

Çocuğunuza böyle ihtiyaç dışı şeyler istemek yerine Anadolu hayat emeklilik hesabı açın hediye olarak, ya da banka hesabı açıp eğitimi için birikim yapın.

Yani nasıl mantık bu? forumlarda birbirini gören gaza gelip laf olsun diye "bi şansımı deneyeyim şunu isteyeyim, veren olursa ne âlâ olmazsa da nasıl olsa anonimim" mi diyorlar?

Globber dediginiz bisikletler en kötu 8 bin civari bir yaşında çocuğa böyle paralar verip alan varmı cidden ya
Alınır alınmasına da o fiyata aldığım şeyi tanımadığım birine hibe eder miyim sanmam.

Alınır alınmasına da o fiyata aldığım şeyi tanımadığım birine hibe eder miyim sanmam.
Iste paran varsa tabiki alırsın ama paran yoksa atıyorum bin liralık dururken aynı işi görürken 8 bin liralardan baslayani isteyip alamadim diyede şurda konu açmazsın bulmak için.
Çocuk ne anlar globberden şundan bundan mandalı paketleyip versen sevinir zaten, tamamen annenin kendi lüks merakından kaynaklı şuan ki durum.

parası olan alsın zaten beni bağlamaz isterse mercedes alsın koysun çocuğu için kapıya ama iste yoksa, ekmek ister gibide globber istemek banada tuhaf geldi.
Hayir birde isin su tarafi var, bu cocuk durumunun ne olduğunu bilerek buyumeli, aksi taktirde ac gözlü olur, doyumsuz olur, istedigine ulasmak icin her turlu kotu yolu deneyebilir.

Kimsenin maddi durumuna yorum yapmak heleki su ekonomide haddimiz degil ama gozu tok cocuklar buyutmek zorundayiz, maddi durumumuz o glo**i alacak duzeyde dahi olsa cocuklar gozu tok buyutulmeli.

Benim kizlarin market ve oyuncakciya gittiklerinde belli butce limitleri, aylik limitleri var mesela. Kizim 3 yasina girerken dedesi akulu range ro**r almak istedi izin vermedim, basit scooter aldirdim, neden? Bizimleyken maddi durumu bircok seye elverisli olabilir ama ya bizden sonrasi? O zaman ne olacak, bu kadar kumarbaz insan neden turedi? Hep açgözlülükten.

Uzgunum ama agac yas iken egilir derler.

Globber markası istiyorum demedim , ne tarz olduğunu anlatmak için örnek vermiştim , ben vakitnde elimde olup kullanmadığım ve pahalı da olan bir çok şeyi isteyen, ihtiyacı olanlara verdim ki , demekki herkesi kendi gibi sanmamak lazımmış , maşallah herkes ders vermek için sırada bekliyormuş , bravo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…